V75 Östersund: Storloppet blir en rivig fest! » 11 juni | Martin…

V75 Östersund: Storloppet blir en rivig fest!

Östersund har sin V75-omgång med Jämtlands Stora Pris den här lördagen! Storloppet innehåller visserligen Hail Mary men jag tror det kan bli en rivig och händelserik fest.

Andel i systemet kostar 199 kronor - häng med här!

V75-1

  Erik Adielsson sitter åter upp bakom 5 Cash Cowboy som jag tycker är den främsta i inledningen på Östersund. Insatsen senast var riktigt vass. Från spår 12 gick hästen otroligt vasst till tredjeplatsen och insatsen näst senast på Örebro var minst lika bra. Femåringen är i absolut toppform för dagen och når Adielsson ledningen kan det här vara över efter 300 meter.

  Det kommer gå undan med framförallt 4 Axel Ruda intill och till sist kan det vara 6 Moses som får loppet serverat till sig. Har även respekt för 7 The Bald Eagle.

         V75-2

          Gunnar Melander har just nu Sveriges främsta kallblodsstjärna i stallet. 10 Månlykke A.M. har svarat för en vår som varit helt otrolig och hingsten är framförallt väldigt snabb direkt i startögonblicket. Melander siktar sig framåt så tidigt som möjligt här och att Månlykke A.M. ska förlora det här är lika troligt som ett år utan haveri på ATG.se.

                  V75-3

                  Hanna Forslin är väldigt skicklig i sulkyn och hon kör här en väldigt bra segerchans i 1 Margareta Tooma. Trots att stoet varit ifrån i fyra månader så vann hon direkt senast och det såg väldigt enkelt ut. Reder ekipaget ut spår 1 så tror jag det är toppchans till seger här.

                  6 Firstclass U.M. siktas på att springa i jänkarvagn för andra gången i karriären. Jag tycker just Firstclass U.M. känns väldigt intressant som en av omgångens jätteskrällar och bara måste ha med henne.

                     V75-4

                     • Bästa hästen trots läget...

                     4 Haitkin Am är oerhört lovande och vann direkt i comebacken senast. Läget är ju inte det roligaste, men fyraåringen har vunnit fem av sex lopp i karriären och kapacitetsmässigt är han klart bästa hästen här, enligt mig. Erik Adielsson kan det där med voltstarter - det är sedan gammalt - och när väl Haitkin Am fått fart på hovarna tror jag han till slut blir tung att stå emot. Förstahäst trots läget!

                     Robert Dunder reser till Östersund med framförallt 6 Kissinger Boko som vunnit fyra av sex starter och den här säsongen har han inlett med två segrar. Fyraåringen såg löjligt överlägsen ut senast och formen kunde knappast varit bättre. Intressant med springspåret nu och det här kan Kissinger Boko vinna med dunder och brak.

                     5 Santos de Castella är på väg att bli något riktigt bra med två raka segrar i ryggen inför det här.

                     7 Eagle Hall körs åter av Ulf Ohlsson och näst senast vann ekipaget närmast enkelt. Senast var Eagle Hall ute från spår 11 på autostart och satt länge bak i kön men när han fick fritt sista 200 meterna sköt han till rejält och slutade tvåa. Given vid gardering liksom stallkamraten 9 Fighter.

                     V75-5

                     • Nurmos-fyraåringen är åter - vinner väl direkt!?

                     4 Bitcoind' Arc har varit ifrån sedan 23 april och insatsen därifrån var inte något vidare och sedan dess räknar jag med att Timo Nurmos fixat till valacken. Nu återkommer han med amerikansk sulky och Björn Goop och från perfekt läge bakom bilen tror jag han kommer bli oerhört svårslagen. Spikförslag!

                      V75-6

                      Adrian Kolgjini har visserligen med Upset Face i Jämtlands Stora Pris, men bästa chansen är ändå här med 3 Upstate Face. Insatsen på Solvalla under Elitloppshelgen var möjligen femåringens bästa insats i karriären och formen är på topp för dagen. Från spår 3 över korta distansen är det givet med offensiv taktik hela vägen.

                      4 Van Gogh Z.S. är främsta utmanaren som stoltserar med två raka segrar och av de två håller jag väl ändå Van Gogh Z.S. som en bättre häst just nu. 
                      Det var sannerligen trist med bakspåret för 10 Even's Cool Boy men han har ju aldrig varit bättre än nu!

                      V75-7 - Jämtlands Stora Pris

                      8 Hail Mary fick det svåraste utgångsläget vilket givetvis kryddar upp det här loppet ytterligare. Kommer garanterat göra upp om det, men någon straffspark är det inte.

                      3 Missle Hill sitter högst troligen i ledningen och ska slås därifrån och en man ser fram emot den här gången är 4 Brother Bill. Utan galoppen i Berth Johanssons Memorial hade han mycket väl kunnat slå av både Don Fanucci Zet och Hail Mary. Jag tror han är frustande revanschsugen att visa hur bra han är här.
                      9 Vernissage Grif
                      är mer för medeldistansen än kort och ska bli högintressant att kolla in. Stall Gocciadoro vill säkerligen visa att han borde varit med i Elitloppet och med tanke på att de reser hela vägen till Östersund med honom så förutsätter jag att Vernissage Grif är i toppslag. 

                      Dela inlägg

                      Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                      Bästa spelbolaget för travodds

                      Bet365

                      Bäst på fasta odds
                      • Världens största spelsajt
                      • Egna fasta travodds
                      • Bra välkomsterbjudande
                      • Inget poolspel
                      Välkomstbonus
                      1250 SEK i spelkrediter
                      Hämta bonus Besök hemsidan

                      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                      Sammanfattning

                      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                      Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                      Läs hela recensionen

                      Fler aktuella travtips

                      Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                      Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                      Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips