V86: Hemmabana och Elitloppstankar!

V86 har lite Elitloppstankar kring sig när det ska köras om en biljett dit i V86-6. Jag tror det kan bli en rejäl strid i loppet och garderar upp - V86-formen är på topp så jag ser fram emot omgången när det dessutom körs från hemmabanan Jägers!

V86-andelen kostar 199 kronor - klicka här!

V86-1

Hemmatränat kan vara enkla lösningen när 2 Laradja Vrijthout fått perfekt utgångsläge och nu sätter Conrad Lugauer på jänkarvagnen. Lilla minuset är att han är anmäld med skor runt om, men når han ledningen kan det räcka hela vägen runt! Jag håller honom högt i detta sällskapet och även fast Grandfather Bill kommer vilja bråka om ledningen till en början så är Laradja Vrijthout en bättre häst. Jag spikar utan att tveka.

V86-2

9 Ego Sisu har verkligen varit inne i en fantastisk form en längre tid nu och gjorde det även bra på Gävle senast. Med all respekt åt Martin Malmqvist så är det givetvis en krydda att Erik Adielsson sitter upp! Distansen är däremot ingen fördel. 1 Ready Trophy kan bättre än vad raden visar och från det här läget sitter han perfekt till hela vägen och han bör kunna utmana den här gången. Skrällen är 4 Air Space!

2 Bidensky är minst sagt osäkert kort i leken som gör första starten för året

V86-3

10 Breidabliks Kahlua årsdebuterar och är i behov av loppet så klart. Däremot är femåringen av hög klass mot de hon ställs mot nu och Conrad Luguaer kommer sitta perfekt på det direkt. På sin kapacitet är Brediabliks Kahlua förstahästen trots årsdebuten.
9 Jeans n'Passion är den som främst utmanar som gick jättebra senast och är garanterat i toppform inför det här. En V75-härdad dam hos Joakim Lövgren som bör kunna strida emot.

7 La Paradeta kan bli farlig om hon får lucka med 3-400 meter kvar och 11 Listas Tingeling har kämpat på djupa vatten på sistone i V75-sammanhang.

V86-4

2 Cobra var sannerligen en upplevelse att följa i sin Sverige-debut senast. Med en minst sagt säregen stil lyckades han vinna och det verkar vara en fyraåring av mycket hög kapacitet. Mot ledningen och stannar där hela vägen?! Ja, mycket möjligt men med det beteendet han visade upp vågar jag knappast spika...

4 Swan Hill är en fyraåring jag gillar och som nu fått två lopp i kroppen. Den här gången är han anmäld barfota fram och jänkarvagn för första gången! 9 Gambino Brick har varit imponerande bra i årets två starter men slår lite ur underläge från det här utgångsläget, trots allt. "Livsfarlig" att inte ha med när man väl garderar så visst har jag med honom.

V86-5

7 Piemonte har visats upp i ett fantastiskt skick och radar fullkomligt upp segrarna hos Jocke Lövgren. Senast fick vi även se honom hantera den här distansen och han verkar verkligen ha höga toppar i sig. Siktas mot Harpers och behöver få en rejäl genomkörare i kroppen för att vara i absoluta toppformen sista helgen i maj. Han "bör" väl vinna det här, kan man tycka.

9 Even Steven håller jag högt för klassen han befinner sig i och fick perfekt slutvarv i sig senast som för fram honom rejält inför det här. Givna motbudet mot Piemonte!

Bäst i V86-6 - men körs knappast i botten här... Måste garderas!

V86-6

  En som redan är klar för Elitloppet är 7 Vernissage Grif som här gör första starten på Solvalla. Visade absolut toppform senast hemma i Italien och Alessandro Gocciadoro vill ge sin stjärna en genomkörare och jag tror inte han kommer han kör särskilt stenhårt för att vinna loppet. Vernissage Grif är den enda som inte "behöver vinna" och Gocciadoro kommer köra därefter... 
  Normalt ska italienaren vinna det här trots utgångsläget - men med tanke på att han inte kommer köras i botten måste han garderas med två;

  5 Snowstorm Hanover är värst emot Vernissage Grif och som kommer från en bländande insats senast! 2 Click Bait siktar på att leda länge härifrån så klart och jag tror nog även Stefan Melander förväntar sig att Click Bait leder hela vägen. 

  8 Beads sjabblade bort sig i debuten senast. Nu ska han köras i jänkarvagnen och läget är ju blytungt. Däremot givetvis spännande se hur han presterar och Frode Hamre drömmer om Elitloppet. 

  V86-7

  • Två hästar står ut i avslutningen på Jägersro - loppet håller riktigt hög klass men för mig räcker de som är bäst!

  6 Under Armour är en stark herre som i sin återkomst senast vann mycket enkelt. Det är framaförallt ett styrkepaket det här med en inställning få i den här omgivningen kan mäta sig med.
  5 Izzi's Newport
  är den andra som står ut i loppet som ströks senast 27 april. Gör nu första starten på en månad ungefär, men visat förr att han presterar efter uppehåll och når han ledningen kommer han stå emot länge!

  V86-8

  4 Indy Lane trodde jag på senast på V64 och trots det inte blev seger så tycker jag han gjorde det väldigt bra. Även fast 1 Counterfeightr försvarar innerspåret till en början så kommer Jorma Kontio ladda vidare med Indy Lane.
  Når ekipaget ledningen kan det här vara över!
  10 Västerbo Pokerface är den ende jag har respekt för bakom. Han återkommer efter varit ifrån sedan januari 2021, men är av sådan klass att han kan leverera direkt. 

  9 Balotelli Crown är den stora rensaren i avslutningen som får bekanta sig med jänkarvagnen den här gången för första gången på länge! Jag blir inte ett dugg förvånad om han slår till.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

  Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

  V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

  Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

  V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips