V64: Veckan inleds på Halmstad!

  Vi har väldigt fina tävlingar att bjudas på när V64-veckan drar igång på Halmstadstravet!

  🔨 SPIKARNA

  V64-1

  Att sitta och luta sig mot Thomas Uhrberg i voltstartslopp är oftast en garanti på att det kommer falla väl ut.

  Ikväll drar han iväg från spår 1 i volten med 1 Marabou Brodda och uppgiften ser väldigt intressant ut.
  Jag tycker det ser upplagt ut för att Uhrberg ganska enkelt kan försvara innerpositionen och Marabou Brodda kommer kunna bestämma det här hela vägen in i mål.

  4 Rania Crowe är av hög kapacitet och har framtiden för sig. Gör nu comeback efter längre frånvaro och det från spår 4 i volten. Tror mest hon ges en genomkörare här...

  👌 DESSA MISSAS INTE

  V64-2

  Loppet som heter "Petru Puro och Commander Crowe" ser som alltid väldigt jämnt ut!
  11 Mayhem Mary
  med lopp i kroppen väntar jag mig mer av den här gången och annan där bakifrån som räknas mycket tidigt är 13 T.Wall's Kastor.
  Femåringen såg väldigt stark ut på Jägers senast och Tyler Mifsud är välbekant med valacken. I den formen som T.Wall's Kastor är i kan han runda dessa med lätthet.

  Från framspåret är 2 Celebrity Wise As tidig men två överraskningar som är bättre än raderna sina (ännu inte vunnit) är 1 Ianthin G.C. och 3 Mr Grappa.

  V64-3

  Det ser främst ut att bli en kamp mellan 4 Västerbo Garonne och 5 Runaway Day och jag tror väl egentligen man kommer långt på de två.
  Det som gör att jag garderar vidare är att 1 Charlotte S.H. äntligen lottats till ett bra utgångsläge. Stoet är startsnabb och Johan Untersteiner kan mycket väl försöka testa henne i spets den här gången.

  Farten kommer garanterat hållas uppe i loppet och den som kan dra fördel av detta mot slutet är 7 Denco's Rioja. Gick i mål med allt sparat senast och är garanterat i ordning inför ikväll.

  V64-4

  2 Emma Häggenäs drog vinstlotten i spåren och kommer tidigt få bestämma det här racet med Johanna Lind i sulkyn. Kan mycket väl leda runt om.
  8 Tilda Express
  visade jättefint intryck på Jägers senast men jag blir inte förvånad om Kevin Oscarsson ändå chansar och laddar iväg härifrån.

  7 Mojito Day försökte fronta senast på Kalmartravet men lyckades inte med bedriften och fick istället en alldeles för jobbig resa. Nya tag här. 4 Black In Black är anmäld barfota fram den här gången och tycker hon är mycket bättre än vad raden utvisar just nu.

  V64-5

  Vid första anblick tyckte jag det här såg upplagt ut för 1 Dream Fashion. Rick Ebbinge testar givetvis för täten men kommer som sämst få rygg ledaren. Hästen var jättefin på Tingsryd senast och är att räkna med igen.
  5 Classic Sparkle
  med Gustav Johansson är annars den man förlitar sig på mest. Valacken kunde senast ta säsongens första seger efter tidig ledning och var där omöjlig att ta ner. 

  6 Maltese Magic kommer även hon testas för att fronta loppet och 7 Vincentius kommer bli tacksamt bortglömd. Marc Elias stormtrivs med fyraåringen!

  V64-6

  För mig är 1 Laradja Vrijthout den självklara stjärnan i Joakim Sandkvist Stipendium.
  Sjuåringen är den klart mest fartfyllda i det här sällskapet och presterar han på topp har jag svårt att se att konkurrenterna kan strida emot.

  Anledningen till att jag garderar honom är 6 Global Agreement som är närmast född bakom en startbil. Sexåringen är rysligt snabb iväg och sitter denne i ledningen kommer det gå ruggigt fort. Johan Untersteiner sätter även på jänkarvagnen och räknar med att leda det här.

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube