V64: Spikarna leder runt om

V64-tipset för tisdagen på Axevalla krävde sin tid. Det är en överlag lurig omgång, men jag tycker mig ha två V64-spikar som båda kommer leda runt om!

V64-1

Johan Untersteiner kan gå mot en framgångsrik kväll och redan här tycker jag han har sin bästa chans i 3 Global Compassion. Stoet var godkänd i debuten för tre starter sedan men har sedan följt upp med två jättefina insatser. Når ekipaget ledningen här kan det räcka hela vägen - jag tror dock att en sådan som 1 Listas Sirena kommer ladda emot och 5 Broccoli Bell ska man ta på stort allvar som jag tycker framförallt var ruggigt fin näst senast.

7 Dream of MoneyD.E. kommer behöva loppet i kroppen så klart men är ju loppets bästa häst i grunden och 8 Gina Lollobrigida står ju verkligen väldigt bra inne i loppet och går ner lite i klass jämfört med vad hon tampats mot den här säsongen.

     V64-2

     André Eklundh har en oerhört intressant 12 Farfars Dream i träningslistan. Maharajah-sonen var svag i karriärens andra start 22 augusti men har frånsett det varit jättebra i fem starter och visst kan han med lätthet runda allt här mot en trygg seger. Det kommer krävas skor runt om den här gången vilket inte är något jätteplus precis, men samtidigt har treåringen visat så pass hög kapacitet att han kan lösa det här ändå.. Han ska räknas som förstahästen.

     4 Chef Axe har fått en krånglig start i Sverige i sina två starter här och först och främst ska han sköta sig. Jag hoppas Johan Untersteiner rättat till valacken inför det här och felfritt kommer Chef Axe utmana förstahästen. 2 Hippolito G.R. låter tränare Ulf Stenströmer lite smyguppåt på och här ser chansen god ut att tidigt ta hand om ledningen och därifrån ska ju denna fyraåringen slås. 6 Happy Roger är "kantbollen" i sammanhanget.

             V64-3

             6 Sally Maclennane har gått bra med Jacob Smith förr och svarade för en överraskande bra insats på Mantorp senast. Här kommer Smith ladda vad han kan och sjuåriga stoet är bland de bättre i fältet för dagen.

             12 Digital Ocean ska kunna bättre än vad han visat under höstens fyra starter. Tidigare på senvåren in mot sommaren hade han riktigt fin form och det ska bli intressant se Magnus A Djuse bakom sexåringen för första gången. Fartmässigt är valacken klart bäst här och därtill står hästen väldigt bra inne i loppet.

             4 Christer Palema väntar man ännu att det ska lossna för rejält, efter bara en seger på 21 starter. Han är sannerligen välstammad med Muscle Hill-Braås Palema som föräldrar och jag tycker väl ändå att prestationen senast var ett steg framåt i dagsformen.
             10 Clear As Mud
             hade gärna haft ett framspår men kommer med två bra prestationer på raken nu och Carl Johan Jepson sitter upp! 2 Air Space ska passas från perfekt läge med två bra prestationer på raken inför det här. 

               V64-4

               • Silverstoet 2021 med 100 000 kronor i förstapris med tvååriga ston till start!

               1 Julia Sisu slipper Tetrick Wania den här gången. Stoet har i sina två senaste starter tampats mot denne omöjlige konkurrenten och nu med spår 1 bakom bilen över kort distans kommer Per Nordström sikta på att leda från start till mål. Julia Sisu är stenklar förstahäst här och det känns troligt att Nordström styr in ännu en meriterande seger denna säsongen. 

               2 Beat It håller jag nästan som minst lika högkapabel som Julia Sisu, likaså 6 Global Diplomacy, men jag tror inte de rår på Julia Sisu från ledningen.

                      V64-5

                      Ja, men visst har jag stor respekt för en sådan som 5 Zinco Jet men efter övertygande seger i comebacken näst senast var han tämligen blek i fredags. Därtill är även 5 Can Lane bra, men det ser helt perfekt ut för 2 Ikaros di Quattro.

                      Hans Crebas har en jätteintressant valack i Ikaros di Quattro som i sina två senaste starter vunnit tämligen enkelt från ledningen. Senast höll sexåringen ifrån en sådan som Power och här kommer Crebas tidigt sitta i förarsätet och därifrån kommer Ikaros di Quattro styra och ställa hela vägen. Segerchansen bör vara mycket god till tredje raka.

                      V64-6

                      6 Global Warrior är mångas val i avslutningen och visst ska han väl "normalt" vinna det här, men det är knappast så att han radat upp segrarna den här säsongen. En seger vid årets åtta starter är inte starka papper och även fast jag håller honom högst här är det inget jag spikar. 

                      10 Lass Revenue gynnas av att upploppet är långt och han har varit ute i två tuffa Solvalla-lopp på slutet. Möter lite mer överkomligt den här gången och kommer avsluta starkt. 1 Man of Steel vet vi sedan gammalt är högkapabel när han verkligen fungerar. För dagen är han oviss vart man har honom, men från spår 1 här över kort distans blir jag inte förvånad ifall han slutligen strider om det.
                      3 Mr Crazed
                      är roliga överraskningen som öppnar bra bakom bilen och trots läget är 8 Tournado Dream ett måste på garderingen. Mikael J Andersson kommer ju knappast backa med åttaåringen som är i toppform...

                      Dagens Dubbel:

                      1. 2 Ikaros di Quattro (4, 5)
                      2. 3, 6, 8, 10 (9, 4)

                      Bästa spelbolaget för travodds

                      Bet365

                      Bäst på fasta odds
                      • Världens största spelsajt
                      • Egna fasta travodds
                      • Bra välkomsterbjudande
                      • Inget poolspel
                      Välkomstbonus
                      1250 SEK i spelkrediter
                      Hämta bonus Besök hemsidan

                      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                      Sammanfattning

                      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                      Läs hela recensionen

                      Fler aktuella travtips

                      Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                      Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                      Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                      DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                      Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

                      Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips