• Hem
  • Spelprofilens tips inför VM i V75
M Attias pettersson vm i v75
Nyheter

Spelprofilens tips inför VM i V75

1 oktober 2020

Det är bara två dagar kvar innan det är dags för VM i V75 och stugans representanter börjar göra sig redo. Mattias Pettersson är spelexperten som haft enorma framgångar hos ATG tillsammans senaste tiden.

VM i V75 närmar sig med stormsteg! På lördag är det dags för första deltävlingen. Har du inte registrerat dig för att vara med? Ingen brådska klicka här.  

Hur känns det så här två dagar innan första deltävlingen? 

- Det känns grymt inspirerande och spännande! Det gäller att sätta tonen omgående och en bra start är grymt viktigt. Jag tycker mig ha hittat några bra spikar att luta mig emot och har några kantbollar som jag hoppas blir bortglömda av övriga.

Kommer man kunna följa dina V75-tips och analyser inför världsmästerskapet? 

- Jajamän jag kommer att göra en separat VM analys som publiceras på travstugan.se där kan man läsa om mina funderingar till omgången. Även på Facebook i diverse grupper som tillhör travstugan (V75-Surr & Travstugans Travgrupp) delas det oerhört mycket bra information så in och följ!


Vad kan du ge för tips till de som tänker vara med i tävlingen? 

- Det beror lite på hur omgången ser ut men generellt tycker jag att man inte ska krångla till det i onödan. Lita på dina spikar och betala inte för överstreckade hästar. Försök att vara så förbered det går och gör läxan. Det kan även vara bra att läsa diverse regler och hur tävlingen går till, avslutar Mattias. 

Följ Travstugan på Youtube