V64: Veckan inleds på Halmstad!

Vi har väldigt fina tävlingar att bjudas på när V64-veckan drar igång på Halmstadstravet!

🔨 SPIKARNA

V64-1

Att sitta och luta sig mot Thomas Uhrberg i voltstartslopp är oftast en garanti på att det kommer falla väl ut.

Ikväll drar han iväg från spår 1 i volten med 1 Marabou Brodda och uppgiften ser väldigt intressant ut.
Jag tycker det ser upplagt ut för att Uhrberg ganska enkelt kan försvara innerpositionen och Marabou Brodda kommer kunna bestämma det här hela vägen in i mål.

4 Rania Crowe är av hög kapacitet och har framtiden för sig. Gör nu comeback efter längre frånvaro och det från spår 4 i volten. Tror mest hon ges en genomkörare här...

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

Loppet som heter "Petru Puro och Commander Crowe" ser som alltid väldigt jämnt ut!
11 Mayhem Mary
med lopp i kroppen väntar jag mig mer av den här gången och annan där bakifrån som räknas mycket tidigt är 13 T.Wall's Kastor.
Femåringen såg väldigt stark ut på Jägers senast och Tyler Mifsud är välbekant med valacken. I den formen som T.Wall's Kastor är i kan han runda dessa med lätthet.

Från framspåret är 2 Celebrity Wise As tidig men två överraskningar som är bättre än raderna sina (ännu inte vunnit) är 1 Ianthin G.C. och 3 Mr Grappa.

V64-3

Det ser främst ut att bli en kamp mellan 4 Västerbo Garonne och 5 Runaway Day och jag tror väl egentligen man kommer långt på de två.
Det som gör att jag garderar vidare är att 1 Charlotte S.H. äntligen lottats till ett bra utgångsläge. Stoet är startsnabb och Johan Untersteiner kan mycket väl försöka testa henne i spets den här gången.

Farten kommer garanterat hållas uppe i loppet och den som kan dra fördel av detta mot slutet är 7 Denco's Rioja. Gick i mål med allt sparat senast och är garanterat i ordning inför ikväll.

V64-4

2 Emma Häggenäs drog vinstlotten i spåren och kommer tidigt få bestämma det här racet med Johanna Lind i sulkyn. Kan mycket väl leda runt om.
8 Tilda Express
visade jättefint intryck på Jägers senast men jag blir inte förvånad om Kevin Oscarsson ändå chansar och laddar iväg härifrån.

7 Mojito Day försökte fronta senast på Kalmartravet men lyckades inte med bedriften och fick istället en alldeles för jobbig resa. Nya tag här. 4 Black In Black är anmäld barfota fram den här gången och tycker hon är mycket bättre än vad raden utvisar just nu.

V64-5

Vid första anblick tyckte jag det här såg upplagt ut för 1 Dream Fashion. Rick Ebbinge testar givetvis för täten men kommer som sämst få rygg ledaren. Hästen var jättefin på Tingsryd senast och är att räkna med igen.
5 Classic Sparkle
med Gustav Johansson är annars den man förlitar sig på mest. Valacken kunde senast ta säsongens första seger efter tidig ledning och var där omöjlig att ta ner. 

6 Maltese Magic kommer även hon testas för att fronta loppet och 7 Vincentius kommer bli tacksamt bortglömd. Marc Elias stormtrivs med fyraåringen!

V64-6

För mig är 1 Laradja Vrijthout den självklara stjärnan i Joakim Sandkvist Stipendium.
Sjuåringen är den klart mest fartfyllda i det här sällskapet och presterar han på topp har jag svårt att se att konkurrenterna kan strida emot.

Anledningen till att jag garderar honom är 6 Global Agreement som är närmast född bakom en startbil. Sexåringen är rysligt snabb iväg och sitter denne i ledningen kommer det gå ruggigt fort. Johan Untersteiner sätter även på jänkarvagnen och räknar med att leda det här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips