V86: Lossnat rejält - stenklar igen!

Bergsåker och Solvalla står som V86-värdar när vi ska sätta fart på ännu en onsdag kväll. Bästa spiken hittar vi på Solvalla där det lossnat rejält för vinnaren som känns stenklar nu med!
86 kronor kostar en andel - du hänger med här!

V86-1

 • Bästa hästarna går iväg från bakspåret!

10 Waco har varit riktigt fin i sina tre starter som han gått i mål som segrare i. Nu startar hon från bakspår över kort distans vilket knappast är någon enkel uppgift. Tillsammans med stoet där bak hittar vi även 11 Gittan's Angel som vann närmast skrattretande enkelt senast. Jag tycker dessa två är loppets bästa hästar - men som går iväg från svåra lägen.

Är det någon där framme som kanske vill försöka utnyttja detta så är det 7 Katri P.Boko med skicklige Andreas Lövdal, men jag vill även varna rejält för 3 Vincent Dana som visserligen var jättesvag senast men det var comeback-lopp och fyraåringen är startsnabb bakom bilen! Testas med Per Linderoth den här gången.

   V86-2

   De lite längre loppen med autostart tenderar till att bli något slumriga på Solvalla, men nu med Åby-profilen Robert Bergh på plats hoppas vi på annat. 

   Man gillar ju 5 Pinto Bob när han är i ordning och det var han sannerligen näst senast. Senast sjabblade han till med aktionen och sedan var det loppet helt över. Det saknas inte motstånd, främst i 1 Young da Vici och 6 Global Undecided, men känslan är ju att Pinto Bob ändå vid bra tävlingshumör ska kunna ta hem det här loppet.

   Vad som även talar till Pinto Bobs fördel är att jag ser det som att Robert Bergh i sann Åby-anda kommer ladda sig framåt och få ta hand om ledningen. Kan någon verkligen ta ner Pinto Bob därifrån? Tveksamt... 

      V86-3

      Visst är 3 Twinkle Face en riktig tuffing och 6 Lisa S.E. är plötsligt i sitt livs form - men den jag går på som förstahäst är någon helt annan.
      Efter en motig period för hela stallet har Joakim Elfvings hästar börjat komma igång igen och här selar han ut 5 Clockwork. Jag gillar verkligen det här stoet som visserligen bara vunnit ett lopp av tio den här säsongen, men det han inte varit särskilt enkelt emot.  
      Fyraåringen är riktigt bra och när hon blir så pass mindre spelad än en del av konkurrenterna så drar i alla fall jag till och håller henne som förstahästen!

      En som också bör nämnas i sammanhanget är härdade 4 Firewire som springer barfota runt om den här gången med Ulf Ohlsson och som är på väg mot toppformen.

       V86-4

       Det har väl varit lite varierande i prestationerna men så som 4 Perpetuate såg ut senast var det en signal; nu har det lossnat för honom!
       Nu startar han åter hemma på Solvalla från ett perfekt framspår och när dessutom främsta konkurrenten fått bakspåret så är det upplagt för en stenklar insats från Perpeatuate som känns som bästa spiken i omgången.

       Ibland är livet lätt - och likaså spikarna.

       V86-5

       Oscar Berglund låter väldigt hoppfull för framtiden med 1 Open Sky. Det kan man lätt förstå när man sett inledningen på Sverige-karriären. Kunnandet finns där verkligen och nu har han fått testa på voltstart en gång tidigare vilket såg ut att behövas. Normalt sett är Open Sky mycket svår att ta ner, men jag tycker inte favoritskapet riktigt speglar vinstchansen. SÅ stor är den inte!

       Daniel Wäjersten sätter jag mycket av hoppet till att det blir lopp av det här med hans 3 Bowling Orlando som borde ta sig iväg bättre än Open Sky och jag skulle nog tro att Wäjersten rent av testar i ledningen. 9 Krakas kommer verkligen mer och mer med två raka andraplatser och slipper hon stå för värsta grovjobbet ute i spåren så tror jag hon kommer kunna gå riktigt vasst sista biten. 

       11 Balder D.K. är möjligen litet frågetecken för dagen men visat förr att han har en hög högstanivå för den här klassen och jag tycker även att åttaåringen faktiskt mött tuffare gäng än vad han ställs mot här.

       V86-6

       • Dags att bygga ny bro!

        Hela stall Nurmos samt Jorma Kontio går givetvis lite på vatten nu efter söndagens härliga eftermiddag på Jägersro. Det med sig hoppas jag de smittar av sig på 4 Bridge Maid
        Hon inledde alldeles strålande men har på slutet haft det betydligt tyngre. Nu däremot med en insats i kroppen rycks skorna runt om och jag tycker att fyraåringen står inför en jätteintressant uppgift den här gången. Dags för leverans och bygge av en ny seger-bro, eller nåt...!

           V86-7

           Jag vet inte hur många gånger jag lyft upp honom och därför var det givetvis en fröjd att skåda in 12 Kalashnikov när han tog efterlängtad seger! Nu är läget inget vidare så klart men han är riktigt bra i ordning och trivs över dessa lite längre distanser. Trots läget är han ändå min etta i loppet.

           3 Berra Steel var inte helt kurant i magen senast i derbykvalet på Jägersro och var dessutom ute i tufft motstånd. Nu med hemmaplan igen och från ett perfekt läge siktar givetvis Daniel Wäjersten på att det ska vända igen. 4 Harper Seabrook är bland de mer ojämna vi har i trav-Sverige men är självklar på garderingen liksom 11 Xanthis Coktail som blir lite borttappad nu - trots att han var liten snackis på V75 senast.

             V86-8

             • Vi tackar för spårlotten som gav 12 Balbox Lux sämsta utgångsläget. 

             Med framspår hade det här varit en klar toppchans. Nu krävs det ändå en hel del flax med sig i loppet. Visst, det är Örjan Kihlström i sulkyn och han känner väl till italienaren vid det här laget. Det är även den överlägset bästa hästen i fältet så man blir ju knappast överraskad om det löser sig. 

             3 Vice Versa Diamant kräver jag lite mer av den här gången och det gäller för derbyvinnaren Jorma Kontio att han håller femåringen felfritt. Då blir det garanterat en rejäl match om det! 10 Baby Boy såg jag på Jägersro senast i Derbykval där han sjabblade bort sig. Glöm inte hur han såg ut innan det! Han är fint i ordning för dagen och ska vara tidig på garderingen.

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst på fasta odds
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

             Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips