• Hem
  • Kim Lagerhem
  • V86-tips: Solvalla & Jägersro - Adrian kan få en riktigt rolig kväll

V86-tips: Solvalla & Jägersro - Adrian kan få en riktigt rolig kväll

Veckan har börjat med fina pengar till de som lyckats hitta alla rätt. Gårdagens omgång var extra frustrerande då jag vid ett tillfälle hade samtliga vinnare med på olika lappar. Det svåra var att hitta rätt spik och utan det hamnade tyvärr vinnarna precis utanför. Jag är revanschsugen och tror mig ha hittat rätt spikar till kvällens V86.

Det finns dessutom gott om skrällar!

V86 1

7 Eight Hour kan vara ett spikförslag för den som vill koppla grepp om omgången direkt, hon var riktigt fin senast när hon vann bekvämt efter att ha gått först i tredjespår sista halvvarvet. Det ska tilläggas att det var många galopper i loppet som gjorde det enklare - speciellt när ledaren Afrodite Face felade på upploppet. Jag vill gardera på minst en lapp då det är bra ston emot och det får inte häxa för mycket för henne.

8 Divane Godiva kommer med tre raka segrar och formen på topp, hon är snabb i volt och skulle hon hamna bättre till än favoriten kan detta mycket väl vara vinnaren.

6 Beluga West var heroisk senast när hon från ledningen fick press i omgångar och ändå hade krafter kvar att utmana på open stretch över upploppet. Femteplatsen kunde lika gärna varit en andraplats och det ska bli spännande att se henne idag. Hon är kvick iväg och borde få bra position, till under 10% är hon mycket tidig på min lapp.

4 Athena Face lär köras till spets inledningsvis och kommer knappast släppa ifrån sig den positionen utan strid. Hon möter äldre konkurrenter nu men är van att möta kulltopparna och ska inte räknas bort.

Om det skulle bli lite körning finns det flera ekipage som skulle kunna skrälla med maxflyt och jag testar därför en lite bredare gardering.

V86 2

6 Anna Montana har varit bra med två raka segrar och är inkvalad till finalerna på annandagen, lite vingelläge nu och skor ett litet frågetecken - men hittar hon ner i slagläge kan det bli tufft för övriga att stå emot till slut.

8 Kaitlin Way Scott är lite bortglömd till nuvarande 7%, visst är spåret långt ifrån roligt men hon har visat riktigt fin form i Berghs regi och kommer segerstrida med minsta klaff.

2 La Mauresque, 3 Casanova Majo och 4 Matamoros är samtliga intresserade av spets och det kan bli körning en bit vilket kan öppna upp för de med spår längst ut. Om man garderar tycker jag alla tre är värda ett streck.

9 Again Kronos gynnas om det blir körning och sitter perfekt till i andraspår direkt, kan avsluta vasst.

1 Devs Definitiv får garanterat en fin resa och kan skrälla med lucka, 7 Dugur ska kanske gå med ryckhuva för första gången vilket är intressant. Enligt tränaren berodde galoppen senast på att han gick barfota runt om (vilket inte står i raden) och han trivs med skor och brodd, ska ha gått framåt formmässigt med loppet. Möjlig storskräll.

V86 3

5 Hepburn blev tvångsstruken senast efter att ha kommit för sent till banan, hon slipper nu Tetrick Wania åtminstone och har fått bra läge. Oavsett om det blir ledning eller inte tror jag på bra chans - hon känns enligt stallet fantastiskt fin i träning. Spikförslag i ett annars öppet lopp.

4 Pure Atlas kommer med två raka segrar och verkar utvecklas fint, Jerry är rädd om sin springare och ser gärna att han får ett rygglopp - kan vara värst emot.

2 Custom Chef, 3 Monastery Boko och 8 Sommerbrise räknas om man garderar loppet.

V86 4

7 Man At Work gör en spännande comeback och är väl förberedd, kvalet gick han en riktigt fin tid på och trots att det lär behövas lopp i kroppen innan toppformen sitter där bör han ses med vettig chans att vinna direkt. Allt beror dock på hur loppet blir kört..

5 Ready For More är delad andrahandsfavorit och många går nog på honom på spetsläget och att distansen är den rätta. Tränaren vill dock ha en snäll resa denna gång och det blir ingen spetskörning. Kan vinna men klart överspelad i mitt tycke.

6 Vichy Grif är jämnspelad som andrahandare och kommer med fin form, det luktar dock en resa utvändigt ledaren om nu inte favoriten körs framåt direkt. Skulle han få andra ytter kan detta vara vinnaren, annars blir det nog svårare.

3 Gandhi Boko är mer intressant som motbud då han troligtvis är den som sitter i ledningen i första sväng, jag skulle inte tro att Lennartsson släpper i första taget då han kommer med toppform och trivs på distansen. Kan leda runt om.

V86 5

4 M.T Oscar är knapp favorit i ett ganska svårlöst lopp, han fick ett riktigt tufft lopp senast men höll strålande och formen är fin. Han har dock gått upp i klass nu och har även en final längre fram så det kanske inte blir kört så offensivt.

2 Upper Face har varit i Frankrike och gjort det bra, perfekt utgångsläge och kan mycket väl vara vinnaren - det är dock minus med skor..

1 Nero Maximus är nog den jag fått mest känsla för, Conrad är mycket uppåt gällande vinstchansen och formen ska vara bra med två lopp i kroppen. Skulle han lyckas hålla upp ledningen tror jag att han vinner - men kan han göra det?

Ett trehästarslås känns ganska tryggt, vill man ha med en skräll så kan man ha 5 Taxi Out och 9 Panamera i åtanke, bägge trivs med rygglopp och kan avsluta bra.

V86 6

2 Redbull Pellini förstår jag inte riktigt varför han är spelad till 2% här.. Han har varit bra i sina två starter där han behövt lopp i kroppen, lång distans är en fördel och han trivs bra med skor. Skulle han nå spets körs han där och han kan absolut vara med i striden.

4 Prosperous S är den som utmanar om spets inledningsvis och går också han bra med skor. Ska räknas med vinstchans.

7 Made Of Stars är en riktigt stark herre som ska ses med bra vinstchans här, det är dock minus med skor och det finns många distansgynnade med i loppet.

11 Testa Di Cavolo har ett passande springspår och skulle kunna hamna riktigt fint till direkt, tränaren ser dock gärna att det inte blir dödens direkt. Distansen är ett plus och skor går bra.

8 Dream Creation och 10 Typhoon Face räknas också med chans.

V86 7

Tre hästar sticker ut på streckspelet och vem av dessa som har bäst chans avgörs nog av vem som får bäst resa.

2 Protector Tile är kvick ut och först ner till plankan, Adrian lär göra vad han kan för att hålla den positionen men det laddas även utifrån och helt säkert är det inte att det blir ledning. Ska räknas hur som helst.

5 Power Lane är stallkamrat med nyss nämnda och kan även han öppna kvickt, skulle han komma till spets kan han bli svår att ta sig förbi och hade det bara varit dessa två som tampades om spets skulle chansen varit större. Han ska dock också räknas med chans även om det inte blir ledning.

3 Major Tallmadge var ringrostig senast men tränar överlag bättre än tidigare och Marcus låter uppåt gällande chanserna. Han borde kunna öppna bra men huruvida han kan ge sig in i spetsstriden är svårt att avgöra, han skulle iaf kunna häxa för utvändiga ekipage och bör ses med skrällchans här.

7 Under Armor är knapp favorit i skrivande stund och kommer med tre raka segrar. Spåret är inte speciellt roligt men han är ändå inte så snabb ut och med lite tur kan han hitta ner i vettig position. Han går bra på alla distanser och även om skor knappast är en fördel så är det inget som oroar. Räknas tidigt.

6 Lovely Lasse har nu gjort två lopp i regi Conrad Lugauer och gjort det godkänt, Connie låter väldigt nöjd med honom och har inte gett upp på förhand. Streckas som rolig skräll.

V86 8

3 Crown Wise As blir förmodligen omgångens största favorit men jag tycker det är befogat, han har två vinster och en andraplats på senaste tre starterna och har återigen spetsläge. Han har dessutom alltid gått med skor så det behöver man inte tänka på. Spikas på denna lapp. Bakom honom är det vidöppet och jag kommer gardera på minst en lapp för att ha chansen att vara med om det skulle skrälla. Men jag tror som sagt att vinstchansen ska vara riktigt bra.

5 Kalle Taxam är värst emot tror jag och också den självklara reserven om man spikar, han är kvick ut och borde hamna bra till, skulle han mot förmodan ta sig förbi favoriten körs han nog i ledningen och stannar där länge. Formen är bra!

11 Kee Keeper har en mersmakande rad med 3 segrar på fem starter, senast satt han fast med sparat och garderar man favoriten är han ett tidigt streck.

2 Voice Of Reason, 7 Somethingroyal, 8 Lake’s Dream och 12 Locale Boko är inte fel att plocka med om man inte spikar.

Lycka till!


Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det har varit en sanslös vecka med stolpe ut på V64. Vi har nosat på stora pengar och på torsdagen är det jackpot. Nu spelar vi in stolpe ... Läs travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips