Oddstips: Toppform och drömläge nu! Vad kan gå fel?

Det är jackpott på Färjestad och jag tycker mig ha hittat ett fantastiskt spel i den avslutande avdelningen som jag kommer gå hårt på. Det handlar om ett lopp i Silverdivisionen med autostart över distansen 2640m. 

Jag har hittat mitt spel i 5 Baritone Artist att hamna bland de tre främsta och det till fina tre gånger insatsen. Jag kommer även vika ganska mycket på denna kuse på Dagens Dubbel om allt fortfarande låter bra från kretsen till hästen. 

Hästen vann näst senast ganska tursamt, men blev i och med den segern V75-spelets sjätte största skräll till 0,31%. I starten efter så hamnade hästen sist utvändigt men inkom som trea efter en heroisk avslutning med mängder sparat. Hästen är ruskigt snabb ut bakom bilen och formen är på topp för dagen. 

Från detta utgångsläge så är han favorit till rygg på ledaren och väl där kan han spara sina krafter inför stundande upplopp. 

Motståndet bör ej skrämmas och med tanke på det perfekta utgångsläget (spår 5 visar fin statistik på Färjestad) så kommer man garanterat få drömresan! Hästen radar inte upp segrar, men visar ändå en förbättring för varje start han gör och i regel så är hästar oftast bättre andra gången då de startar vecka-vecka.

Smaskiga plusfaktorer på allt är känslan och oddset kan jag ej blunda för till tre gånger insatsen och lägger även ett mindre spel på vinnare till hela 12 gånger pengarna hos Bet365! Spelet finns genom att klicka här och signa gärna upp dig via Travstugan så får vi en peng från spelbolaget för allt tid vi lägger ner på tipsen. 

Vi har gjort en guide för dig som vill lära dig mer om att spela på fasta travodds. Fördelen med fasta travodds är att du får det oddset du spelar hästen till. Alla spelbolag vi arbetar med har dessutom svensk licens så du kan känna dig trygg!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips