V75: Sprintermästarkvällen är här » 4 juli | Martin - Travstugan.se
  • Hem
  • Martin
  • V75: Sprintermästarkvällen är här

V75: Sprintermästarkvällen är här

Ny fin Sprintermästarkväll väntar oss från Halmstad. Det är möjligt det ser upplagt ut i försöken, men övriga V75-lopp ser helt klart intressanta ut!

Er andel i systemet hittar ni här!

V75-1

Björn Goop låter nöjd med 2 Giant Shadow likaså Peter Untersteiner med 9 Run Brodde Run.

Dessa två höjer i mina ögon och känns som ett rätt säkert lås - men väljer även att ta med 5 Typhoon Face som är minst lika bra som dessa två - om han bara sköter sig... 

V75-2

Favoriten till hela slutsegern är 2 Evaluate och jag tror att han redan i försöket visar klassen. Stor respekt för Deep Pockets bakom, men övriga tycker jag Evaluate ska kunna besegra utan att gå ne ri botten. Blir troligen släppt tidigt till ledning och övriga kämpar om finalplatsen bakom.

V75-3

Visst är Viking Brodde en riktig hårding, men på procenten skiljer det alldeles för mycket till 1 Global Withdrawl.
Fyraåringen radade upp segrarna ifjol och har i år fått två uppmjuknande lopp. Stall Båth har laddat inför det här och från perfekt läge bakom bilen hoppas jag Erik Adielsson håller ut övriga och leder runt om!

Givetvis ska även 4 Viking Brodde räknas!

V75-4

5 Thrust Control och 2 Zephyr Kronos är två som har kapacitet för att tampas om slutsegern. Jag tycker de är loppet stvå segerbud. 1 Mellby Glader har jag som klar tredjehäst i loppet, men sprinterdistansen känns för honom som klar nackdel för att kunna hinna utmana.

V75-5

Hemmahästen 14 Ambon Degato håller jag som klar förstahäst i ett riktigt öppet lopp där det krävs en del streck!

6 Bear Bahareh med lopp i kroppen blir jätteintressant och loppets roliga skrällbud är 1 Juvel Ribb som det är dags att börja prestera med igen!

V75-6

1 Mister Niky kommer nicka till sig en bra placering tidigt och kommer utmana 10 Flash Hammering hela vägen.
Stall Heiskanens hästar går bra för dagen och 9 Smevikens Cruiser ska inte vara helt borta från topp 3-placering i detta långlopp. 13 Seven And Seven har inte visat något på ett tag, men nu fått några lopp i kroppen hos regi Uhrberg. Normalt ett långskott, men det är väl det sådant vi vill få in en sådan här omgång!

V75-7

Visst är det främst 3 Shadow Gar, 10 Dear Friend och 7 In Toto Sund som ska räknas i avslutningen, men folk tycks glömma bort stenhårda 4 Hevin Boko!
Dom dagarna hon är i ordning och vill tävla är hon riktigt stark och bra och jag håller henne som givet garderingsbud i det här loppet!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Jägersro kör en klassisk tisdagkväll med V64. V75-bekant kan åter visa sitt rätta stål igen! V64-1 Flemming Jensen besöker åter Jägersro och gör ... Läs travtips

V75 1 7 Ultimaluna Grif satt i senaste loppet fast med krafter sparade och segersviten bröts. Nu lär siktet vara inställt på att köra framåt och ... Läs travtips

Från Örebro är det både jackpott på V75 och framförallt treåringarna som står ut i E3-finaler. Här är tidiga tanken kring V75-omgången! V75-1 ... Läs travtips