Inför V75 Lördag: Fel Djuse är favorit!

Äntligen tillbaka med en analys!


Nu närmast kommer V75 från Örebro och den ser småklurig ut på förhand. Det kan nog komma att ge bra utbetalt. Eric Martinsson har några fina till start och vi på Travstugan har en fin intervju med honom som ni kan läsa Här
Vi har även V75 söndag denna vecka så missa inte det! 

V75-1

Man pratade mycket om att det var straffspark förra lördagen för 11 ADMIRAL AS. men med en straffspark kan mycket hända! Hästen galopperade bort sig och skrällen var ett faktum. Men i alla fall ska hästen räknas här och att han ska galoppera igen är ingen större risk, är känslan. Hästen känns bra hemma i träning och kändes bra hela lördagen, lät tränare Reijo hälsa. Jag spikar!

Om man nu inte skulle vilja spika ska du absolut ta med 1 DATS SO COOL som kommer i fin form och Eric Martinsson som tränar tycker hästen absolut ska räknas bakom ADMIRALEN2 BEARTIME är ju snackhäst varje omgång den ska starta. Inte mycket snack denna gång och är väl kanske nu den slår till helt enkelt. Den har galopperat i två av de tre senaste starterna men gått väldigt bra efter galopperna. Se upp på upploppet om Jepson får luckan. 3 EMOJI med Flemming Jensen skall också räknas. Ingen dum häst detta och Flemming åker inte över till Sverige utan att vilja tävla.
Bergh kommer med segervana 10 VAN GOGH Z.S. som senast vann. Oskar Florhed säger att man inte är sugna på att dra fram ADMIRAL AS så vi får väl se om Bergh kanske helt enkelt gasar från bakspåret för att komma till ledning i ett tidigt skede. Hästen det låter riktigt bra på är 12 BO C. som återkom senast på svensk mark efter att tävlat i Frankrike. Bo E Nilsson som tränar hästen säger i alla fall att det blir offensivt upplägg här - till nästan ospelad måste man ju plocka med den ifall nu man garderar. Varning även för formstallet Wäjerstens häst 4 SYOSS, form slår ju trots allt klass. 

V75-2

  • Ett klurigt lopp detta, tycker jag. Kommer bli ett par streck i denna avdelning. 

Hästarna från springspår skall räknas, 6 FIGHTER SIMONI och 7 PROSECCO. Förstnämnde låter det bra på som har fin form och nu har hästen hittat rätt med balansen. Orosmolnet är att om det blir omstarter då hästen hetsar upp sig. 7 PROSECCO låter tränare Carina Balder väldigt nöjd med. Hon tycker att hästen känns ännu finare än tidigare, gick ett jobb i måndags och var kanonfin då. En chansspik för den vågade till en bra procent? 

2 RALLY INGE är lite ny i V75-sammanhang men tror hästen kommer klara det galant, Erik Adielsson upp i voltstart är ju alltid spännande. Peter G Norman överlåter helt till Erik hur han ska köra. Björn Röcklinger låter nöjd med sin 3 MAJESTIC UP.  Skrällarna i loppet och som kommer i toppform är 11 PROFINITIF och 12 OLIMP. Vill extravarna för 11 PROFINITIF där det låter lite extra på!

V75-3

Här tycker jag det är väldigt intressant med 9 ANTONIO TROT, ska han äntligen få den där ettan i raden? Startar trots allt bakom två snabba hästar och sitter direkt i andraspår. Hästen har mött Sveriges elit hela året och nu är det trots allt lite blekare, även om det finns fyra andra hästar som utmanar om segern. Vi går mot vintern och då går ANTONIO TROT som bäst. 

Kommer nog bli en spännande öppning mellan 2 MELLBY FREE och 3 CLICK BAIT2 MELLBY FREE var senast ute i sto SM från ett jobbigt elftespår. Hästen gjorde det jättebra och slutade trea. Nu har man siktet inställt på att komma till ledning och skulle vilja köra där - dock kommer nog även 3 CLICK BAIT utmana om ledningsplatsen och hästen besitter en ruggig startsnabbhet som inte många andra har.  CLICK BAIT har haft tråkiga utgångslägen i senaste starterna men har nu ett fint startspår.
Om det skulle nu bli tuff öppning mellan dessa två kommer även 5 WILD LOVE få chansen att spurta ner dessa på upploppsrakan. Stoet har hittat tillbaka till formen och vi kommer ju ihåg hur otroligt snabbt hon kan blixtra till på upploppet när hon vann Harpers Hannovers. Glöm inte 11 MILLIONDOLLARRHYME som fått lite tråkigt utgångsläge men kan få loppet med rätt ryggar. 

V75-4

  • Ett ungdomslopp där bröderna Djuse sitter bra till!

Jag håller den mindre spelade som förstahäst och det är på Magnus A Djuses uppsittning 11 BON BINI, som gjorde ett bra lopp senast och inte riktigt fick fritt till slut. Med det loppet i kroppen tycker jag hästen har bra chans. Hans bror Mats E Djuse sitter upp bakom 7 PLATINUM TALE som senast vann efter sen lucka och fick till en ypperligt snabb spurt på så kort sträcka. Sofia Aronsson som tränar låter nöjd med hästen och ska ses med chans. 10 EIGHT HOUR råder det lite frågetecken då den varit struken inför tilltänkt start, men hästen sitter på fin kapacitet och ska räknas vid större gardering. 

Här kommer två av Eric Martinssons hästar ut och han tror mer på 13 NORTH DAKOTA som sitter på springspår och skulle kunna komma vettigt till direkt. Man ska inte räkna bort Erics andrahäst 6 BOLLA SPRITZ som sitter på springspår på första volten. 

V75-5

Känslan är att det kommer bli körning till en början mellan 4 DARAH BIBO och 5 GEORGIA AM som kommer göra att spiken 11 SVECAK PALEMA kan köra till slut och spurta ner alla. Ifall man inte spikar så kommer man att behöva strecka på ordentligt. 

 V75-6

  • Intressant Bronsdivision denna dag.
    Favoriten 12 EROS ZOLA känns lite överspelad, som trots allt har dåligt utgångsläge och om jag inte missminner så är det otroligt få som vinner från spår 12 över aktuell distans!?

Från stall Bergh låter det optimistiskt om 9 CONDIOR och det brukar ju falla bra ut när stall Bergh låter nöjda. En häst som helt klart är intressant är 10 MOSES som gått bra sedan miljöombytet till Håkan K Persson. Tycker det är väldigt intressant till låg procent här.Till ledning kommer nog Björn Goop söka sig med 3 MISTER DONALD som är van vid längre distans och om Björn kommer till spets och får bestämma är mycket vunnet. Vill varna för tre lågprocentare och det i 1 DON´T BE WEAK5 PARK VIEW och 11 STEPPING MONEYBOY.

V75-7

Förstahäst för mig blir 5 HIPSTER AM som senast vann över kort distans från bakspår. Perfekt startspår och kan vara en spik!? Stefan P Pettersson låter optimistisk och plan A är till tät för att leda runt om, annars är plan B att göra som sist att spurta ner alla efter fin resa. 
1 MASTER SÅNNA är stall Berghs bästa chans, meddelar de. Det får man ta till sig och till lågprocent är han tidig in på kupongen. Om det blir hård körning i början kommer det gynna hela omgången skräll och det i 11 INCREDIBLE WINE. Med loppet i kroppen ska hästen gått framåt. Helt klart spännande som är ospelad!

Så dessa är mina tankar för omgången. Jag hoppas ni gillar det och blir intresserade av att vilja vara med på en andel eller två.
Länk nedan till mina andelar:

William Rätt i krysset 125kr - Exklusiv endast 12 andelar och säljer snabbt slut

William Hattrick 75kr - Exklusiv 20 andelar

William Offside 55kr

Får önska er alla en trevlig helg och god lycka på spelet nu :)    

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips