• Hem
  • Draget i laget » Solänget 15 oktober 2022
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » Solänget 15 oktober 2022

14 oktober 2022

V75 från Solänget kommer garanterat bjuda på sina överraskningar. Här är ett par av Travstugan-experternas drag!


MARTIN ENGSTRÖM - 4 Cigars Eagle Owl/8 Facing Life (V75-2)

3 Olly Håleryd är rena rama Järvsöfaks för spelarkollektivet och blir jättefavorit. Nja... Här kommer det smälla tror jag!
8 Facing Life har lite utmanande läge för sig men hittar Samu Sundqvist ut relativt tidigt kommer det vara offensiv styrning som gäller. 4 Cigars Eagle Owl väntar man att det ska lossna för igen, som hade en fin fyraåringssäsong ifjol. Två tidiga måstestreck för mig till låg procent!

WILLIAM HERBINGER  - 9 Stålviktor (V75-4)

Draget på V75 lördag tycker jag Mats Gällerstedt med 9 Stålviktor är.
Hästen har gått bra hela tiden och Mats själv har varit uppåt hela tiden. Inte alls främmande att hästen sätter nosen först denna gång. Gäller bara att Mats hittar bra position i början.

DAVID DABESKOVIC - 13 Björlifanner (V75-4)

13 Björlifanner är i bättre form än vad många tror. Han gick bra till slut senast i vida spår. Han äger bra fart och det hoppas jag vi får se denna gång. Nu är det 40 meters tillägg men borde vara snabbt ifatt starthästarna och uppgiften ser riktigt intressant ut.
Får han sedan bara lite draghjälp kan det här vara omgångens skrällkaramell som är endast spelad till 1%. Kör så det ryker Nathalie Blom

ANDREAS STENBERG - 1 King Kennedy (V75-5)

1 King Kennedy gillar jag skarpt och efter att ha haft startspåren 12-10-12-9-12 senaste fem ska det bli häftigt att se han från detta utgångsläge nu!

MARTIN OLSSON - 4 Somebody's Destiny (V75-7)

Hästen har galopperat bort mycket pengar, då han efter sjabblet svarat för riktigt grymma upphämtningar. Som felfri har han två segrar på raken. Tycker man ska strecka hästen och hoppas det håller denna gång. Rankas tvåa hos mig!

FELIX BERGGREN - 7 Simb Zacky (V75-7)

Det fullkomligt vimlar av lågprocentare den här veckan och jag skulle kunna nämna ett par… Jag väljer dock att nämna Simb Zacky i V75-7.
Hästen är startsnabb, vilket är otroligt gynnsamt över den korta häcken! Här tror jag man sitter i spets efter en bit och väl där blir ekipaget svårslaget! Enligt stallet ska man till den här starten utrusta honom med amerikansk vagn, goggles huvudlag och barfota runtom! Roliga ändringar som borde ge bra effekt.

Hästen vann V75 på Solänget vid exakt samma tidpunkt förra året och tränaren meddelar toppform även i år! Tror inte procenten håller sig så låg, men till 5% i skrivande stund så vill jag varna!!

Följ Travstugan på Youtube