V75: Nya tag med toppspikarna » 6 nov. | Martin Engström -…

V75: Nya tag med toppspikarna

Lördagen bjuder som alltid på klassisk V75-omgång. Topphästarna Mellby Free och Hachiko de Veluwe kommer båda från segerlösa prestationer - jag tar dock nya tag på de båda och spikar!
200 kronor kostar andel i systemet!

KLICKA HÄR FÖR ANDELEN!

V75-1 - Klass 1

Perfekt spår i volten oc står perfekt inne i loppet och 7 Dwayne Zet är bland de bättre här. Det ser verkligen bra ut, men stallformen på Redéns hästar har varit sisådär och gardering är lika givet som amen i kyrkan.

11 Dream Creation vet vi vad han kan uträtta på banan och stormtrivs med Ulf Ohlsson. 2 Galileo Am är i sina ljusa stunder en riktigt stark typ och Jorma Kontio kommer knappast smygköra mot konkurrenterna.
Skrällbudet i inledningen kan vara 10 Dark Roadster som hållit toppform en tid nu och känns helt borttappad!

V75-2 - Klass 2

Den som står ut är 7 Amorcer Levallo som stoltserar med fyra raka segrar och testas den här gången med amerikansk sulky. Förra starten var riktigt rejäl och formen är på topp! Läget är vad det är, men det är en så pass tuff häst att han kan lösa det ändå.
Motståndet är betydligt hårdare än vad det varit tidigare, men tongångarna är positiva från Petri Salmela och 2 640 meter ska passa hästen perfekt. 

  5 Deal Done Zet kan vara nytt stjärnmaterial från stall Daniel Redén. Hästen inledde karriären med fyra raka segrar och även fast det i två senaste segrarna inte blivit etta i raden så har fyraåringen varit bra. Jag tror det här är en av två toppar i fältet.

  Från bakspåret är 11 Zorro Kronos intressant. Kommer från svagare insats men fått ta igen sig efter det och laddat batterierna i dryga månaden. Zorro Kronos vid sunda vätskor är riktigt stark och som han presterade näst senast på Mantorp vid segern tycker jag man ska se upp för honom här.

  V75-3 - Stoeliten

  Även fast insatsen i sto-SM var okej men inte mer, så förväntar jag mig att 2 Mellby Free är tillbaka på riktigt här igen. Skall sägas att jag har ett väldigt gott öga till henne... Spåret kunde knappast blivit bättre och jag tror hon tidigt sitter i tätpositionen.

  Distansen har hon rett ut flera gånger förr och det är inget jag är orolig över.

  7 Hevin Boko är främsta utmanaren och räknas som förstareserv.
  Johan Untersteiners hästar har gått bra en längre tid och ett sto man väntar på att det ska lossna rejält för är 6 Dear Friend.

  V75-4 - Salatrofén

  9 Global Winner väntar man sig mer av och som gjorde klart bra ifrån sig bakom Born Unicorn och Indra's Secret senast. 

  Hetast från startvolten är 4 Gazza B.R. som jag tror kan hålla undan länge där framme.

  15 Pinto Bob är i grunden klart bästa hästen i fältet och efter en bra genomkörare i kvallopp förra veckan tror jag han är redo att prestera på topp igen. Jag tror han kommer göra ett väldigt bra lopp!

  V75-5 - Bronsdivisionen

  • Ingen jättebra klass på omgångens Bronsdivision

  Efter galoppen i V75-finalerna för en månad sedan är nu 1 Moses tillbaka igen. Hästen trivs över kortare distansen och håller han bara ordning på hovarna ska han göra upp om det här.
  Daniel Wäjersten kör ut med amerikansk sulky på 2 Syoss igen som trivs över just kort distans. Ekipaget är tidig för mig!

  Tränare Marjo Kivimaa reser till Eskilstuna med sin 6 In Royalty Boko som svarat för flera vassa insatser över distansen tidigare i somras. Jag skulle knappast tro det körs defensivt här... 

  12 Betting Rebel är normalt helt chanslös men insatsen senast på Solvalla var faktiskt överdjäkligt bra. Toppformen sitter där och jag skulle knappast tro att det körs defensivt trots läget.

  V75-6 - Silverdivisionen

  • Silverloppet körs till äran av tränarprofilen Håkan "Hockey" Eriksson

  David Persson selar åter ut 3 Vagabond Bi som startar med två raka toppinsatser i ryggen. Ja, det är väl bara närmast befängt att tro på annat än att Vagabond Bi vinner - men spelprocenten är på tok för hög för att jag ska vilja rygga italienaren.

  2 Coogan har fått lite tur med spårlotten igen och är bland de som främst utmanar Vagabond Bi. 6 Jaques Noir har visat att han är på gång. Även fast han föll som betrodd senast på V86 ska man inte glömma bort honom. Björn Goop sitter upp för andra gången!

  V75-7 - Smedsträffen (Gulddivisionen)

  En som återkommit starkt är 6 Hackiko de Veluwe som kom tillbaka starkt näst senast och gick klart bra som tvåa senast i Gulddivisionen bakom glänsande From The Mine.
  Stall Nurmos går bra för dagen och Hackiko de Veluwe blir att räkna med här! Jag misstänker att Jorma Kontio liksom alla oss andra underskattade From The Mine senast. Nu blir det lite mer tuffare styrning här hoppas jag och Hackiko de Veluwe är min förstahäst!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

  Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips