V64: Speedar ner allt

Äntligen är V64 tillbaka! Efter några veckors V75-festivaler är nu V64-spelformen tillbaka och det är från Eskilstuna det avgörs ifrån ikväll med en speedspik!

🔨 SPIKEN

V64-4

Andreas Lövdal sitter som vanligt upp bakom 13 Massive Speed vilket alltid är fördelaktigt och nioåringen är den som absolut höjer sig här. Det är knappast en straffspark så klart med tillägg och många att runda, men Massive Speed har toppar som få konkurrenter här kan mäta sig med. Strider och speedar ner allt här.

Ska ni in i garderingsträsket så varnar jag för 6 Livi Memory som tampats i tufft sällskap på V86 och nu körs av Ulf Ohlsson från springspår.

🔒 LÅSET

V64-5

6 Ilos Sansibar besöker åter Sverige och gör det i en form han aldrig varit i tidigare. Hemma i Finland har han haft ett riktigt starkt halvår och intrycket han bjöd på senast visade åter vilka ruggiga lungor han har. Iikka Nurmonen räds inte motståndet här och Ilos Sansibar kan bli mycket svår att stå emot.

Den som gör upp är 8 Torte Lini från ett spännande läge som gör att Kevin Svedlund vid pangstart plötsligt kan sitta i tät om det vill sig riktigt bra. Torte Lini är betydligt bättre än raden på sistone och när hästen fick det här läget i volten vågar jag inte sitta utan honom.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

6 Oche Trot ska bli högintressant i regidebuten för Jörgen S Eriksson. Får stoet det bara att stämma kan hennes femåringssäsong bli riktigt framgångsrik i år. Ska bli spännande från springspåret här.
1 Up To Joy
övertygade rejält senast och från spår 1 i volten kommer Ralf Karlstedt försöka få till en pangstart och försöka försvara innerspåret.

V64-2

Klar fördel 6 Hurricane P.T. från springspåret men två jag tidigt plitar ner, visserligen båda från bakspår, är 10 Arrabiata Face och 11 Gigolo La Marc. Arrabiata Face går ner i klass på motståndet här och Gigolo La Marc ska kunna leverera bättre nu med tre lopp i kroppen efter långt uppehåll.

V64-3

7 Red Hot Roadster har inget enkelt utgångsläge över korta distansen men är en tuffing som få i det här fältet och därtill är han startsnabb. Förvånar mig inte ifall Ida Riesterer ger ett försök direkt från start. 1 Iron Creek är främst emot från innerspåret. 4 Break Through är även hon startsnabb och är den som stöter emot Red Hot Roadster om ledarpositionen. 

Ovissa kortet i leken är 5 Jaguar Hill som man vet vad han kan leverera när han en bra dag. 

V64-6

Visserligen har intrycket inte varit av det bästa på slutet men jag har liten känsla för att 9 Shalako skärper till sig den här gången. Han har nu fått några genomkörare i kroppen, bland annat mot väldigt hårt motstånd senast, och jag förväntar mig att han gör en topp-prestation den här gången. Jag tycker han känns så pass intressant att jag DD-spikar.

På V64 är 10 Precious Thing given som radat upp segrar på slutet men som nu får bråka med ett bakspår den här gången. 1 Wagger Zacker var godkänd på V86 senast och blir att tas på allvar från framspåret.

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 6, 8 (13, 5)
  2. 9 Shalako (2, 10)

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Rättvik serverar oss en fin omgång på tisdagen där V4-2 är riktigt högklassigt för att vara lunchtävlingar!V4-1Oskar Kylin Blom ska kunna ha lite ... Läs travtips

Det är en tisdag på upploppets paradis, Axevalla! Omgången ser ut att bli Berghig sådan och i avslutningen är V75-profil tillbaka! 🔨 ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

V75 första tanken Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. Första tanken inför V75 är nu redo ... Läs travtips