V64 Xpress: Dags för showtime!

Fredagen erbjuder som vanligt V64 Xpress och denna fredagen är det Gävle och Kalmartravet som bjuder på tillställningarna. Främst från Gävle är det showtime som gäller!
Du hittar andel i systemet här!

V64-1

Nicklas Westerholm siktar på snabb revansch med 4 First Tartar som vid V75 i lördags hamnade pyrt till och såg sedan ut att galoppera i ren pigghet. First Tartar har ju visat sig vara mer stark än snabb och distansen 2 640 meter ska han kunna hantera utan bekymmer. Jag tror detta är förstahästen i loppet och befogade favoriten från det här utgångsläget. Jag väntar mig ändå att Westerholm tidigt sitter i ledningen och har bra styr på det här runt om. 

3 Zeus Sensation är även en med välbehövligt lopp i kroppen. Sjuåringen återkom senast efter nästan två års frånvaro. Med tanke på det gjorde han det bra i comebacken och sedan tidigare rör det här sig om en kapabel valack

   V64-2

   Love You-stoet 3 Naama välkomnas till Sverige och här gör sexåringen första starten för Joakim Lövgren. Hon har firat stora framgångar i Tyskland för Josef Franzl och varit mer stark än snabb så jag tror definitivt hon tål att gå utvändigt ledaren här. 
   4 Precious Lane
   gjorde ändå starkt ifrån sig på Åby senast och Victor Rosleff kommer försöka följa startbilen här och lyckas stoet ta hand om ledningen kan det räcka mycket långt. 5 Hi D. kommer förmodligen inte nå ledningen men han har varit väldigt bra i två raka starter nu och känns lite smått på gång! 9 Bravo Tessla hade några höga toppar under förra vintern och jag väntar mig ändå lite uppryckning nu av stoet. 

     V64-3

     • Jag hade länge tankar om att dra till med djärv spik här

     Den jag hade i åtanke om att singla är 9 Yankee Blue som efter nästan fem månaders uppehåll återkom senast på Solvalla och gick bra till tredjeplatsen. I grunden är den här femåringen väldigt bra, vilket vi såg för Petri Salmela under fjolåret, och jag tror verkligen han är rejält på gång. Han kommer bli intressant med Claes Sjöström i sulkyn den här gången och jag håller Yankee Blue som ettan i loppet!

     4 Favourite Picture har fördel med framspåret och när som helst kommer det bli seger för 5 Awaited. 11 Art Brown är i behov av lopp men så bra som han var i våras vågar man inte sitta utan honom då jag garderar i loppet.

      V64-4

      Kim Eriksson kan det där med att köra i ledningen minsann och det är just vad han ser ut att få göra här med 1 Ottens Filosof. Tidigt kommer 4 Dame de Tailleur utmana då stoet varit ute i tuffa sällskap på slutet och möter lite mer överkomligt nu. Jag tror att stall Oscarsson har höga tankar om stoet den här gången.

      Från tillägget hoppas man att 10 Philosopher äntligen visar lite bättring. Han är betydligt bättre än vad han visat på slutet. Man ska inte heller glömma bort 11 Winner Bac som fått två lopp i kroppen och som kan det där med att plocka placeringar ute i spåren!

         V64-5

         Oskar Kylin Blom har garanterat stor tro på sin V75-profil 2 Showtimejackflower den här gången. Det har även jag. Det mesta har strulat på slutet för sexåringen, men här står han äntligen inför perfekta förutsättningar för att ta säsongens tredje seger. 
         Kylin Blom drar på jänkarvagnen och över korta distansen sitter de direkt i ledningen. På Gävletravet är just ledningen högst fördelaktigt över korta distansen och jag förväntar mig att ekipaget blir svårt att att ta sig förbi.

         Bakom är det 11 Tale of Jacks först och främst för min del som jag lyfter som förstareserv.

          V64-6

          • Klart bästa hästen i fältet - men från sämsta läget

          Hade bara utgångsläget varit lite bättre hade det här varit perfekt för 8 Denco's Galliano. Treåringen har visat prov på hög kapacitet vid tillfällena när han sköter sig, men som många andra orutinerade har även den här treåringen sjabblat med travet och gjort sig ett par gånger. Autostart är ett klart plus för valacken att sköta sig, men spår 8 över kort distans är ingen enkel uppgift. 

          1 Braddock är tidig bakom som äntligen fått sig ett fint läge bakom bilen. 3 Hellvis Victor har tävlat med stor framgång hemma på Gotland och testar nu fastlandet. Han ska inte underskattas och fick ju ett lysande utgångsläge! Även dansktränade 6 Constantin ska bli intressant att se hur han hävdar sig här.

          Bästa spelbolaget för travodds

          Bet365

          Bäst på fasta odds
          • Världens största spelsajt
          • Egna fasta travodds
          • Bra välkomsterbjudande
          • Inget poolspel
          Välkomstbonus
          1250 SEK i spelkrediter
          Hämta bonus Besök hemsidan

          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

          Sammanfattning

          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

          Läs hela recensionen

          Fler aktuella travtips

          Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

          Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

          Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

          DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

          Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips