Momarken bjuder på en fin omgång

  Efter gårdagens fina finaler på Solvalla så laddar vi om för V75 tävlingar på Momarken. Omgångens bästa spik tycker jag att man finner i den sjätte avdelningen och det är Frode Hamres fina treåring Six O´Clock News. Jag har min andel Petterssons Starka öppen ikväll och nu ska vi plocka hem lite oljepengar. 

  • V75-1

  2 Riva O är min första häst och felfri tror jag att hon blir riktigt svår att stå emot då hon är rejäl och kan hålla ett högt tempo hela vägen. Värsta motbudet är 10 Lucky Queen Soa på tjugometers tillägg som står bra inne i loppet och kommer hon fram i ett tidigt skede kan hon visa sig tuffast tillslut. Streckar även 5 Secret Snap på startvolten då hon kommer med fin form och har kapacitet att segerstrida med klaff. 

  • V75-2

  Ett kallblodslopp över tre volter med flertalet för sammanhanget rätt orutinerade hästar gör att jag kommer gardera rätt brett här och hoppas på att få in någon kantboll. Favoriten 11 Hauk Viktor är ingen jag håller i handen från det läget då det är många hästar att runda och det kan absolut bli trafikproblem. Min första häst i loppet är 3 Egge Jerven som jag tror tar hand om ledningen och blir hästen att slå. Superskrällen är 2 Tangen Åsar till en procent som har farten i sig men är osäker i travet, fint läge och kan dyka upp i segerstriden. 

  • V75-3

  2 Le Rapide kan vara en tänkbar spik då han lottats till ett fint utgångsläge och är kvick den första biten. Bra chans att ta hand om ledningen här och har visat fin form. Jag kommer dock även att strecka 8 Global Undefeded med Frode Hamre som har mött tuffa hästar och förmodligen är bästa hästen i loppet. Läget sätter ner chanserna en del men hittar Hamre en hyfsat vettig position så blir han svår att stå emot. 

  • V75-4

  En av omgångens största favoriter är 3 Avonaco och visst kan han vinna det här loppet men jag tycker helt klart att Avonaco är för mycket spelad. Hästen är bara tre år och jag tror inte att Austevoll får sitta i fred i ledningen här. 12 Lucky Strongbow gynnas givetvis om det blir tempo loppet och jag är inte främmande för att man testar framåt ganska omgående. 3 Jeriko B.R är en jättefin travare med fint läge som jag inte tycker är mycket sämre än favoriten men betydligt mindre spelad. 

   • V75-5

   Omgångens största favorit är 1 Todin som körs utav Vidar Hop och det är en jättefin häst som har toppchans att leda det här runt om över den korta häcken. Jag måste dock dubbla mitt system med 11 Troll Solen som är riktigt tuff och har härdats mot den yppersta eliten. Minsta klaff och att han kommer i närkamp så tror jag faktiskt att han plockar ner Todin över upploppet.

   • V75-6

   Här kommer min spik i omgången och det är Frode Hamres 6 Six O´Clock News som visserligen bara är tre år och möter äldre hästar nu men det här är en riktigt fin häst efter Chapter Seven som har både snabbhet och styrka nog att lägga det här gänget på rygg. Jag tror att han tar sig förbi 2 Greed i startrusningen och sedan ligger vägen öppen för ledningen. Jag tror faktiskt att det finns kapacitet nog att vinna det här även från utvändigt ledaren. 

   • V75-7

   12 Hulken Sisu är klar förstahäst i avslutningen trots läget. Senast visade han fin form när han på ett ganska enkelt vis avgjorde från utvändig ledaren. Det kan bli något liknande här då han är riktigt tuff att stå emot. Men jag vill ändå plocka med 6 Boots Hanson som också det är en riktigt rejäl häst som fått ett betydligt bättre läge nu och endast streckad på åtta procent. Sista strecket blir 9 Super Winner som var trea i Norska Derbyt och har fart nog att segerstrida. 

   Bästa spelbolaget för travodds

   GoGo Casino

   • Ny licens från LeoVegas
   • Stort spelutbud
   • Swish som betalningsmetod
   • Minst 200 SEK insättning
   Hemsida: Grundat:
   Ägare:Huvudkontor:

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
   Följ Travstugan på Youtube