V75 Solvalla 1 april 2017 » 27 mars | Karls Travblogg - Travstugan.se

V75 Solvalla 1 april 2017

Lördag 1 april är det fina tävlingar på Solvalla – deltävling till Olympiatravet, tredje omgången av Margaretas Tidiga Unghästserie och V75-finaler. Förstås blir höjdpunkten duellen mellan Nuncio och On Track Piraten i årets första deltävling till Olympiatravet. Vem går segrande ur den här rafflande duellen?

Den här lördagen på Solvalla kommer dock inte bara handla om Nuncio och On Track Piraten utan också om Delicious U.S. Övriga får ursäkta och bara acceptera sin åskådarplats. Delicious U.S. som kommer till start i Stoeliten är en häst för betydligt större lopp som Elitloppet och Prix d’Amérique.

När hästar som Delicious U.S., Nuncio och On Track Piraten är med är det sällan värt att spela. Delicious U.S. lär med största sannolikhet vinna och det vore en skräll om nån annan än Nuncio eller On Track Piraten vinner första deltävlingen till Olympiatravet. Tro inte att du blir miljonär på sju rätt.

Men det spelar ingen roll om utdelningen för sju rätt bara blir ett par hundra när man får se hästar som Delicious U.S., Nuncio, On Track Piraten med flera. Det är en perfekt helg att bara skita i spelet och njuta av atmosfären, fina prestationer och glada människor. Svensk travsport när den är som bäst.

Jag hoppas så många som möjligt åker ut till Solvalla på lördag. Ta chansen att se travsport i absolut världsklass och njuta av den sköna vårvärmen. Åk till Solvalla på lördag och var med när storloppssäsongen 2017 rings in med den första deltävlingen till Olympiatravet 2017. Nu kör vi!

Dela inlägg

Kommentera inlägg