V86: En "ö-känd" spik i omgången!

Jag ber om ursäkt för ordleken men nog tror jag det här med tiden blir en ö-känd profil. Jag håller på Madagascar i avslutningen och som blir en av spikarna i V86an från Bergsåker/Solvalla!

V86-1

1 Kinky Boots blir givetvis högintressant, som senast stod för karriärens grymmaste insats på topptiden 1.11,8a/2 140 meter. Nu är distansen och utgångsläget densamma och det är självklart att lyfta fram valacken främst. Är han minst lika bra som senast blir det svårt för övriga att hinna med.

3 Icon Mearas inledde karriären strålande förra hösten och radade upp segrarna. Han har haft det lite tyngre att räcka till i år och han har både misslyckats att kvalificera sig in i Derbyt och SprinterMästaren. Jag väntar mig mer av honom och i det här sällskapet tycker jag han ska duga alla dagar i veckan!

En liten outsider i sammanhanget är 6 Secret Celebration som Lisa Gilljam trivs väldigt bra med!

  V86-2

  Det är ett för ovanlighetens skull relativt stort intresse för stoloppet i högsta klassen på Solvalla denna onsdag!
  Vi kommer få se en härlig duell mellan två vars dagsform bäddar för härlig kamp!

  1 Sister Sledge är vid ljusa stunder förmodligen en av de bästa stona vi har i landet. Jag litar på att hon är i ordning inför det här, men det går att höra på Daniel Redén att hon inte är i något topptrim. Visst är det sannolika att hon leder runt om, men det är knappast någon duvunge hon duellerar emot;

  Den som utmanar är givetvis 2 Marion Fouty Bon som tidigare i år gav oss en rejäl uppvisning på topptid. Efter den insatsen har hon däremot varit lite svagare. Nu återkommer hon efter lite mer än två månader ifrån och är av minst lika god klass som Sister Sledge egentligen. Jag tror Marion är satt i ordning för att utmana Sister Sledge ikväll och låset bäddar för att jag sitter trygg här - om än att härdade 5 Digital Class finns med.

  V86-3

  7 Gorm håller jag i grunden som loppets bästa häst och med lopp i kroppen levererade han på topp senast över just 1 640 meter. Läget är väl hans främsta utmanare nu!? Ja, nog känner jag att det är så. I övrigt ser det väldigt bra ut och jag tror den gamle Gorm är på väg tillbaka igen som vi såg förr. 
  Ulf Ohlsson i sulkyn är ju någon som gör en än mer trygg så klart och jag tror denna spiken gormar hem det!

  Visst, 1 Ulvsåsen är jätteintressant bakom och det tidiga motbudet vid gardering. Han gick okej i SM senast utan att räcka till över 2 640 meter som väl inte är hans bästa.
  Nu testar han på sprinterdistansen för blott andra gången i karriären!

  V86-4

  7 Express Love stormtrivs med Andreas Lövdal och den hårdhet som femåringen visat i år är där inte många i den klassen som kan mäta sig med. Ställdes mot lite tuffare gäng senast och kördes rygg ledaren. Sista halvvarvet sjabblade han till och galopperade men repade sig och löste tredjeplatsen. Klar etta här!

  En ruggig nästagångare är 5 Rio Alta Wine som gick sylvasst sista 300 meterna ute i spåren senast till andraplats. 2 Haitkin Am återkom senast och såg förvånansvärt bra ut. Stor respekt för inställningen på den här femåringen som trots allt har nio segrar på 15 starter.

  V86-5

  7 Udine Celeber har nu gjort två starter och där hon gått i mål som segrare i båda. I debuten fick Mattias Djuse en pangstart från spår 11 i volten och pressade sig till ledning - därifrån vann stoet sedan överlägsen. Även senast fick Djuse ta hand om ledningen och där Udine Celeber svarade mycket ärligt över upploppet när konkurrent skulle utmana. Treåringen har sett jättefin ut och är självklar etta.

  Möjligen är motståndet lite tuffare nu än tidigare och 4 Eloise Frontline är tidigt motbud.
  Konkurrenten som utmanade Udine Celeber var 8 Miss Mighty som fått göra jobbet utvändigt ledaren i sina två senaste starter där hon gått i mål som tvåa båda gångerna. Nu är läget åter hopplöst men tycker hon gått i mål mycket starkt på slutet och är värd en etta i raden snart.

  Robert Bergh har med tre hästar och kör själv 6 Ektara som han testat i Maggan-lopp tidigare i somras utan resultat. En strulig dam med galoppen "runt hörnet" hela tiden. Nu är hon anmäld barfota runt om för första gången; kan det ge en behövlig kick!?

   V86-6

   Väldigt jämnt fyraåringslopp på Solvalla!

   2 Maltese Magic selas ut med två raka segrar och istället för tränare Claes Svensson sitter Magnus A Djuse i sulkyn den här gången. 4 Liberty Boko var en snackis på V75 senast men galopperade tidigt bort sig. Gör omtag här och ska givetvis räknas tidigt.

   5 Match'Em har nu hunnit göra två lopp för Ulf Stenströmer och inlett karriären där med två raka segrar - verkar vara inne i en ruggig utveckling!
   6 Midyat Zaz är den hetare av stall Nurmos-hästarna och ska nu köras barfota bak för första gången.

    V86-7

    6 Fabulous Pellini blir stoet att besegra här och uppgiften den här gången ser mycket passande ut!
    Senast startade hon i stentufft V75-lopp och det var även första starten över 2 640 meter samt bakspår. Hon gjorde klart godkänt ifrån sig där. Lättare gäng att tampa ner nu över medeldistansen och det är givet att Daniel Wäjersten kör ut med hög tro på sitt sto.

    Jag vill varna för 7 Musett af Djupmyra. Hon har fått ut lite för lite på senaste men jag vill tro hon är mycket bättre än så vilket hon även vidare tidigare i somras.
    Hon ska kunna utmana Fabulous Pellini i min bok till slut och blir väldigt mycket mindre spelad.

    Fabulous Pellini är överlägset bäst i fältet men jag hoppas verkligen konkurrenterna ger det ett försök och gör det här till en rejäl kamp.
    5 Mission Beach
    tog en överraskande stark seger senast och inte kommer väl Robert Bergh smygköra med sin 3 La Sassicaia!? 

    Allting kan till slut bjuda in 12 Nikita Sunrise som får på sig jänkarvagnen och hon är ju i grunden den bästa bakom Fabulous Pellini.

    V86-8

    Visserligen har man givetvis respekt för 10 Power Håleryd som varit jättebra i alla sina tre starter - men efter senast tror jag 6 Madagascar är ute efter revansch.

    Treåringen satt fast i Gay Noons lopp och det ska nyttjas här istället. Han har varit mycket stark i sina två tidigare segrar och härifrån kommer Örjan Kihlström hamna perfekt på det direkt. Jag tror Madagascar till slut blir mycket svår att ta ner i avslutande treåringsloppet med 100 000 kronor i förstapris!

    Tongångarna från stall Redén låter även de mycket uppåt - oavsett hade jag väl spikat ändå, men alltid en fröjd att ha det i ryggen!

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

    Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

    Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

    Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

    Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

    Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

    V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

    Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

    Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips