Ett år på Travstugan


Jag vill egentligen mest bara tacka alla som tror på mig varje vecka och köper andelar i mina system. Ni är många! Det är lite svårt att ta in ibland. Majoriteten kanske missar mitt "tack inlägg" efter varje avslutad omgång i ATG-tråden eftersom den lätt kan fyllas med annan text. Därför tänkte jag mest bara visa min tacksamhet till alla. Jag bryr mig om er och läser alltid vad ni skriver på ATG-tillsammans även om jag är lite dålig på att svara, men det är för att jag inte är en person som gillar att ta för mycket plats eller på något sätt vill påtvinga andra med andelar. Det viktigaste för mig är att försöka prestera istället för att snacka. Resultat är viktigast i längden. Sen uppskattar jag givetvis att ni hejar på mig.:)

Nu har det gått ett år sedan jag började som spelläggare på Travstugan.

Jag minns mitt första V75 tips på Travstugan.se ingen visste direkt vem jag var och många tyckte säkert det var lite spännande med en tjej. I alla fall detta tips slutar ju i två rätt och jag bara kände Nej! Här kommer man in och levererar två rätt det första man gör. Veckan därpå tänkte jag mest - måste vända detta och sätta sjuan på tips NU och JAG LYCKAS! 21 370kr på tipset. (Det är väldigt viktigt som ny att prestera annars är man inte intressant i längden)

Efter en månad spelar jag in mest i Sverige på en V75a omgång. Och sedan dess har det fortsatt och jag har blivit uppmärksammad i media. - Träffat Hans G, Daniel, m.fl. Telefonintervjuer med Expressen och Aftonbladet. Allt under 2018. Det var inte helt givet att ställa upp med Hans G, men beslöt mig för att göra det tillslut. MEN det är mycket tack vare er alla som köper andelar i mina system som gör detta möjligt. För utan er blir det ju inga system. Så tack för att ni tror på mig! Ni är bäst!

Om ni har vägarna förbi Linköping i sommar så rekommenderar jag även att kika in i butiken. (Direkten Ryd). Trevlig personal och där finns det också chans att hugga andelar till V64 m.m.
(Men vill förtydliga känn inget köptvång)

Och eftersom vi är en tipssida så får jag väl avsluta med ett tips också. - Ge aldrig upp! Behöver nödvändigtvis inte handla om trav. Även om det känns som man failar direkt så kan det vända och bli bra också!


Kommentera inlägg

Följ Travstugan på Youtube