V86: Skejtaren trixar med dessa

  Det är V86 med Solvalla som delar på kvällen med Bjerke. På norska banan körs kval till norska derbyt bland annat! I V86-7 har jag en trixande spik!

  V86-1

  9 I.D.Exceptional är kulltoppen med 7 segrar på 10 starter och som ifjol tog hem norska Kriteriet. Nu är siktet inställt på derbyseger och för ovanlighetens skull går han nu iväg från bakspår. Det är väl det som gör att jag inte vågar spika...
  Distansen talar mycket till hans fördel och en frisk I.D.Exceptional kan bli svåsl

  Den som mot förmodan utmanar först och främst är 11 Thai Greenwich men visst ska det bli kul se hur "jokrarna" 5 Alegrito och 7 Thai M.Square kan strida emot på framspåret.

   V86-2

   7 Eireann är stoet som visat mest här men då läget är vad det är, hon gör första starten på 1,5 månad och utgångsläget bäddar för trafikproblem så tycker jag hon måste garderas. Hon kommer knappast "tömmas" här för segern.

   2 Jurista är jättespännande härifrån och likaså 3 Aurelia Express. 4 Jade Sisu regidebuterar för Conrad Luguaer och kommer tryckas av direkt från start. Lyckas hon mot förmodan vara ledaren in mot förstasväng så kan det hålla hela vägen.

   V86-3

   Frode Hamre är givetvis aktuell när det vankas större tillställningar och här ser jag honom ha en mycket god chans med 6 Code Young.
   Valacken gick väldigt starkt senast och det loppet ska ha fört fram honom rejält nu i formen. Var även väldigt bra näst senast över 2 640 meter så distansen hanterar han utan bekymmer. 

   Jag tycker väl att detta här är ett mycket jämnt race bakom och Code Young är så pass klar etta i min rank att jag går stenhårt på honom här! 

    V86-4

    6 Jennifer Sisu återkommer efter varit ifrån sedan 10 juni. Hon har ju varit riktigt stark i alla sina tre starter och nu får Magnus A Djuse förtroendet bakom. Hon är ju den att slå här, men orutin har hon fortsatt och bakom är det öppet så det förslår.

    1 La Donna har äntligen lite flax i spårlotten och som sämst bör det väl bli rygg ledaren här. Kan äntligen få sin första seger nu!? 8 Ninepoints Birdie sjabblade bort sig direkt senast - en start att glömma bara. Hon var annars strålande bra på Axevalla näst senast och stallkamraten 10 Queen Belina får testa på jänkarvagn för första gången och går starkt ute i spåren. 

    V86-5

    9 Gentletron står ut i detta femte loppet och efter en fin femåringssäsong ifjol har han blivit än bättre den här säsongen som sexåring. Nu är det däremot bakspår över kort distans, så det är knappast någon straffspark den här gången.
    För mig är han en sårbar favorit härifrån - det är främst här som det ska skrälla till på Bjerkebanan!

    2 Grand Princess och 3 Weinberry tampas om ledarpositionen och nu åker även jänkarvagnen på bakom 5 Dynamic Dancer. Sjuåringen kommer behöva loppet i kroppen efter en längre frånvaro, men då för mig är väldigt öppet här så kan sjuåringen ändå till slut få loppet serverat.

     V86-6

     Gay Noons lopp med hundra lax i förstapris och 6 Hustle Rain är mångas val här. Var ju inget vidare i årsdebuten för fyra starter sedan men har sedan varit riktigt stark i tre raka segrar. Kan vara svårslagen här...

     1 Kingslayer Pellini har jag stor respekt för härifrån och förväntar mig att han åtminstone slutar topp 3. 11 Madagascar visade styrka ute i spåren senast på Axevalla och kommer göra det här igen!

      V86-7

      Jag tycker, med respekt för motståndet, att 4 Skate Trix höjer sig rätt så mycket här faktiskt. Han har varit ute mot stentufft motstånd. Visst, 3 Miss Pepper startade i sto-EM förra veckan men var ju knappast så att hon var närheten av det..

      Nej, Skate Trix är den som höjer sig rejält för mig och är han bara frisk så är han tidigt framme vid 1 Ian B.R. och får sedan överta och vinna det här rätt enkelt. 

      V86-8

      Bergharen är den som avslutar kvällen och det gör han också mycket beroende på intrycket som 7 Night Art visat upp.
      Robert Bergh kommer självfallet vara oerhört resolut och självsäker i styrningen sin och så bra som Night Art varit i år så ser han mycket svårslagen ut här.

      8 Coquaholy är en potentiell utmanare men som har ett stentufft läge att tampas med. Stall Walmanns andrahäst, 3 Every Day Elegant, är även en som kan tänkas nu när han äntligen fått framspår igen.

      Bästa spelbolaget för travodds

      GoGo Casino

      • Ny licens från LeoVegas
      • Stort spelutbud
      • Swish som betalningsmetod
      • Minst 200 SEK insättning
      Hemsida: Grundat:
      Ägare:Huvudkontor:

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
      Följ Travstugan på Youtube