V86: Redo för öjn med missil!

Alltid kul med en tur ut till öjn och Visby! Det ser ut som en omgång där spikarna känns svåra att passera och vi är redo för åtta rätt!
Andelen kostar 86 kronor - klicka här!

V86-1

2 Kainai Goj fick en pangstart för regi Djuse med en stark seger näst senast. Senast på Mantorp stämde det inte helt och nu startar sexåringen över kort distans. Det har kommit fram att han var sjuk senast, så det är kanske inte mycket att säga om...

Läget är perfekt för att tidigt koppla befäl om det här. Lite hoppas jag dock att 6 Baroncini Jet får en pangstart. Når den fram till spets är den riktigt bra. 12 Illfindmywayhome fick tufft läge men kanske bjuds in till slut.

  V86-2

  Givetvis en lite svårbedömd start men 1 Makian Degato har lämplig uppgift i sin comeback på ovalen att få bestämma i ledningen så länge som möjligt. Visade prov på hög kapacitet förra hösten när han debuterade och jag tror han kan leda länge. Jag är inne på att han vinner direkt i sin comeback och ser det rentav som en mycket stark spik!

  V86-3

  Trots att han gör comeback efter ett par månader ifrån så ska 5 Uncle Silvio bli högintressant. Fyraåringen regidebuterar här för André Eklundh och visar han närheten av samma kapacitet som under våren så segerstrider han.

  2 Enfin Pastis är ett tidigt motbud bakom liksom 4 What A Deal. Från bakspår lockar 10 Queen On Road som kommer med seger i ryggen och ska nu testas i jänkarvagn!
  3 Global Certificate
  var jättebra näst senast efter varit ifrån 1,5 månad. Hamnade snett i StoChampionat-uttagning senast och blir helt bortglömd nu.

   V86-4

   Snacka om att uppgiften ser utmanande ut för högkapable 15 Donizetti som startar med 60 meters tillägg och det är en hel del konkurrenter som kommer vara "ivägen" längs vägen. Därför tror jag Mats E Djuse tidigt kommer vara offensiv och är Donizetti bara på rätt humör så rundar han möjligen alla.

   20 meter framför startar 14 Icon Mearas som håller V75-klass och möter klart mycket enklare motstånd den här gången. Jag väntar mig att han gör upp om det mot Donizetti. 
   Näst på tur är 3 Mythical Rokk 

   V86-5

   Tränaren Henrik Hoffman har ett par hyggliga chanser den här kvällen och med två segrar på raken selar 7 Greenhill's Rocco ut här och det ska bli intressant att han även ska springa med jänkarvagnen på den här gången!

   8 Robthebank är av hög kapacitet och möter lite enklare motstånd nu än tidigare. Jag förväntar mig att han slutar långt framme den här gången och är den som utmanar Greenhill's Rocco. 

   14 Niras Donatello är en kul skräll som många tappar bort lite här bakifrån. Jag tror sexåringen verkligen blir att räkna med sista varvet.

    V86-6

    Efter två utmanande lägen på V75 har 1 Red Rum ett något bättre läge den här gången och är den klara förstahästen i det här rikstotoloppet. Innerspåret däremot bäddar för att han möjligen kan få en utmanande uppgift, trots allt. Han möter ändå två bra motbud från perfekta lägen;

    6 Staro Pomerol har jag stor respekt för bakom och som nu med fyra lopp i kroppen får testas i jänkarvagn igen. Även 5 Roll Control ska räknas så klart som kommer laddas iväg och det blir säkert en kamp mellan dessa två om ledningen.
    7 All In Face
    blir alldeles för borttappad och är i grunden inte mycket sämre.

     V86-7

     Hemmahästen 3 Amarcord L.G. är möjligen den man kan chansa på och som är i väldigt fin dagsform. Härifrån kommer Claes Sjöström kunna ladda sig framåt tidigt och känns som ekipaget att slå.

     1 Jumanji Love testas med Örjan Kihlström den här gången. Segerlös hela fjolåret men har i år inlett säsongen med seger och andraplats. Resan kommer bli perfekt hela vägen!
     11 Carry Cash samt 10 Dollar Doc är de som ska utmana Amarcord L.G.

     V86-8

     8 Missle Hill har inte riktigt fått till det i år och är ännu segerlös efter sju starter. Det låter väldigt bra från stallhåll och missilen kanske får till det här till slut?! Jag hoppas på körning där framme och Missle Hill kommer gå en rejäl rusch sista halvvarvet. Jag är inne på att han får till det här till slut och spikar!

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!🥇 ... Läs travtips

     Halmstadstravet är V75-värden kommande lördag och redan i V75-1 kan vi hitta bästa spiken i hela omgången!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Östersund bjöd på fina insatser från flera hästar, men de flesta var hårt betrodda av oss spelare och därför slutade det med låg utdelning och ... Läs travtips

     Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips

     Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga ... Läs travtips

     Björn Goop är på plats nere på Vincennes under helgen men är ändå påläst inför V75-jackpotten på Halmstad!Andel i Björnkollen hittar ni här! ... Läs travtips

     Uppe i norr och på Boden arrangeras det söndagens Grand Slam 75. Bästa spiken i omgången visar upp sig direkt!🥇 SPIKFÖRSLAGEN GS75-2 ... Läs travtips

     Söndagen ger oss det alltid så enorma och mäktiga Prix d'Amérique. För mig innehåller loppet ett järnsto som blir helt borttappad! Det har ju ... Läs travtips