V75: Årets roligaste omgång väntar! » 12 feb. | Martin Engström -…

V75: Årets roligaste omgång väntar!

Det är onekligen årets roligaste V75-omgång som väntar på Åby den här lördagen. Sportsligt ingen jättehöjdare - men spelmässigt en rejält klurig historia som kommer bjuda på bra utdelning!

ANDEL I MITT SYSTEM KOSTAR 149 KR - KLICKA HÄR!

V75-1

En löpglad 8 Erin Zet vann direkt i årsdebuten senast och här är det främst utgångsläget som är hennes främsta motståndare. Löser Jorma Kontio med positionerna tidigt kan hon åter bli svår att stå emot.


Tidigt motbud är 2 Violette Face - intressant som gjorde karriärens bästa lopp senast. 1 Annie Flame får upp Erik Adielsson för första gången och med tanke på hur skicklig han är i voltstart så kommer Annie Flame givetvis sitta perfekt till från det här läget.

    V75-2

    Trots nästan tre månaders frånvaro kunde 2 Bold Heuvelland ta hand om segern senast direkt. Sex segrar på åtta starter är något extra, Magnus A Djuse sitter upp för fjärde starten i rad och känner väl till femåringen och den här gången testas amerikansk sulky. Det ser bra ut det här och ekipaget blir väldigt svårslaget.

       V75-3

       • Bland omgångens mest svåraste lopp - kan vinnaren komma från Halmstad-lägret?

       Stefan Persson får åter stifta bekantskap med Hanna Lähdekorpi-tränade 6 Quantum Roc och senast slutade ekipaget tvåa i en insats som var riktigt bra. Jag tycker det här är klara förstahästen i det här loppet och för den djärve kan det rent av vara spikförslag, tycker jag.

       Den som jag ser som värsta motståndaren startar 20 meter framför i form av 5 Geronimo Am som nu fått ett lopp i kroppen efter halvårs vila. När den här valacken är i ordning, som han kommer vara på lördag, kan han vara riktigt stark.
       En rejäl överraskning i loppet som blir totalt bortglömd är 9 Gigantic Star som jag tycker håller väldigt god dagsform och framförallt väldigt vass om han får chansen över ett upplopp. Knappa 1% när jag skriver detta på fredag eftermiddagen!

       V75-4

       13 Tour Eiffel övertygade verkligen senast och visade sitt rätta jag. Inte helt enkel uppgift den här gången men hästen är ju mer stark än snabb så styrkan kommer väl tillhands här - något kusken Peter Ingves även är väl medveten av.

       2 Lilo Love
       sitter bra till för att eventuellt ta hand om ledarpositionen och har ju inlett året riktigt lovande med två segrar på tre starter. Kan leda hela vägen runt.

       V75-5

       • Omgångens längsta löp - även det mest dramatiklösa? Urstarkt lås.

       1 Bugatti Miles verkar onekligen trivas för regi Daniel Redén. I års- och regidebuten senast vann han direkt och här ser förutsättningarna riktigt bra ut för att leda runt om. Jag tror femåringen har väldigt mycket att hämta på tävlingsovalen den här säsongen och han kommer bli mycket svår att ta ner.

       10 Oracle Tile vann åtta av tolv starter ifjol och senast i sin årsdebut var han femstjärnig. Han är den jag har mest respekt för som motbud till Bugatti Miles och som jag alltid tjatar om är Erik Adielsson, som kör, en mästare att komma iväg bra i voltstart.

          V75-6

          Sjätte avdelningen känns lite smålurig och en jag tycker är klart underskattad är 3 Exclusive Matter.
          Han fick en tuff resa senast som jag tror för fram honom rejält inför den här starten. Med lite flax sitter Johan Untersteiner riktigt bra till tidigt i positionerna och jag tror Exclusive Matter kan överraska så pass att jag chansspikar honom till under 5%!

           V75-7

           Det fanns en del frågetecken kring Sverige-debuterande 3 Laradja Vrijthout senast, men väl i löpet redde han ut allt till utropstecken istället. Stallet har säkert höga tankar om hästen och här är det garanterat en perfekt resa hela vägen. Ledningen är dock litet frågetecken...

           ...då vi har 4 Broadway Sun intill i startögonblicket som med offensive Jorma Kontio kommer laddas. Broadway Sun har varit bra i två raka segrar nu och formen kunde inte varit bättre. Vid ledning i tidigt skede kan det här loppet vara över tidigt.

           13 Oxidizer är ju bra men kommer behöva göra en femstjärnig insats ute i spåren. Ska ändå räknas!

           Dela inlägg

           Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

           Bästa spelbolaget för travodds

           Bet365

           Bäst på fasta odds
           • Världens största spelsajt
           • Egna fasta travodds
           • Bra välkomsterbjudande
           • Inget poolspel
           Välkomstbonus
           1250 SEK i spelkrediter
           Hämta bonus Besök hemsidan

           Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

           Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
           Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

           Sammanfattning

           Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

           Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

           Läs hela recensionen

           Fler aktuella travtips

           Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

           Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

           Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

           Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

           Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

           Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips