V64: Spiken ska ha toppchans i jackpotten

Flesta favoriterna gjorde jobbet i fredags vilket ger oss en smaskig jackpot till kvällen på Gävletravet! Spiken har äntligen hittat rätt igen och bör ha toppchans - i övrigt kan det skrälla i montéloppet!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

V64-3

Jörgen Westholm har garanterat fått jobba hårt för att få 7 Guli Fantom på rätt tankar. Detta högkapabla kallblod hade starkt 2021 men under fjolåret blev det en del stolpe ut och framförallt även galopper. Nu på senare tid verkar det dock som att valacken hittat rätt igen.

Han stoltserar med tre raka segrar nu och sett ut som sitt riktiga jag igen. Det är väl alltid så att man oroar sig för hans galopptendenser men med tanke på hur bra han sett ut på sistone så känns han väldigt svår att slå för dagen. Felfritt ska han ha en toppchans!

❌ FAVORIT I FARA

V64-2

Som alltid i montéloppen är Jonathan Carré högaktuell och här blir han betrodd med 9 Gumman Sisu. Stoet gör sin andra start i monté och vid debuten för tre starter sedan sjabblade hon till det. Det kan säkert falla rätt här istället, men för mig är Gumman Sisu en mycket svag favorit som känns väldigt svår att räkna på för dagen - given att gardera!

Jenni H Åsberg, som red Gumman Sisu i montédebuten, sitter upp på 4 Selcal som från detta läget ska bli jätteintressant. Jag tror Åsberg ger ett rejält försök att ta hand om ledningen. Påminner även om hur bra 3 Åcknes Elliott såg ut tidigare i höstas där han verkligen såg ut att trivas i disciplinen. Spännande nu här i sin comeback!

💣 GARDERINGLOPP

V64-1

I inledningen har vi framförallt två nyblivna fyraåringar som ska bli spännande att kolla in.
2 Blues Brother
framförallt har gjort allting rätt i stort sett i sina fem starter och skulle Daniel Wäjersten nå spets med valacken är de verkligen ekipaget att slå.

Claes Sjöström har den andra fyraåringen som gjort det riktigt bra i form av 4 Everon. Det gäller att hästen sköter sig dock men får Sjöström iväg honom kommer han vilja utmana om ledningen direkt. Av dessa två tycker jag väl att Everon visat högst kapacitet.

Skrällbuden är två femåriga ston. 3 Preciousroadrunner har ett utmärkt läge för att placera sig i slagläge härifrån och 10 Riminiås Lill behöver visserligen en del tur härifrån men är mer än van vid distansen 2 640 meter - något konkurrenterna inte riktigt är.

V64-4

1 Bottnas Intense siktar på att leda runt om vilket hon ska goda möjligheter att göra. Då distansen är kort kommer vi se Elias Strandberg testa rejält med 5 Västerbo Awesome. Närmast otroligt hur sexåringen gick segerlös under fjolårets nio starter...

Jag gillar 7 Eau de Vie i loppet som kan profitera på att det körs lite för hårt där framme och för mig är hon rent av förstahästen! Är hon i samma form som vid segrarna tidigare i höstas är hon stark nog att avgöra det här till slut. 

8 Myrsjös Timeout får det normalt svårt härifrån men detta är en femåring som är mer stark än snabb så jag blir ej förvånad om Oliver L Nielsen testar sig framåt tidigt för otacksamma dödens. Plus med att Nielsen känner väl till femåringen.

V64-5

Om än att vi har ett par bra motbud i form av 9 Enge Eros framförallt så tycker jag mitt lås ska vara väldigt starkt!

5 Jerka Sting gjorde ett lysande topplopp senast i V75-finalen och man får rentav säga att det var sexåringens bästa insats i karriären. Lär ha respekt med sig den här gången och Claes Sjöström känner säkert att han har loppets bästa häst!
11 Borups Victory
har väldigt mycket mer att ge på tävlingsovalen och jag tror han står inför ett fint år nu. Såg jättefin ut i comebacken senast och är kapacitetsmässigt bästa hästen i loppet enligt mig!

V64-6

Även här visar Wäjersten upp starkt segerbud i form av 2 Chitchat. Sexåringen debuterade för regin senast och det troliga är att ekipaget här åter tar en seger efter tidig ledning i loppet. 
Den som sätter "hoppet till" för mig är Mika Forss med 5 Djang Limit som garanterat vet om att Chitchat blir svårslagen om Daniel Wäjersten får loppet dit han vill. Forss bör testa för att ladda emot och snuva favoriten på ledarpositionen.

8 Boycott tog efterlängtad seger senast efter att ha haft en säsong där det inte gick någor vidare. Då liksom nu sitter Linus Lönn i sulkyn och även fast det är långskott att räcka till härifrån så kommer hästen kunna leverera liknande avslutning här. Går ofta väldigt bra sista halvvarvet!

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips