Wäjersten styr in spiken och skrällen!

  Fin omgång från Solänget denna V75 omgång. Vi har en storfavorit som är för stor i mitt tycke och även om det är rätt favorit. 
  Du hittar alla mina andelar här: William´s andelar

   🥇 BÄSTA SPIKEN

   V75-3

   Bästa spiken tycker jag mig ha hittat i avdelning 3 här. Spiken hamnar på stall i form och hästen är 7 GLOBAL BADMAN som varit ute i tuffa gäng och sprungit riktigt fina tider. Nerstruken till spår 6 nu och tror denna kommer sitta i spets tidigt skede och blir hästen att slå därifrån. Spelad till 37%  på fredag förmiddagen får man se som en fin procent.

   V75-1

   Den kompletterande spiken hittar vi i första avdelningen och det i 7 CASTOR THE STAR. Vann senast från ledningen och här tror jag Mats E Djuse prickar från springspår och sitter i ledning. Jörgen själv tippar hästen 1-2 på sin hemsida. Så klart bra chans här.

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   Bästa skrällen kan ni hitta i Draget i laget. Men har några till ess i rockärmen. 

   V75-6

   Här hittar vi häst 6 GLOBAL BOOKMAKER som är ruggigt snabb i starten och skulle nog kunna sitta i ledning här. Daniel Wäjersten vinner inte enbart bara med sina hästar utan även andras hästar. Mattias Djuse tränar och han har fin ordning i stallet och ska bli intressant med Daniel som kusk här. Spelad till 5% och hoppas den förblir där.

   V75-7

   Här tror jag trots utgångsläget att 12 MIZAI kan segerstrida. Hästen har tidigare gjort riktigt bra lopp just från bricka 12 och med lite stolpe in så kan nog Jan Ove Olsen få hästen att spurta ner alla. 
   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube