• Hem
  • Redaktionen
  • V86-tips: Draget i laget - Solvalla & Jägersro 8 december
Draget i laget
Redaktion

V86-tips: Draget i laget - Solvalla & Jägersro 8 december

Våra tipsters samlade tips till dagens omgång på V86 som avgörs på Jägersro och Solvalla den 8 december 2021

Christian Sandholm

💰 i V86-8 har 8 Crown Wise As verkligen imponerat på mig och i detta fältet tror jag man bara är bäst. Han är snabb ut bakom bilen och borde kunna ta hand om tät. Ingen lär vilja ta emot även om de skulle råka vara först från början. Därefter defilerar Johan hem detta. Det är min spik i omgången. 

V86-8 - (8Crown Wise As)

Martin Engström

💰  Lövgren-stallet går fortsatt väldigt bra och en av de som utmärkt sig är 7 Under Armour. Nu möter han visserligen ett par snabba invändigt om sig, men jag gillar verkligen intrycket på honom och trots att det är lite vingligt läge så tror jag han är starkast till slut. Under Armour kommer även landa på en tilltalande procent i spelet och det är sånt man ska tacka för på V86-spelet!

V86-7 - (7 Under Armour)

Mattias Pettersson

💰 Jörgen Westholms 7 Made Of Stars är fruktansvärt stark och jag gillar verkligen hästen otroligt mycket. Det Made Of Stars har emot sig är att han ibland tappar travet och måste tas upp dock har han sådan styrka och kapacitet att han vinner det här ändå bara Jörgen kör i tid. Att det är skor runt om tror jag inte att han är jätte missgynnad av gentemot sina värsta konkurrenter i det här loppet. Att distansen dessutom är 3140m är också ett klart plus då det finns lite tid att reparera mindre fadäser. Håller han bara ihop det här är det en häst på banan.

V86-6 - ( 7 Made Of Stars)

Kim Lagerhem

💰  2 Redbull Pellini förstår jag inte riktigt varför han är spelad till 2% här.. Han har varit bra i sina två starter där han behövt lopp i kroppen, lång distans är en fördel och han trivs bra med skor. Skulle han nå spets körs han där och han kan absolut vara med i striden.

V86-6 - (2 Redbull Pellini)

Jimmie Nordberg

💰  7 Eight Hour är ett spikförslag då man verkligen imponerat och alltid avslutar vasst, borde hamnar tredje fjärde ytter och då biter sista 600 i spåren riktigt bra

V86-1 - (7 Eight Hour) 


Övrig information inför V86
  • Starttid: 20:30
  • Plats: Solvalla/Jägersro
  • Upploppets längd: 196 resp. 190 meter.
  • Väderprognos: Enligt SMHI uppehållsväder minusgrasder i både Stockholm och Malmö
  • Bana: Förväntas bli fin på båda platserna
  • TV-sändning: V86 Direkt TV12 kl.20:00-22:00
Följ Travstugan på Youtube