V86: Chansspiken smyger med perfekt på Åby

Åter är det Solvalla och Åby som står som V86-värdar och även fast omgången innehåller jättefavorit i avslutningen så tror jag det kommer bli bra betalt tillbaka!

V86-1

12 Run To You låter det onekligen riktigt bra på och baserat på insatserna som femåringen gjort hemma i Norge kan det vara något extra det här. Erlend Rennesvik kommer ta tidigt avancemang i spåren och visst kan det säkert bli överlägset.
Jag gratulerar de som spikar ekipaget men jag känner mig inte helt säker på det, trots allt.

6 X.Tour från framspåret kommer bjuda upp till kamp och likaså 13 Processo med Adrian Kolgjini. Den roliga överraskningen som får en fin resa på innerspåret är 2 Cire

   V86-2

   Vem kan vinna i V86-2 på Solvalla? Nästan alla! 
   Ju mer jag gick igenom loppet desto mer öppnare blev det.

   1 Rapunzel tror jag Björn Goop faktiskt testar att försvara innerspåret med vilket skorycket och jänkarvagnen signalerar. Jag tror absolut att stoet kan leda hela vägen, men det är många bra bakom som kommer kampera.
   2 Samaritana
   hade en fin period ifjol men har i år inte riktigt fått till det. Hon är betydligt bättre än raden. 4 Tilda Express är spännande och kommer givetvis laddas härifrån. 9 Quantal Quetzal har haft det väldigt tungt en längre tid, men senast var hon äntligen tillbaka igen och visade sitt rätta jag. Hon är på helt rätt väg nu och ska bli spännande se hur hon följer upp senaste insatsen här.

   7 Staro Onyourmarks känns ständigt som en outsider som kämpat på bra på V75 hela säsongen.

      V86-3

      Jag har lyckats väl förr med att spika Johan Untersteiner en V86-kväll på Åby (Unacerveza Broline) och tror det kan gå väl igen!
      Här startar Untersteiner med 7 Crown Wise As som är en högintressant treåring. Nu återkommer hingsten efter ett uppehåll och visst är det bara tredje starten i karriären, men jag tror han kommer göra ett topplopp.
      Springspåret borde leda till att ekipaget sitter väldigt bra till direkt och är Crown Wise As lika bra som vid debuten näst senast tror jag han vinner det här. 

      Bakom ser det oerhört öppet och streckkrävande ut...!

       V86-4

       Björn Goop sitter möjligen upp bakom bästa hästen i form av 4 Somethingroyal som jag tror kan bli mycket svårslagen. Readly Express-stoet gick helt okej i debuten näst senast och var sedan jättefin på Örebro senast. 
       Joakim Elfving låter även han mycket nöjd med sin 7 Mayia Exclusive som Ulf Eriksson laddar framåt med direkt.

       9 Succession tror jag har hur mycket kapacitet som helst i sig men som stoet ännu inte riktigt visat upp. Nu gör hon femte starten i karriären och första gången med barfota runt om och möjligen är det just det som kickar igång henne ordentligt. 

           V86-5

           Givetvis tråkigt med strykningen på 2 Crazy First Love som säkert hade gjort upp om det igen. Nu är det ett lopp mellan två tuffingar istället.

           6 Oracle Tile trivs ju på Åby vilket han visade näst senast med Örjan Kihlström. Jag tycker han åter var väldigt bra även senast på Färjestad och visst är det så att han kan bli mycket tung att stå emot nu. 
           Jag gillade dock väldigt mycket av vad jag fick se av 4 Dortmund senast. Äntligen presterade han på topp igen och sexåringen reser nu till Åby i det grymma skicket han kan vara i. Jag tror Dortmund utmanar Oracle Tile.

           V86-6

           Stallkamraten Sidney Celeber är befogad favorit i avslutningen, men här ser vi 7 S.G.Kingstone i ett jättefavoritskap.
           Visst, det blir intressant med skoryck och jänkarvagnen på och fyraåringen har varit bra på slutet, men från det här läget över korta distansen är han i mina ögon sårbar som jättefavorit.

           1 Mojo Express blir spännande på innerspåret och man väntar verkligen på att det ska lossna för 3 Armstrong Louis igen. En jätteskräll i loppet är 2 Titania R.L. som vinner oerhört sällan, men för en gång skull har hon ett bra läge och hon har gått väldigt bra i skymundan på slutet. Jag tror hon är nära sin toppform hon kan nå upp till och detta kan vara omgångens jätteöverraskning!

           Med framspår hade 11 Hipster Am mycket väl kunnat vara möjligt spikförslag, men härifrån kan det bli kämpigt. Ska givetvis ändå med på lappen!

              V86-7

              Det kommer gå undan så det förslår här och framförallt 3 Kattis J.Boko, 5 Kirsi Boko och 11 Down Town Girl är tre tuffingar i fältet. Av dessa tre går jag inte på en enda av dem.
              Jag chansar hejvilt i avslutningen på Åby och tycker att 1 Hazyshadeofwinter står jättespännande till.

              André Eklundh kan mycket väl testa i ledningen, men det mest troliga blir rygg ledaren och Hazyshadeofwinter är garanterad att få chansen tids nog och jag tror ekipaget kan blåsa förbi allt över upploppsrakan. Med lite flax hamnar hon under 10% på V86 och det kan bli en riktigt kul chansspik i avslutningen på Åby!

                V86-8

                6 Sidney Celeber har man alltid vetat är en väldigt bra häst. Det har varit en mindre bra tid på tävlingsbanan men formen har sakteliga varit på väg uppåt igen på slutet och senast visade han sitt fulla register och vann plättlätt. 
                Nu blir han väldigt hårt betrodd, men med värsta motbudet från bakspåret kommer Örjan Kihlström knappast missa den här uppgiften med Sidney Celeber som tar andra raka segern. 9 Four Guys Dream är bra även han och på väg in i toppformen, men sveper inte förbi Sidney Celeber den här gången.

                Bästa spelbolaget för travodds

                Bet365

                Bäst på fasta odds
                • Världens största spelsajt
                • Egna fasta travodds
                • Bra välkomsterbjudande
                • Inget poolspel
                Välkomstbonus
                1250 SEK i spelkrediter
                Hämta bonus Besök hemsidan

                Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                Sammanfattning

                Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                Läs hela recensionen

                Fler aktuella travtips

                Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

                Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

                Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

                Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

                Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

                Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

                Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

                Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips