V86 med norrmännen!

Visst går det att gnälla över att norska banor klämmer in sig i våra spelformer igen - men äh. Det är bara att gilla läget! Och ena spiken? Ja, efter senaste insatsen är det just en sån här spik man ska försöka dra in på V86!

V86-1

Jag hade lite skrällhopp kring 2 Hulken Sisu förra veckan och tyckte väl ändå han såg bra ut i spåren innan han föll i galopp innan målgången. Nu är det ett lite lättare gäng han ställs mot och jag tycker väl närmast att det är ett "krav" att han vinner. Han SKA vara bättre än dessa och kan vinna utvändigt ledaren. Trodde jag på skrällhopp i tuffa sammanhang senast så måste jag tro på toppchans den här gången!

   V86-2

   2 Racing Ribb besöker Solvalla och får åter springa barfota runt om och med jänkarvagnen på. Över korta distansen är jag övertygad om att Johan Untersteiner vill ladda för att nå ledningen och sitta där hela vägen - men når han ledningen? Jag är inte helt säker på det då det finns flera startsnabba runt om honom och han blir oerhört stor favorit.

   Det kan bli krattat för 9 Eddy West som visserligen varit ifrån med feber och stod över jobb ett par dagar, men Eddy West är bra och bjuder ofta på några rejäla avslutningar. Långskottet är 1 McGarret som verkligen är värd en seger och han kan få en perfekt resa hela vägen härifrån.

      V86-3

      Sju segrar på tolv startar är resultatet för 4 Force de Flandre som jag framförallt även visat prov på väldigt fin inställning. Fransyskan möter visserligen framförallt 7 Looking Sharp och en jag tror kommer göra väl ifrån sig i form av 8 Zimmer Grif, men jag tycker att Force de Flandre känns jättespännande och är hon närheten av lika bra igen som hon varit tidigare leker hon hem det här.

       V86-4

       Orutinerade gör upp över medeldistansen på Solvalla och visst är det 8 Make Him Young som fångar mångas intressen och som inlett karriären riktigt bra i sina tre starter. Nu är läget desto tuffare för honom och att kräva att han ska vinna härifrån kanske man inte kan göra.

       Jag tycker det borde vara dags för 9 Hypnotize som fått ett lopp i kroppen efter någon veckas vila och som kommer avsluta väldigt fort ute i spåren tillsammans med 12 Ted Trot som är de två jag håller som värst emot Make Him Young.

           V86-5

           • Ett rätt.... halvtaskigt lopp det här som kräver sina streck

           Per Oleg Midtfjeld från det här utgångsläget kommer givetvis sikta mot ledning direkt med startsnabba 2 Jaipur B.R. som frånsett galoppen senast gått bra flera gånger om i somras. 5 The Normal One ställdes mot Run To You som bekant hade uppvisning på Åby förra onsdagen. The Normal One är seriös utmanare till Jaipur B.R. om spetspositionen och visst kan det därför öppna upp sig bakom.

           Se upp för 6 Louisiana som visserligen inte alls fungerat på slutet men är betydligt bättre än så och annan med bättre kapacitet än raden på slutet är 11 Thai Manhattan. Dessa två är främsta skrällbuden i det här halvhyggliga fältet.

              V86-6

              Jag gillar verkligen det här stoloppet på Solvalla med sådana som 4 Lyckans Cash, 5 Green Mamba, 7 Teton Sweet Lindy och 9 Bon Bini som är fyra av de jag gillar allra mest i loppet, men ska jag vara helt uppriktig så KAN jag inte hålla mig från spiken.

              12 J.J.Another Vinn syntes senast i självaste Walter Lundberg Memorial där hon fick resa på innerspåret fram till 400 meter kvar där Mika Forss hittade ut i andraspår och avslutade kanonbra bakom vinnande Maestro Crowe. Sexåringen och Forss räds inte en endaste i det här stoloppet och jag tycker ekipaget verkligen står på tur för seger.
              Till en väldigt låg procent på V86 med förra insatsen på näthinnan bara MÅSTE jag spika. Det är såna här man ska försöka chansspika för att få in stora pengar till plånboken.

              V86-7

              Frode Hamre är mångas val i avslutningen på Bjerke med 4 A Perfect Dutchess. Med förra insatsen på näthinnan och skorycket den här gången tror man säkert det kan bli ännu en överlägsen seger. Stoet gick undan i en ruggig fart senast. Hon testades barfota runt om näst senast och gick väl okej med det men inte mer tycker jag, i ett lopp som kvällens motbud 1 Fidanza vann. 

              Skillnaden nu mot då är att A Perfect Dutchess är i betydligt bättre form denna gången, men visst försöker 1 Fidanza strida emot och mot slutet kan detta bädda för 9 Taste of Diamonds som jag hållit väldigt högt hemma i Danmark och blir lite väl bortglömd den här gången.

              V86-8

              Johan Untersteiner kan vara lösningen i avslutningen med 5 Primadonna Tile som felfritt kommer ta hand om ledningen direkt och därifrån är stoet väldigt kaxig. Ledning runt om? Mycket möjligt!
              Den som kapacitetsmässigt känns mest intressant för de flesta är garanterat 6 Himalaya Sisu som körs barfota fram den här gången osh istället för att tränare Kristian Lindberg kör så är det Erik Adielsson upp - högintressant kuskbyte så klart!

              Långskottet i avslutningen är effektiva 11 Thelma M.M. som vann enkelt näst senast och i lite tuffare motstånd på Solvalla senast gick hon jättebra som trea. Hon är väl mer ett platsbud, men jag blir inte förvånad om Tomas Pettersson kan drämma in skrällen på slutet! Annan lågprocentare är 12 Livi Memory som ju har ett perfekt läge i volten att kunna få sig en vettig position tidigt.

              3 Enola Gay är lovande fyraåring som regidebuterar för Mattias Djuse här. Inledde karriären lysande under vinter och in mot våren men fick det jobbigare på de snabba sommarbanorna. Första starten på tre månader och i regidebut. Jag tror hon mest ges ett lopp men varnar för att hon i grunden är väldigt bra!

              Bästa spelbolaget för travodds

              Bet365

              Bäst på fasta odds
              • Världens största spelsajt
              • Egna fasta travodds
              • Bra välkomsterbjudande
              • Inget poolspel
              Välkomstbonus
              1250 SEK i spelkrediter
              Hämta bonus Besök hemsidan

              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

              Sammanfattning

              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

              Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

              Läs hela recensionen

              Fler aktuella travtips

              Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

              Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

              Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

              Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

              Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

              Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

              Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

              Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips