V86: Favoriter värda att gardera upp!

Jag värmer upp inför helgens V75 hemma på Jägers med att gräva ner mig i V86 där stona syns i flesta av loppen.
Det finns favoriter som är värda att gardera upp!

 • Andel i systemet kostar 70 kr - klicka här!
 • Tidiga andelen, 46 kr (byggd förra torsdagen när omgången öppnades) - klicka här

V86-1

Det blev helt fel resa för 1 Bold Request senast på Åby från utvändigt ledaren och där fyraåringen tröttande till slut. Nu är det perfekt här med spår 1 där hingsten kommer få trava på innerspåret hela vägen. Visst kommer han leda det här mycket länge men det gör honom också till jättestor favorit.

Vi har ju några riktiga tuffingar på tillägget och i och med att distansen är längre än medel så kommer dessa nå fram till Bold Request tids nog.

5 Rossi Garline tror jag kommer göra ett topplopp den här gången och som får springa barfota runt om vilket han inte gjort på fem starter. Han är betydligt hårdare än Bold Request och Flemming Jensen kommer köra därefter! 
6 Easy Cash
har fått två lopp hos stall Eklundh och som trivs över stayerdistans. Läge nu att visa upp sig på allvar igen!?

  V86-2

  Ettan i loppet är 6 John King Boko som visat upp en närmast kraftfull sida av sig denna hösten med tre raka segrar. Att han har spår utvändigt om sina konkurrenter tror jag egentligen inte bekommer honom. I det slaget han är i för dagen är han grym helt enkelt.

  Annan som varit grym är 5 Corazon de B. och det har varit imponerande hur han sett ut på slutet. Nu siktas han springa i jänkarvagn för första gången och tongångarna låter mycket uppåt från stall- och ägarhåll. 

  V86-3

  1 Icebreaker Sisu känns väldigt aktuell i V86-3 som alltid med Gustav Johansson i sulkyn men tveksamt om de lyckas försvara innerspåret från 2 Walking The Wire. Just Walking The Wire gjorde ett av karriärens bästa lopp senast bakom Isco Am!

  5 Love Keeper hängde inte riktigt med i tempoökningen senast men kunde senare över upploppet slå till med vass avslutning.
  Jag tror det här kommer bli ett lopp i högt tempo som därför kan bjuda på en oväntad vinnare till slut?

  V86-4

  Jag förväntar mig ändå att Jorma Kontio med lätthet kommer ha koll på innern på Solvalla och med 1 Happy Go Pepper tycker jag det här ser mycket bra ut. Stoet har stor chans att reda ut det här hela vägen runt om.

  De som räknas bakom henne vid gardering tycker jag är 14 Best In Show As och 7 Thelma M.M..
  En dunderskräll i loppet är 9 Sister of Mercy med Kevin Svedlund och jag hoppas Ulf Ohlsson får fart på 11 M.T.Rapunzel.

  Happy Go Pepper? Ja, hon leder förmodligen runt om men satan vad dessa dragen kommer ligga lågt i procenten...!

  V86-5

  4 Cassiopea Font har starkast segerchans i detta stoloppet där tränare Rick Ebbinge åter sköter tömmarna. Stoet har tagit två starka segrar från ledningen på slutet och känns svår att ta en längd på härifrån.

  Det skulle vara ifall 1 Delayed lyckas svara ut vilket jag dock inte ser som troligt med hennes aktion. Den jag håller som främst emot spikförslaget är 5 Fossens Wilma.
  6 Girl Happy E.P.
  Sverige-debuterade senast och blev hopplöst fast och gick i mål med allt sparat.
  11 Molly Vici
  hoppas gärna det blir bra fart på tillställningen. Satt tidigt instängd senast på Solvalla men hittade ut till slut och gick en rejäl avslutning - se upp!

   V86-6

   11 Miru Boko struntar helt och hållet i att det är bakspår. Detta är en högintressant talang från stall Nurmos som jag tror väldigt mycket på i detta treåringsloppet. 
   Han ska nu testas barfota bak för första gången och jag tror framförallt slutvarvet kommer bita riktigt vasst för valacken som dessutom Magnus A Djuse är välbekant med.

   10 Madagascar är den som utmanar honom först och främst, men valet mitt faller på Miru Boko som här i betydligt bättre dagsform och PANG så spikar vi!

    V86-7

    Fredrik Persson har fått riktigt bra fart på 6 Duchesse W.F. den här säsongen och hon såg ju riktigt fin ut på Halmstad senast.
    Felfri 12 Honesty väntar jag mig mycket av bakom och som siktas springa barfota runt om. Har visserligen varit ifrån någon vecka men jag är verkligen inne på att hon kommer leverera rejält här och likt sitt namn svara för en ärlig insats!

    15 Devs Dandelion har en väldigt svettig uppgift här bakifrån men å andra sidan har stoet bjudit oss på ett par kraftfulla insatser. Förstareserven. 

    V86-8

    6 A Girl Has No Name blev något fast i rygg ute i tredjespår senast och först över upploppet fick hon fritt och avslutade väldigt bra. Betydligt enklare gäng emot den här gången och jag tror hon är svårslagen!
    2 Succession har visserligen vaknat till men jag ser varken henne eller några av de andra som lika hårda som A Girl Has No Name som jag håller som omgångens bästa spik!

    Bästa spelbolaget för travodds

    Leo Vegas

    • Bra välkomstbonus
    • Bra utbud på vardagstravet
    • Bra kundsupport
    • Svårnavigerad hemsida
    Välkomstbonus
    Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
    Hämta bonus Besök hemsidan

    18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

    Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
    Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
    Leovegas startsida
    Leovegas sport
    Leovegas Trav

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

    Det här hittar du i NordicBets recension:

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

    Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

    Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

    15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips