V86 15 maj 2019 » 15 maj | Martin - Travstugan.se

V86 15 maj 2019

Kvällens V86 hämtar vi från hemmabanan Jägersro samt Solvalla. Jag tycker där finns sårbara favoriter och går min egna väg helt och hållet!

V86-1

Marc Elias kan ta dubbelseger på V86 ikväll. Här sitter han upp bakom 2 Bernts Ulrika som är hästen att slå från ledningen. Visst kan ekipaget leda runt om.
Johan Untersteiner låter mycket nöjd med 6 Sandsjöns Enzo som väl normalt är bästa hästen i fältet. 7 Eclipse Am närmar sig första segern för året!

V86-2

6 Bechamel är mångas möjliga spikförslag ikväll, men distansen är ovan för hästen och tycker inte säsongens två starter varit särskilt övertygande... Givet garderingslopp!

7 Quite Nice körs lite mer offensivt nu med lopp i kroppen och som alltid är 10 Tina Gel ett skrällbud att se upp med! 4 J.J. var överraskande bra senast och måste räknas tidigt även den här gången med den insatsen senast!

V86-3

Marc Elias sitter åter upp bakom 4 Alegra B. som nu fått lopp i kroppen. Loppets solklara förstahäst och även fast Alicia Bore gör ett försök så tror jag Alegra B. lyckas nå ledningen. Jag tror inte ekipaget förlorar från ledningen och det ser trots allt ut som en toppchans.

V86-4

4 Alone känns så klart intressant ikväll, men tror ekipaget kommer bli rejält nerspelat ikväll och känns som "allas" måstestreck i omgången. 6 Scotch Brodde håller jag som minst lika bra och 2 Twice Kronos har imponerat på V75.
10 Emotion Man får det normalt svårt från bakspår, men är en riktigt stark finskgäst som kan hinna fram!

V86-5

2 Majah Winner är en seriös och mycket bra utmanare som säkert sätter färg på loppet. Däremot tror jag trots allt ingen rår på 6 Alonso Caesar som nu är tillbaka igen efter välbehövligt uppehåll. Alonso Ceasar är minst huvudet högre än kvällens motstånd som i ärlighetens namn inte är någon högklassig skara. Jag tror Alonso Ceasar vinner det här enkelt, trots Majah Winner.

V86-6

11 Lukas Zaz svarade för en finfin insats senast och visst kör Kevin Oscarsson ut här med stor optimism. Däremot lockar det för mig att gardera ekipaget då det rensar rejält bakom och där finns några seriösa utmanare jag tror kan strida emot. 14 On Stage Indika och 8 Dashing Kimberley varnar jag tidigt för och Ulf Ohlsson kommer säkert få bra fart på 6 B.B.S.Day Dream som nu fått två lopp i kroppen.

V86-7

1 Crown Prince W.W. och 8 Prosperous är de som klart höjer sig i det här långa loppet. En man däremot inte får tappa bort är 7 Cantona Mearas som visserligen inte vinner särskilt ofta, men är ständigt ute i tuffa sällskap. Han är inte helt borta om Stefan Persson får en perfekt smygresa - och en som minst sagt är värd en seger är 6 Partizan Face.

V86-8

Jag gillar urstarke 4 Counterfeightr som knappast borde vara särskilt rädd av motståndet ikväll.
Den jag tror mest på dock är 9 Vincent Chase vilket kanske är lite oväntat. Jag tror dock han kommer få loppet perfekt serverat härifrån och formen är klart mycket bättre än vad raden utvisar. Det kittlade att singelstrecka och som högst fjärdehandsfavorit tar jag chansen!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är en oerhört lurig V64 vi hämtar från Mantorp. Spiken? Ja, den hittar vi i slutet. V64-1 3 It's Time lottades åter till ett bra ... Läs travtips

I inledande V64-1, lopp 4, startar hemmahäst med riktigt fin form! Stefan P Pettersson-tränade 6 Vespertilio Jet blir att se upp för ikväll. Hästen ... Läs travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips