V64: Stjärnklar kväll på Mantorp! » 2 aug. | Martin Engström -…

V64: Stjärnklar kväll på Mantorp!

Ingen rast och ingen ro! Veckan inleds med V64-tävlingar från Mantorp som man sannerligen kan kalla för stjärnklar. Det är Takter-trofén och Breeders' Crown-lopp på schemat som gör kvällen till en högprofilerad sådan.

65 kronor andelen - häng med här!

V64-1

 • Högintressanta ändringar för Svante Båth-stjärnan!

Senast trodde jag åter på honom och han gjorde sannerligen ingen besviken, den sjuårige 4 Coin Perdu. Jag är verkligen förtjust i hans inställning till tävlandet och nu är han inne i sin toppform igen och då håller han hög klass!
Intressant den här gången är att det är aviserat barfota runt om vilket han inte sprungit sedan Kriteriet 2017! Utöver det planeras även jänkarvagnen sättas på, vilket i så fall blir allra första gången. Ändringarna är verkligen högintressanta. Jag tror han går mot ännu en seger!

Motbudet är knappast mycket sämre än Coin Perdu; nämligen 9 Brother Bill. Det har inte alls gått spikrakt uppåt i utvecklingen för honom men väl senast visade han äntligen sitt rätta jag igen i Henning Mårthans Minne där Don Fanucci Zet besegrades. Bakspåret ser jag dock lite som ett minus för honom och fördelen är till Coin Perdu som vinner!

   V64-2

   • Vid bra dag krossar han - dock frågetecken numera...

   9 Bandido Gar har varit en rejäl besvikelse den här säsongen och varit allmänt seg i alla sina fem starter. Detta är i grunden en fyraåring som har väldigt hög kapacitet men det var dessvärre ett tag sedan vi såg det nu. I det här sällskapet kan han rätta till självförtroendet igen och har han bara en bra dag kan han krossa dessa.

   6 Kailua Boko kommer visserligen från galopp senast men utöver den starten där har det fyraåriga stoet verkligen varit på gång på senare tid och nu står hon inför en uppgift som kan resultera i seger. Fyraåringen går iväg från springspår och borde kunna sitta i ledningen här och därifrån ska hon slås!

   8 Durello behövde loppet i kroppen senast efter varit ifrån i nästan tre månader. Comebacken var klart godkänd och han blir att räkna med här. 1 You To Racer har efter fyra starter inte varit särskilt nära segern, men här kommer han få en perfekt resa hela vägen och hittar bara Markus B Svedberg ut kan stoet spräcka säsongens segernolla.
   Även fast Kailua Boko är spetsfavorit så ska man inte glömma bort 2 Akela Play. Prickar Anders Svanstedt starten tillräckligt bra kan hingsten mycket väl utmana om spetspositionen. Därifrån har femåringen varit kaxig så det är givet att Svanstedt kommer försöka!

     V64-3

     Thomas Uhrberg kör ut med loppets mest intressanta treåringsto här i form av 10 Nova Mahiron som efter fyra framträdanden på banan ännu inte blivit besegrad. Hon har sett väldigt klassig och lovande ut och så länge hon fortsätter göra det ska man givetvis tro på henne. 
     Det är dock det solklart tuffaste motståndet hon ställs mot nu så gardering behövs...

     3 Red Lady Express är snabb bakom bilen och reser till Mantorp med två raka segrar och det kan mycket väl vara så att Björn Goop styr det här hela vägen runt om.. 

     9 Good Vibes är vi väl medveten om vilken kapacitet hon besitter. 7 Identity har i sina tre starter blivit stor favorit vartenda gång och efter en lysande insats näst senast gick stoet ändå klart bra senast. Testas nu med Erik Adielsson.

       V64-4

       Johan Untersteiner sitter upp bakom pappa Peters 2 Global Company. Efter spårlotten tror jag det ser upplagt ut för tidig ledning, men snacka om att det här är kvällens mest öppna lopp.

       10 Kentucky River och 9 Extreme A.F. är tidiga även fast framförallt Kentucky River är missgynnad av bakspåret och vilken sida av 12 Aquarius Face får vi se? Är väl medveten om vilken klass han besitter när han fungerar. 

       V64-5

       12 Önas Prince är tveklöst konungen i fyraåringskullen och som radat upp åtta raka segrar och storsegrare av både Kungapokalen och Sprintermästaren. Han kommer givetvis bli att räkna med igen, men spår 12 den här gången gör det aningen utmanande. Visst, han är av hög klass och det är knappast överraskning om han trots allt lyckas runda - men efter spårlotten har jag annan förstahäst;

       Från innerspåret hittar vi 1 Hell Bent for Am som åter körs av Erik Adielsson och även fast ekipaget fick se sig slagna senast mot Önas Prince så tror jag de kan ta revansch här. Hell Bent For Am kommer tveklöst kunna försvara innerspåret och just medeldistansen har han lyckats väldigt väl över tidigare. Är han bara frisk så tror jag han kan leda runt om.

        V64-6

        Stall Gundersen visar upp sin segerrike stjärna 9 Global Bred To Win och även fast konkurrensen är tuff här så tror jag stoet tar ännu en viktoria.  Tio segrar på tolv starter varav det på sistone blivit sju raka och stoet är framförallt en ruggigt stark treåring.

        Visst, det är som sagt många bra ston emot här, inte minst 2 Kroatia Boko, 3 Bank Wise As och barfotadansande 11 Cash And Carry, men jag har blivit imponerad av Global Bred To Win och tror hon är den klart bästa hästen här.

        Dela inlägg

        Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Fredag kväll och det är premiär för V64 Xpress! Sex V64-lopp i högt tempo ska avverkas från Kalmar och Romme och spiken i omgången är en smart ... Läs travtips

        Dags att besöka Färjestad denna härliga lördag och det ser på förhand ut att kunna bli en svårbenad omgång där stora summor ska fördelas! ✅ Vill ... Läs travtips

        Förra veckan var nära fina pengar igen på V75 men spiken Eddy West höll tyvärr inte hela vägen. Vi tar nya tag denna veckan med lite roliga spikar ... Läs travtips

        Tidiga analysen inför V75 Färjestad V75-1Senast han var ute på V75 som hårt betrodd blev det tyvärr för mycket av det goda och galopp direkt i ... Läs travtips

        Då var det dags för lite V75 från Färjestad denna lördag där Unionskampen väntar. För mitt spelande har det äntligen gått bra på ... Läs travtips

        Färjestad är värd för veckans V75 omgång omgång och trots ett par starka favoriter tror jag möjligheterna till bra utdelning är mycket stora då det ... Läs travtips

        Snart dags för årets travkriterium! En fin treåringskull där hästar som Francesco Zet, Donizetti och Mister Invictus är några av ... Läs travtips