• Hem
 • Draget i laget » V75 på Åby med skrälldragen!
Draget i laget
Nyheter

Draget i laget » V75 på Åby med skrälldragen!

9 december 2022

Det är V75 från Åbytravet denna lördag och några av Travstugan-experterna bjuder här på sina drag!

DAVID DABESKOVIC - 12 Hooper des Chasses (V75-1)

Femåringen galopperade bort sig senast, men stod för en grym upphämtning och spurtade bra över upploppet. Blir bortglömd från detta läge, men är stark och tåler göra grovjobb ute i spåren. Han har ändå vunnit 6 av 12 starter i Sverige. Han blir min rysare i omgången!

JIMMY WESTBERG - 7 Phoenix Photo (V75-3)

Draget i laget denna vecka hämtas ifrån V75-3 tillika Gulddivisionen och Legolas Minneslöp. Efter en strykning på Galantis så har läget för 7 Phoenix Photo förbättrats avsevärt, och det här är en häst som verkligen växt in i eliten under sommaren/hösten.
Då det finns tveksamheter med form och läge på flera av konkurrenterna så känns 11% på Phoenix Photo som ett fynd. Given på alla lapparna!

CHRISTIAN SANDHOLM - 12 Affinity Face (V75-4)

12 Affinity Face visade att hon fungerar fint med skor på hovarna och att formen sitter där. Upp i klass nu men vi får ha i bakhuvudet att många av motståndarna är missgynnade av skor, vilket inte hon är.
Spåret blev inte det bästa men lyckas Adrian Kolgjini bara få iväg henne så kan hon fälla många sista biten. Spelad till 3% så plockar jag med henne på min breda gardering!

ANDREAS STENBERG - 4 Mizai (V75-5) 

4 Mizai är en kuse jag följt länge och som imponerade kraftigt på mig under insatsen näst senast på Gävle. Hästen vann den gången med skor efter att tagit hand om ledningen och lett loppet hela vägen!

Enligt rapporter så ska formen fortsatt vara på topp och efter att ha lottats till ett smaskigt utgångsläge denna gång så ska de laddas för tät. Dock är hästen ej beroende av detta utan kan segerstrida på flera sätt!
Till 12% är detta ruskigt spelvärt och en eventuell fräck spik i ett annars öppet lopp!?

Spela med Stenberg här!

  MATTIAS ÅKESSON - 1 Copen Chuck S.M. (V75-6)

  1 Copen Chuck S.M har lottats till ett perfekt spår, då hästen är startsnabb. Kommer få ett bra lopp och kanske till och med kör i ledningen. Har lopp i kroppen och satt fast med rubbet kvar senast!

  JIMMIE NORDBERG - 4 Pastors Girl (V75-6)

  4 Pastors Girl är startsnabb och lättplacerad! Kan hitta ner på innerspåret eller sitta bra på det direkt, sedan har hästen en vass speed att avsluta med, i ett öppet lopp tycker jag det är ett mycket intressant streck och kan vara en spik till runt 10%.

  WILLIAM HERBINGER - 4 North Dakota (V75-7)

  Finns flera fina skrällar denna omgång, men en som jag fastnat lite extra för är i avslutande avdelningen och 4 North Dakota som kommer i finfin form!
  Med ett perfekt startspår ska den kunna få den perfekta resan och sen spurta ner allt. 3% på denna så gäller att Jepson får fart sista 300m.

  Följ Travstugan på Youtube