V86: Fin kväll med Onions lopp!

V86 är åter med oss och den här veckan är det Bergsåker/Solvalla som bjuder på fina tävlingar med The Onions lopp som avslutar!

🔨 SPIKEN

V86-3

1 Laggaprinsen har rimlig segerchans och kan mycket väl leda kallblodsloppet hela vägen runt om. Visst har han varit ifrån ett par jobb eller två men det är nog inget som sätter ner dagsformen på honom och jag tror Robert Wilhelmsson har full kontroll på det här loppet med åttaåringen.
Bakom? Totalt vidöppet och streckrävande som bara den. Ja, jag tycker faktiskt rent av alla i fältet bakom har skrällchans men för mig räcker det med en...!

V86-6

10 Take This Society känns riktigt spännande den här gången och även fast det är bakspår håller jag honom högt här. Frode Hamre låter så där härligt optimistisk inför uppgiften och jag tror hästen reser till Solvalla och får en alldeles perfekt resa och slår av alla sista biten när det är dags för avgörandet. Han känns riktigt spelvärd den här gången i ett annars mycket jämnt lopp och jag spikar!

Värdet avgörs i V86-7

👌 DESSA MISSAS INTE

V86-1

5 Heavy Sound välkomnas åter och han kan göra som han gjort förr - komma tillbaka och vinna. Han har bra segerchans här men jag hoppas 1 Mindyourvalue W.F. kämpar emot länge och kämpen 7 Disco Volante har jag stor respekt för. Rensaren som blir lite bortglömd är 3 Golden Dream M.E..

V86-2

5 Hulken Sisu och 8 Selected News är de självklara segerbuden i andra avdelningen och av de två tror jag att Selected News är bäst i grunden. Vågar inte sitta utan tuffa 7 Digital Class som visade form senast och Stefan Melander låter smyguppåt även inför den här starten.

V86-4

2 Bakerman leder det här mycket länge och det troliga i min bok är att han gör det hela vägen. En jag dock för klassen sällan lämnar utanför är 10 Rose Hill som är bättre än raden på sistone och härifrån bör hon kunna sköta sig. Extra spännande den här gången är att Erik Adielsson sitter upp!

V86-5

Nicklas Westerholm har en högintressant fransyska i form av 8 Huile d'Olive som var strålande bra näst senast och följde upp det med en godkänd andraplats senast. Just insatsen senast tror jag för fram stoet något inför den här starten och jag tycker det här är loppets mest kapabla sto och håller henne som ettan i loppet. Det blir ett av omgångens mest jämnstreckade lopp vilket gör att jag med glädje gärna tar ställning för henne till smaskig procent!

4 Skype är det första motbudet och når denne ledningen i tidigt skede blir det en rejäl fajt. Låset "helgarderar" för mig.

V86-7

Ja, det är självfallet så att 13 Global Lover har rimlig segerchans som imponerade med sin styrka i vintras. Jag tror dock det är här mycket av utdelningen avgörs och bakom honom finns ett par roliga rensare. 3 Mellby Joker är i grunden inte mycket sämre än Global Lover och en jag otåligt hoppats det ska lossna för snart igen är 14 Pontiac S.W. - den här gången då!?

Här streckar jag på en del och jobbar upp värdet!

V86-8

En riktigt fin The Onions lopp i år tycker jag och 1 Brother Bill tror jag är rejält i ordning direkt för att prestera och utgångsläget är för hans del riktigt spännande. Jag har fått känsla lite för att han kan vinna direkt i årsdebuten och har honom faktiskt som ettan i loppet.
Visst blir 5 Milliondollarrhyme att räkna med återigen nu när Fredrik B Larsson drar skorna på hästen och sätter upp Ulf Ohlsson. Mot täten den här gången!?

10 Stoletheshow fick loppet dit han ville senast. Rejält missgynnad av bakspåret men är i absolut toppform...!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Midsommardagen är en ljuuuuuuv omgång med hög klass på tävlingarna! Breeders' Crown-lopp toppat med Midsommarloppet blir en fröjd!Andelen ... Läs travtips

GS75Dags för midsommartravet från Rättvik där vi bjuds på travgodis i ett gäng lopp, vi inleder med tre varv och många volter, sedan kör vi ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till omgången på Kalmar den 26 juni. Vi har en riktigt trevlig söndag att se fram emot. Vi har även en jackpot som ... Läs travtips