V86: En rédig spik på V86!

Det är V86-dags återigen och det är Solvalla/Åby som har hand om cirkusen.
Min spik réder ut det i V86-2!

Andelen kostar 86 kronor - klicka här!

V86-1

Frode Hamre kan ha dominans i Quick Pay Pokalen där han själv kör 7 Dixiechick Hanover som är en tuffing men stallkamraten 5 Tipsy Bartender är möjligen än bättre! Just sistnämnda tycker jag sett riktigt pampig ut och även fast stallkamraten är en bra konkurrent så tror jag Tipsy Bartender är svår att stå emot till slut.

  V86-2

  Jag tror vi kan få en uppvisning här av 5 Googalong Zet som fick göra jobbet utvändigt ledaren senast i Oaks-uttagning och där hon till slut blev trea. Jag tror framförallt den insatsen har fört fram henne rejält inför det här och denna spiken réder ut sin uppgift!

  V86-3

  Höjdaren i detta 1 640 meterslopp är 6 Tom n'JerryDiamant. Hästen är rykande startsnabb får Adrian Kolgjini i sulkyn är i sin comeback på ovalen.Inte helt givet det blir ledning nu i och med de han har invändigt om sig, men jag tycker ändå detta är min förstahäst i loppet.

  1 Bravo Santana har lottats till ett perfekt utgångsläge här över korta distansen. Sexåringen vann Gert Allercrantz lopp tidigare i somras med just Peter Johansson som kör nu. Detta ser ut som en högintressant uppgift!
  5 Souvenir d'Inverne
  är självklar att nämna som skrällvann senast i bländande stil och jag tror definitivt han gör upp om det nu med. 4 Wish Me Magic ska man heller inte underskatta med Hanna Lähdekorpi.

  Maria Törnqvist-stallet har gått fantastiskt på slutet och även fast 10 Townshend Broline är ett långskott så stor denne rutinerade sjuåringen perfekt inne i loppet och får på sig jänkarvagnen!

  V86-4

  Riktigt roligt uttagningslopp i amatör-SM och trots att han gått segerlös ännu den här säsongen så väntar jag bara på att det ska lossna för 2 The Eagle igen. Rutinerade Mats Gunnarsson i sulkyn och för mig är detta förstahästen i loppet. The Eagle har framtiden för sig och toppformen runt hörnet.

  6 Bajaro B.R. är den jag har mest respekt för bakom som är hur stark som helst. Jag tycker raden är väldigt missvisande och han är bättre än så!

  3 Billy Idol har varit liten besvikelse den här säsongen och haft svårt att få till det trots att han haft spårlotten till sin fördel. Tycker ändå att stall Richter varit betydligt bättre på slutet och möjligen kan idolen få till det nu!?
  10 Indy Journey
  var riktigt fin innan han senast startade på V75. Han såg mest seg ut större delen av loppet men avslutade väldigt bra över upploppsrakan. Går givetvis ner lite i klass på konkurrensen nu.

  "Bedrövlig stallform på segerbudet i V86-5"

  V86-5

  Med två starter i kroppen uppe i Norden ska 7 Dunga nu leverera på allvar, så är väl åtminstone tanken!? Han ska bli högintressant att se - men stallformen? Bedrövlig!
  Gennaro Casillo-stallet var verkligen inget vidare i lördags på V75 och har sedan följt upp det med svaga prestationer även den här veckan. Sånt drar jag åt mig av.

  2 Hickory kan bättre än vad han gjort på slutet och kan vara den som överraskar bakom även fast han hoppar ut på djupt vatten.
  8 Bellissimo Face
  kommer köras offensivt så tidigt som möjligt härifrån och man ska ha koll på 1 Combat Fighter från innerspåret. Som sämst blir det rygg ledaren men inte förvånad om Anders Svanstedt testar!

   V86-6

   Örjan Kihlström ska vara tidig i surret med 9 Highway To Hill som fick en perfekt genomkörare av Kihlström senast. Jag tycker man kan begära lite mer av hingsten den här gången och ekipaget kan mycket väl svepa ner allt sista 300 meterna.

   Visst står 1 Hankpanky Pinkman väldigt bra till här i denna spårtrappan och uppgiften nu är betydligt bättre än på Hagmyrens V75 senast. Han drog tåget ute i tredjespår sista varvet och var givetvis trött av det över upploppet. Nu får han perfekt resa hela vägen och Jorma Kontio upp igen som är den som lyckats bäst med fyraåringen!

   14 Ciak Bi får för ovanlighetens skull starta bakifrån den här gången. Han är hur stark som helst och ska kunna runda majoriteten härifrån. Jag har stor respekt för denne italienaren.
   Björn Goop kör täta starter med 6 Thorondor som även startade i onsdags. Den här gången sitter Goop själv upp och för andra gången i karriären ska hästen köras i jänkarvagn. Dunderskrällen som kan operera sönder hela omgången för kupongerna är 11 Polar Operation! Det lossnar snart för henne igen och jag är med innan resten hoppar på tåget.

    V86-7 - S:T Leger 2022

    3 Eagle Rock håller jag väldigt högt och han har gått väldigt bra över längre distanser förr. För mig känns han högintressant och är min klara förstahäst i S:T Leger!
    Det kommer bli väldigt jämntstreckat i det här loppet så jag tycker nog det kan finnas lite värde i den här örnen som kan rocka loss på Åbyovalen! Når Connie Luguaer ledningen så tror jag det kan räcka väldigt länge - hela vägen!

    V86-8

     Den som fångar mitt främsta intresse är 5 Make It A Star som jag tycker har höjt sig rejält i sina två senaste starter. Jag tror han gör upp om det här med sin tränare Markus B Svedberg.

     3 Madame Norrgård visade verkligen prov på god kapacitet under våren när hon bland annat radade upp tre raka segrar. Nu gör hon första starten sedan 6 maj, men i och med utgångsläget ska hon ändå vara tidig i segersnacket. Jag tycker även det låter lite på Per Lennartsson som att han har höga tankar om stoet. Från läget kommer han testa sig fram för ledning och därifrån är Madamen hästen att slå!

     7 Global Currency har ju inget vidare läge men samtidigt Örjan Kihlström i jollen och insatsen senast på Gävle var riktigt bra av stoet. Hon är i finfin form för dagen och blir intressant här.

     Bästa spelbolaget för travodds

     Bet365

     • Världens största spelsajt
     • Egna fasta travodds
     • Bra välkomsterbjudande
     • Inget poolspel
     Välkomstbonus
     1250 SEK i spelkrediter
     Hämta bonus Besök hemsidan

     Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

     Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
     Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

     Sammanfattning

     Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

     Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

     Läs hela recensionen

     Fler aktuella travtips

     V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

     Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

     Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

     Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

     Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

     Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

     V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

     Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

     Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips