V86: Årets roligaste omgång?

På många sätt är kvällens omgång bland årets roligaste. Sportsligt är det inte tipptopp men som istället gör det till en spelmässig utmaning. Precis som V86 ska vara!

Andel i systemet kostar 86 kronor - fynda här!

V86-1

9 Pastors Girl är en riktig segermaskin som jag trots bakspåret över korta distansen ändå ser som det klara segerbudet i loppet. Lyckas bara Michael Nimczyk med avancemanget i tid nog så tror jag stoet spurtar ner det här gänget. Det ser lovande ut att bli lite väl hög fart där framme vilket bara är tacksamt för henne mot slutet...

4 Andover Heaven är den roliga skrällen och den jag faktiskt låser det här med. Han hamnade riktigt svettigt till i comebacken senast och tröttnade till slut så klart. Härifrån kommer Thomas Uhrberg som sitter upp hamna bra på det och Andover Heaven tror jag kan skjuta till!

  V86-2

  Stolopp med spårtrappa på Solvalla där det knappast kryllar av hästar som besöker vinnarcirkeln särskilt ofta.
  Jag gillar formen på stall Westholm och drog bland annat in en skön spik i Condior under tisdagen därifrån. Nu ska jag testa på Westholm-spik igen när Örjan Kihlström sitter upp bakom 7 Samedi.

  Stoet får på sig jänkarvagnen i afton och de två senaste starterna har varit rena rama uppbyggnadslopp inför ikväll. Jag väntar mig att hon presterar på topp ikväll och då tror jag hon kan slå av allt till slut!

  V86-3

  Orutinerat treåringslopp på Jägersro som är väldigt svåranalyserat då dessa inte urrättat särskilt mycket på ovalen ännu...

  4 Kingsman gick ett bra comeback-lopp senast och är han som vid segern för tre starter sedan kan han möjligen bli svår att slå. Det är samtidigt spår 4 i volten för orutinerade hingsten... 3 Hunger Rain har visat upp sig överlägset flest gånger av de startande men gjort det i mycket enkla sammanhang på Bornholm. Det är lite hårdare gäng nu än vad han ställts mot på ön... 

  10 Rapid Pal testas barfota bak ikväll och har under sina tre starter visat väldigt ojämna intryck. Är han däremot som vid sin seger tror jag han kommer vara långt fram här. 9 Vanity Flair med skorycket!

   V86-4

   6 Önas Power möter knappast något V75-motstånd här ikväll och Jari Åkerfeldt kommer givetvis köra därefter. Sitter femåringen i ledning kan det räcka hela vägen. Det blir kamp mot 5 Incredible Drpol om positionen.

   9 Victory Eagle har gått bra över 2 640 meter flera gånger och även fast han står väldigt hårt inne i det här loppet så är det ju knappast några urstarka björnar han ställs mot... 11 Prosperous S. är den i grunden bästa hästen i fältet i mina ögon och kupongrensaren är 12 Mountainous.

   V86-5

   Henrik Thomsen med sin 5 Lisa Lisieux är den som får mitt förstastreck som gjorde det väldigt bra i Hamburg senast även fast hon snöpligt nog inte fick segern.

   Att det är många strykningar på startvolten gynnar tilläggshästarna enormt! 10 Digital Summit har uträttat stordåd i svårare konkurrens än detta här och man tycker ju han ska vara i ordning nu hos Jocke Lövgren efter ett par lopp där.
   Den "riktiga" Digital Summit ska normalt kunna ta ner det här sällskapet.

     V86-6

     Jag är ju inne lite på Westholms och här har de med mycket kapable 8 Reven Dejavu. Jag tycker det borde vara dags för honom att vända på trenden igen och ser honom som betydligt bättre än raden han just nu uppvisar.

     3 What A Deal har intressant förutsättning på startvolten. Startade senast på Visby där han tidigt från ledningen drog iväg till enkel seger. Stor chans på ny ledning här och kort distans älskar den här hästen.
     9 Harley K.
     med Björn Goop är en given gardering och även tuffingen 13 Carl Halbak om än att han har lite svåra förutsättningar härifrån.

     Det ska normalt inte gå för 12 Krakas med detta utgångsläget över kort men så så det här stoet överraskat på en under säsongen så ska hon vid gardering vara självklar.

      V86-7

      Thomas Uhrberg har en mycket intressant uppsittning i 10 Evoque D.K. som slipper en sådan som Mulberry den här gången. Någon av Mulberrys klass finns inte i det här fältet så jag tror den här sexåringen verkligen står på tur för en ny seger här.

      Reserven utifall Evoque stryks kommer även den från Danmark och en som blir lite väl underskattad i mina ögon.
      5 Forest Photo 
      har gjort det riktigt bra en längre tid nu och utvecklats starkt över sommaren. Han syntes senast på Jägers i orutinerat ungdomslopp där han fick en mycket tung resa. Trots det höll han bra hela vägen och med den tuffa genomköraren i kroppen levererar han en stark insats ikväll när tränaren Axel Jacobsen sitter upp igen.

       V86-8

       Kan nästan tycka att 3 Henry Flyer Sisu närmast pliktskyldigt borde vinna det här. Femåringen är bättre än de han möter ikväll och det ser ut som en god spetschans för Jorma Kontio dessutom bakom femåringen. Trolig vinnare av avslutningen - men är där någon som kan möjligen utmana och överraska är det 5 Mister Donald som åter får springa barfota runt om.

       Jag har även respekt för Andreas Lövdal och hästarna han trivs med lite extra ute på ovalen. Just det gör han med 4 Final Dream. De gör det alltid strålande bra tillsammans!

       Bästa spelbolaget för travodds

       Leo Vegas

       • Bra välkomstbonus
       • Bra utbud på vardagstravet
       • Bra kundsupport
       • Svårnavigerad hemsida
       Välkomstbonus
       Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
       Hämta bonus Besök hemsidan

       18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

       Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
       Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
       Leovegas startsida
       Leovegas sport
       Leovegas Trav

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

       Det här hittar du i NordicBets recension:

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

       Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

       Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

       15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips