Elektriska gnistor om skrällen

  Rolig omgång som Åby har fått ihop. Alltid kul att dom i ryggledaren får chansen på open stretch som gör att man får tänka annorlunda här. 
  Du hittar alla mina andelar här: William´s andelar

   🥇 SPIKFÖRSLAGEN

   V75-2

   Ja här hittar vi omgångens största favorit i 2 LABAN LAGÖ som jag tror kommer vinna detta. Lugauer har ju form på stallet - det såg vi inte minst förra helgen. 

   LABAN LAGÖ fungerade inte i volten senast men är stabil bakom bilen. Plus är att hästen är van vid skor också! Motbud om spets är nr 5 FABROR MELKER där det låter som om man kommer ladda för spets och sen är det upp till kusken hur han vill köra, men tror inte man utmanar en Conrad Lugauer som vill till spets. Se dock upp för 10 ÄKTA LAVEC där Conrad låter smålurig, för er som letar skräll då.

   V75-5

   Här kommer en riktig rolig spik på 4 MIZAI som har fint startspår och är snabb ut. Senaste var den ute i finaler men kom inte till från sitt tolfte spår då. Hästen kommer gå med lätta skor som i näst senaste starten då den vann på fint sätt trots att den blev pressad i loppet.
   Absolut, har stor respekt för 9 GERBEN här men tror Jan Ove Olsen tar hem det här till låga 12%. 

   💣 MINA TVÅ BÄSTA SKRÄLLBUD

   Mitt bästa skrällbud hittar ni i "Draget I Laget"

   V75-4

   Här hittar vi en riktigt smällkaramell i 14 ELECTRIQUE A. som är norsk gäst med voltstart-specialisten Erik Adielsson upp i sulkyn. Fördel med körspö här och springspår på tillägg. Dessutom kommer hästen i fin författning då den kommer med fem raka andra platser.

   V75-6

   Här hittar vi 10 LUCIFER BOKO till 7% som kommer från fin vinst senast. Här sitta duktiga kusktalangen Gustav Johansson upp bakom som senast. Tror hästens spurt kommer bita bra. Jerry Riordan har också börjat komma igång med vinster i stallet. 

   Så det är lite om mina tankar/drag för lördagen. Förra lördagen satt ju mitt draget i laget som en smäck med Xanthis Delicious som vann på fint sätt till låga 5%. Får hoppas mina drag smäller till idag också.

   Lite otur på V86 i onsdag då man satt med alla rätt på mina fyra system inför sista avdelningen där vi inte hade vinnande hästen. Får hoppas på stolpe in nu istället. 

   Trevlig helg på er :)
   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube