V64: Spiken är redo ikväll! » 20 nov. | Martin Engström -…

V64: Spiken är redo ikväll!

Kalmar underhåller oss med fredagens V64-tävlingar. Hemmatränaren Fredrik Persson har en del chanser till start och mot slutet är spiken redo återigen!

V64-1

Wim Paal drar på sig gas-handskarna direkt i första avdelningen. Tillsammans med 5 Amour A Belle är det laddning som gäller och nu blir det både helstängt huvudlag och amerikansk sulky på. Över kort distans råder ingen tvekan om vad taktiken är.

2 Copaca Banana råder det viss frågetecken kring dagsformen men i normala fall duger hon långt i det här fältet när dessutom läget är perfekt. 
Se upp för 9 I'm A Believer som skrällbudet. Hon är minst sagt härdad av sig och kan framförallt det där med att avsluta vasst ute i spåren.

         V64-2

         • Dags för gigantisk seger den här gången?

         För andra gången i karriären testar 6 Gigant Coger på monté. I sin montédebut gick hästen väldigt bra som tvåa bakom riktigt bra vinnare och man kunde väl till och med påstå att Gigant Coger var bättre än vad man väntade sig.
         Med montédebuten överstökad är jag inne på att han vinner den här gången istället. Anna Erixon sitter återigen upp och sköter ritten perfekt.

         V64-3

         Blir dramatiken kortlivad? Det kan mycket väl bli så när Fredrik Persson kör ut med 3 Nadal Coger. Vid ledning kan det här bli över för resten, så bra är den här treåringen!
         Stallkamraten 5 Gumman Sisu har gått väldigt bra i tre senaste starterna och ses som främsta utmanaren.

         12 Typhoon Face har verkligen inte fått ut sin kapacitet på tävlingsbanan och man väntar verkligen in att det ska lossna för honom. När det väl gör det kommer det lossna rejält. Ska det äntligen stämma den här gången!?

          V64-4

          Hemmatränaren Fredrik Persson har det välordnat i fjärde avdelningen. Han kör själv 2 Fiery Heart som siktar på att leda hela vägen, men räkna med att stallkamraten 4 Newlight Coger kommer utmana när det väl gäller. Båda två räknas tidigt här!

          15 Romero valde åter att galoppera när han senast startade på lunchlopp hemma på Jägers. Upphämtningen var däremot riktigt stark men där hästen avslutade med att slå på ytterligare en galopp. Det hade mycket väl kunnat bli segerstrid mot en så bra häst som Aura S.L.. Han är verkligen inget att lita på, men skulle han lyckas sköta sig den här gången så är han solklart bästa hästen i det här fältet.

          7 Bear A Perfection har bara vunnit en av åtta starter i år men tycker verkligen inte hästen haft marginalerna på sin sida. Klart mycket bättre än raden.

                 V64-5

                 Johan Untersteiner har haft en fin höst med hästarna och framförallt är det 6 Kick the Dust Ås som strålat. Det var ingen enkel uppgift senast och hästen tröttnade mot slutet. Innan det var fyraåringen imponernade i två raka segrar. Jag håller honom som loppets förstahäst och räknar med att Johan Untersteiner har honom i ordning igen.

                 Sjabbliga 4 Västerbo Lexington är inget att lita på. Han har framförallt styrkan i sig och med tanke på att läget blev perfekt så tror jag Robert Bergh siktar på att försöka leda loppet runt om. En tävlingssugen Västerbo Lexington är så pass bra att han kan leka hem det här enkelt, men visst kan det även bli startgalopp...
                 Som vanligt är 5 Benjamin S.H. lite underskattad men se upp. Han är inte mycket sämre än de bästa i fältet och Fredrik Persson har haft siktet inställt hit!

                 En av de absolut bästa från stall Joakim Lövgren är så klart 9 Oscar L.A.. Nu blev det åter bakspår som på V75 senast. Väl där gick han väldigt bra bakom vinnaren och visade att han kan det där med att anfalla ute i spåren. Visst kan Oscar L.A. vinna trots läget.

                         V64-6

                         • Som namnet tyder på spiken; Han är redo ikväll, 8 Ready Tonight! 

                         Utgångsläget är givetvis långt ifrån det bästa men just bland de bästa kan Ready Tonight vara för framtiden. Jag tycker han verkligen sett riktigt lovande ut i sina starter och ännu så länge har det resulterat i fyra segrar på sju starter. Framförallt intrycket senast på Åby vid V86-spelet var något extra.

                         Despot Power och Kurri Jari Boko har jag stor respekt för som främsta konkurrenterna, men jag tror ändå Ready Tonight är bäst till slut!

                         Dela inlägg

                         Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                         Bästa spelbolaget för travodds

                         Bet365

                         Bäst på fasta odds
                         • Världens största spelsajt
                         • Egna fasta travodds
                         • Bra välkomsterbjudande
                         • Inget poolspel
                         Välkomstbonus
                         1250 SEK i spelkrediter
                         Hämta bonus Besök hemsidan

                         Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                         Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                         Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                         Sammanfattning

                         Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                         Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                         Läs hela recensionen

                         Fler aktuella travtips

                         Från Axevalla hämtar vi tisdagens V64-omgång och redan i inledningen ser vi Incredible Wine. Femåringen stoltserar med två raka segrar och ska ha god ... Läs travtips

                         V64 från Axevalla med det utslagsgivande långa upploppet som mäter hela 227 meter. Här behöver man inte sitta i den främre träffen vid upploppets ... Läs travtips

                         Mojito Day blir troligen svårslagen i lopp 5 på Axevalla ikväll. Boke Palema är tidig bakom och slutar topp 3!2 Boke Palema gör sin första start ... Läs travtips

                         Hallå där kära vänner! Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ... Läs travtips

                         Jägersro och Solvalla står värdar för veckans V86 Jackpotomgång. En spännande omgång med enligt mig överspelade stora favoriter. Mina andelar ... Läs travtips

                         Det är dags för V86 igen och i denna omgång är det Solvalla och Jägersro som står som värda. En ganska knepig omgång på förhand, och som absolut kan ... Läs travtips

                         Hej på er! Då var det ny vecka med i mitt tycke veckans bästa spel, V86. Förra veckan blev det träff på mitt billigaste system "Niklas exklusiva ... Läs travtips

                         Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips