V86 Vaggeryd 13 Juni » 13 juni | Tobias Nilsson - Travstugan.se

V86 Vaggeryd 13 Juni

Efter ha prickat sjuan i söndags så är trots låg utdelning självförtroendet stigande. Veckans V86 omgång är riktigt rolig och jag tror det kommer bli riktigt bra betalt! Jag vill även passa på att tipsa om mitt inlägg om vem som är den bästa svenskfödda hästen genom tiderna, det läser du genom att klicka HÄR

Vilken är enligt dig den bästa svenskfödda häst genom tiderna?

Mitt system är inte för den fege, jag har tre spikar där ingen är favorit och alla är spelade under 20%! 

Andel köper du som vanligt här!

V86-1:

Första avdelningen är ett sprinterlopp där 2 Early Pactol blir favorit, denna franska häst är riktigt bra men jag sätter ett stort frågetecken kring distansen? Jag tror inte att hästen är speedig nog för sprinter. 1 Waffle är en ojämn häst men har han vaknat på rätt sida så är han riktigt bra. 4 Super Grabben har mött och slagit bra hästar och kommer hit med toppform och skulle han komma till ledningen blir han svårslagen. 7 Miss Pixel har jag varnat för förr och förr eller senare skräller hon och det kan vara dags nu!

Rank: 2-1-4-3-7-6

V86-2:

Ett ganska roligt lopp med många orutinerade hästar, här kommer kollektivet gardera! Hur ska man bli ensam med alla rätt när det kommer till streckspel? Jo man går emot kollektivet. Jag sticker ut hakan här och vill påstå att 5 Moruga är en framtida topphäst och trots 8 månaders vila så kommer denna "blåblodiga" valack krossa motståndet här. Moruga är av samma möderne som Raja Mirchi och Lavec Kronos. Två ruggigt bra avelshingstar. Vem är pappan till Moruga då? Jo det är Joke Face som charmade alla på sin tid. Går man med kollektivet och streckar på, glöm då inte bort 7 M.T Multo Bene som är en riktigt bra häst och kommer den till ledningen kan den bli svårslagen. Men jag går som sagt emot alla andra och utser Moruga till OMGÅNGENS BÄSTA SPIK! Jag tror även att Adrian är vinnarsugen efter sin avstängning.

Rank: 5 Reserv: 7-12

V86-3:

Jag fortsätter på samma väg och här kommer ännu en spik. 5 Ceylon Dream spetsade senast från spår åtta och från ledningen vann hon oerhört lätt med spänstiga steg över mållinjen. Nu är det lite tuffare emot men trots det tror jag att det blir en repris, spets och slut.

Rank: 5 Reserv: 2-4

V86-4:

Smålandsstayern över 3640 meter, där vi får se några riktiga hårdingar. Favorit blir Robert Berghs 14 Balfour som är en tuffing som älska långlopp, formen borde vara antågande och sköter sig bara Balfour så borde det vara en bra chans. Jag vill däremot ranka 11 Elliot Coger etta som senast på Kalmar vann på ett imponerande vis och denna tuffing älskar förutsättningarna. 5 Crack Atout är distansgynnad och står 20 meter bättre till än Elliot och 40 meter bättre till än Balfour. Crack Atout är lite fransk av sig och skulle han bara sköta sig så tror jag han kan bli svår att slå för övriga. 

Rank: 11-5-14

V86-5:

När jag började plugga i lördags så var jag inne på att spika 2 Valborg Marje som var urtapper senast och får hon bara ett lite snällare lopp så tror jag hon blir svårslagen. Motstånd saknas verkligen inte och istället för spik så streckar jag hela 8 ekipage. 7 Come And Dream har toppform och är spelad till ynkliga 2%! 14 Swish Lane är tveklöst bästa hästen i fältet och 21% är cirka 15 procentenheter fel. Ulf Ohlsson och Swish Lane är dessutom ett svårslaget par. 5 Unheard Of har jag jagat och jag ger inte upp, senast höll han på att skrälla och fick se sig slagen av 13 Julia Af Solnäs.

Rank: 2-14-5-7-6-13-11-4

V86-6:

Fyraåringslopp som jag tycker är riktigt svårlöst och streckar 12 av 15 hästar. Första rank får 6 Harvey som senast drog iväg och vann övertygande, Johan låter dessutom riktigt nöjd. 9 Mohikaner är en fin häst som är som effektivast från ledningen men jag tror han funkar bakifrån också, 0% är sjukt spelvärt! 12 Vikens High Yield är högkapabel och helt borglömd 3% på fältets bästa häst tycker jag är oerhört märkligt. 14 Versus As blir favorit men jag rankar ner den ordentligt trots en topprestation senast. Jag rekommenderar att strecka på!

Rank: 6-9-12-3-10-1-14-15-11-8-5-2

V86-7:

Bronsdivisionen där det är ett riktigt getingbo att reda ut, det känns som man kan dra lapp om vem som vinner. Jag tror mig dock ha hittat vinnaren här och kommer återigen spika där kollektivet streckar på. 5 Comanche Moon kommer från en topprestation senast. Comanche är startsnabb men det är alla innanför också. Jag tror dock att när dom andra kört om ledningen så kan Comanche slå resten på speed. SPIK!

Rank: 5 Reserv: 2-3

V86-8:

Omgångens största favorit hittar vi i sista och det är tillika årets mest felaktiga favorit, 4 Bear Hope är alltså hästen jag pratar om. Bear Hope har imponerat och aldrig varit sämre än trea, men detta är en orutinerad häst som möter bättre hästar än tidigare och jag rankar ner honom rejält! 2 Gear Extension har fått ett fint utgånsläge och går Gear Extension barfota så tror jag det är vinnaren. 1 El Gaitero Sisu har varit riktigt bra i årets starter och 5% är riktigt smaskigt! 3 Royal Navy Neo är van att möta bättre hästar än det här och från ett trevligt läge så kan han få loppet och likt förra veckan får vi en 0% i sista! Blir det lite körning så bjuds 10 Xanthis Brazil in som har toppform och en fin avslutning.

Rank: 2-1-3-4-10

Systemet är på 8640 rader och en andel kostar som vanligt 100 kr. Den köper du HÄR!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen