V75: Nya tag på himmabanan

Det är ju en riktig topphelg som står framför mig med V75 både lördag och söndag hemma på Jägersro. På lördagen är det dessutom jackpot och det ska jag greppa tag om! Analysens andel har ni här! (155 kr)

  V75-1

  6 Dear Friend var sitt rätta jag i regidebuten för Marcus Lindgren och kommer givetvis sikta in på att överta ledningen tidigt.
  Hemmahästen 9 Kali Smart hade ett starkt fjolår men inte helt fått det att stämma i år. Visade rätta takter senast i mini-comebacken i sto-EM och kommer köra tidigt framåt och ta den tunga vägen. Jag tror hon är redo för stordåd här och är min förstahäst i loppet.

  Efter två raka bakspårsstarter har 4 Fifty Cent Piece nu fått ett smaskigt utgångsläge och hon ska bli väldigt intressant se den här gången. 1 Allegra Gifont lite småspännande med Örjan Kihlström den här gången.

       V75-2

       10 Eagle Rock är på väg upp i form och vann i comebacken förra torsdagen. Bakspår här är litet minus så klart, men han är så pass bra att han kan lösa det ändå. Klar etta! 6 Shejk har verkligen fått ordning på sig själv och presterat på topp i två raka segrar på slutet och läget här går det inte att klaga. Jag tror mycket på honom här bakom Eagle Rock och för mig är detta ett lås! 

       8 Al Pacino blir jätteintressant med barfota fram och blir väldigt lågt betrodd - hemmastallet Kolgjini har honom i ordning!

            V75-3

            Per Nordström selar ut och kör sin profil 8 Önas Prince när det är dags för Birger Bengtssons Minne.
            Det självklara är att Nordström laddas vad som går direkt och trycker sig fram mot ledningen. Lyckas han med bedriften kan Önas Prince vinna det här på topptid. Till den här starten får femåringen på sig jänkarvagnen igen och Nordström låter mycket nöjd med hästen inför det här.

            3 Admiral As vet nog ingen vart vi har honom för dagen. Han ströks även för dåliga blodvärden senast och det har varit mycket stolpe ut den här säsongen. Givetvis högkapabel när han fungerar och det får jag hoppas han gör den här gången. Det är ett tvåhästarslopp det här och jag krånglar inte till det...!

                  V75-4

                  Mycket öppet lopp som kräver sina streck. Här ska det skrälla till och en lågprocentare jag streckar tidigt är 3 Giannas Love.

                  Björn Goop siktar på revansch med sin 9 Kungfu Lady som jag tycker gick väldigt bra i Derbyuttagningen senast men som föll som trea. Var jättebra näst senast på Solvalla och så även i StoChampionatsuttagning för tre starter sedan.
                  Stoet kommer kliva runt de flesta här och räknas tidigast i loppet!

                  14 Nova Mahiron är av hög kapacitet och i detta sällskapet tycker jag hon ska bli att räkna med tidigt.

                  V75-5

                   1 Robthebank är det dags för att prestera nu när han för en gång skull fått ett spännande utgångsläget. 3 Rampant var ruggigt läcker för tre starter sedan och sett till vad han ställts mot på slutet så går han nästan ner lite i klass på konkurrensen den här gången.

                   André Eklundhs båda drag i loppet, 4 Wingait Leif och 9 Farfars Dream ska båda vara tidiga.

                        V75-6

                        11 Charliebrown Effe var inte riktigt sig själv senast på Åbytravet, men jag förväntar mig att han rycker upp sig den här gångne. Att gå iväg från spår 11 och lösa uppgiften har han gjort förr och att det är bästa hästen i Brons råder det ingen tvekan om. Många garderar upp honom den här gången med tanke på senast - jag tror han rättar till formen och visar sitt rätta jag här. Då tror jag han rundar hela fältet. Spik nu när majoriteten garderar upp!

                              V75-7

                              Det gick inte vägen i stentuffa Jubileumspokalen för 7 Hipster Am - men trots det gick han ändå en topptid.

                              För mig är han en av de mest intressanta vi har bland femåringarna och jag tycker han går väldigt bra tillsammans med Björn Goop. Till den här starten blir ekipaget sannolikt lite väl bortglömd och jag tror han kan bli en obehaglig överraskning för konkurrenterna under slutvarvet.
                              Jag håller på honom så pass mycket att jag spikar!

                              Bästa spelbolaget för travodds

                              Bet365

                              • Världens största spelsajt
                              • Egna fasta travodds
                              • Bra välkomsterbjudande
                              • Inget poolspel
                              Välkomstbonus
                              1250 SEK i spelkrediter
                              Hämta bonus Besök hemsidan

                              Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                              Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                              Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                              Sammanfattning

                              Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                              Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                              Läs hela recensionen

                              Fler aktuella travtips

                              V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

                              Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

                              Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

                              Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

                              Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

                              Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

                              V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

                              Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

                              Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips