V64: Stoet blir svårfångad i täten

  Det har gått klockrent för Aniara Sock på sistone och tisdagens V64-uppgift på Axevalla ser ut att bli en svårfångad fyraåring i täten.

  🔨 SPIKARNA

  V64-3

  Det har varit en tuff säsong för 2 Aniara Sock men väl när vi kom in i augusti månad var det en fyraåring som bröt trista trenden.
  Hon galopperade trolig seger även för tre starter sedan och har nu skött sig i två raka starter. Det har blivit ledning båda gångerna och mycket enkla segrar för henne.

  Nu kör rutinerade Fredrik Claesson i detta lärlings- och amatörlopp och det ser onekligen ut som att Aniara Sock enkelt kommer köras till täten och sedan ska det mycket till för att hon ska förlora.

  Den jag ser som motbudet är 10 Notre Perle som visserligen får på sig jänkarvagnen igen, vilket är spännande, men det är bakspår över kort...

  V64-6

  Vi avslutar med ett roligt långlopp över tre volter där grunddistansen är 2 640 meter.
  Jag tycker det ser spännande ut för
  3 Lord Boko

  Hingsten fick inte plats till derbyuttagningarna och istället blev det ett "vanligt" lopp över 2640 meter senast. Där gick han iväg från spår 12 och kom aldrig riktigt in i matchen.
  Nu ser det desto bättre ut och hingsten bör tidigt kunna ta sig fram mot ledningen. Från den positionen har han visat förr att han är svår att ta sig förbi och jag är inne på att fyraåringen kan spåra runt om här. Det skadar ju inte heller att han står perfekt inne på startvolten...!

  Annan fyraåring är 6 J.S.Peaky Blinders som ströks från just derbykvalen senast. Han har inte synts till på över en månad och har som sagt haft liten sjukdom i sig. Trots det är han den jag ser som främsta utmanaren.
  De allra längst bak kommer behöva gå sylvassa tider och trots det ändå inte nå fram. Jag tror de är helt utlämnade därifrån...

  👌 DESSA MISSAS INTE

  V64-1

  Björn Goop är den befogade favoriten i Queel L:s stolopp med 3 Calypso Roc. Hon gick vad hon kunde från bakspåret senast och för ovanlighetens skull har hon lottats till ett bra utgångsläge den här gången. Goop har garanterat respekten med sig från de vid honom i starten och Calypso Roc blir hästen att slå i ledningen.

  11 Chanel Trio är liten oviss joker i sammanhanget och vi vet ju inte riktigt hur pass bra hon är till Sverige-debuten. Tongångarna från Admir Zukanovic låter däremot oerhört spännande på framtiden för henne och visst ska hon duga bra här!
  Annan som låter lite smyguppåt är Hans Crebas med 10 Jane Attack. Hon har inte haft nån chans i loppen i två senaste starterna på Åby men visat flera gånger att hon avslutar vasst när hon får anfallsorder. 
  Jag noterar att Joakim Wallin drar på jänkarvagnen på 4 Chiclet och även drar av bakskorna. Hon är startsnabb ska tilläggas och det vore inte omöjligt om Wallin försöker ladda emot Calypso Roc, trots allt.

  V64-2

  2 Ivanhoe Jaam gjorde ett bra lopp senast efter nästan två månaders frånvaro. Fick en resa utvändigt ledaren där och det blir ju knappast det den här gången...! Jonas Moberg tror jag säkert var mycket belåten med sin fyraåring där och nu ser det väldigt bra ut för valacken. Jag tror knappast Moberg missar ledningen med valacken och där kan de stanna hela vägen in i mål.

  Den som utmanar Ivanhoe Jaam om ledningen är 4 Olga Lock med offensive Thomas Dalborg och som får på sig jänkarvagnen den här gången!

  9 Noble de la Vallee gör intressant comeback efter varit ifrån sedan 16 juni. Gick jättebra i sina två senaste starter och till återkomsten nu siktas femåringen springa barfota runt om! 3 Balzano da Quattro har varit liten besvikelse i de två senaste där han sjabblat bort sig. För tre starter sedan var han strålande bra och är han närheten av lika bra här som där kommer han.

  V64-4

  Här är det uttagningslopp till amatör-SM som gäller! Kajsa Ljunghager sitter upp bakom förstahästen 2 Milles Goofy. Sjuåringen sjabblade bort sig innan starten senast och det var bara att glömma. Näst senast vann han enkelt från ledningen och dit ska Ljunghager ta sig den här gången. Når ekipaget ledningen tror jag på toppchans.  

  Håkan E Johansson är på plats med sin 3 Ekas Zalming som gick klart godkänt på Solvalla senast. Näst senast vann han från ledningen och Johansson ger ett försök att snuva Milles Goofy.

  5 Boke Palema är en stark herre som tål att gå utvändigt ledaren och ju tuffare tempo desto bättre för honom. 10 Brivido Roc är annan som hoppas på tempo då femåringen har en ruggig spurt i sig- perfekt för Axevallaovalen, alltså!

  V64-5

  Rutinerat gäng startar över medeldistansen - men det är även ett gäng som är oerhört svåra att räkna på.

  Visst, en sådan som 6 Astronascente Zac känner man väl till men som nu gör första starten på dryga två månader och med skor runt om. Når han ledningen är han stark men från annat är han närmast chanslös.

  5 Infinitus rycker skorna runt om och i de två senaste sulkyloppen han gått har han avslutat med nästan allt sparat. Känns intressant här! 8 A Good Point är väldigt rask bakom bilen och Kevin Oscarsson känner väl till hingsten. Gick i mål med allt sparat på V75 senast och nog gör Oscarsson försöket härifrån!

  Bästa spelbolaget för travodds

  GoGo Casino

  • Ny licens från LeoVegas
  • Stort spelutbud
  • Swish som betalningsmetod
  • Minst 200 SEK insättning
  Hemsida: Grundat:
  Ägare:Huvudkontor:

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen
  Följ Travstugan på Youtube