V64: Slår "frivollter" med spiken! » 6 maj | Martin Engström -…

V64: Slår "frivollter" med spiken!

Ända upp till norr och Bodentravet på torsdagen och givetvis är det kallblod som står i centrum väl i norra Sverige. I V64-3 startar omgångens bästa spik som vi lite skämtsamt gör "frivollt" till; Frivoll Galilei!

HÄNG PÅ SYSTEMET HÄR (39:-)

V64-1

 • När det väntas V64 på Bodentravet ska man framförallt se upp för stall Hanna Olofsson.

Här selar stallet ut 2 Galak Beji som behöver loppet men framförallt 13 Kaelan F.Boko. Kaelan F.Boko har svarat för en riktigt fin säsong med tre segrar på fem starter och ses som min förstahäst i loppet. Är det något han verkar ha så är det en ruggig inställning. Det kommer behövas här och visst kan han vinna, men det är knappast någon enkel uppgift han selas ut till.

8 Ariston satsar Jaakko Alamäki framåt med direkt och senast sexåringen startade var just på Bodentravet som även var årsdebut och trots frånvaron av lopp visade han formbesked direkt där han för övrigt slog Kaelan F.Boko.
9 Soleil d'Inverne
sätter jag som skrällbudet i loppet som testas barfota bak den här gången. Vann på ett fint sätt för fyra starter sedan, sjabblade bort sig för tre starter sedan och har nu svarat upp för två klart bra insatser på slutet. Jag tror femåringen slutar långt framme här.

    V64-2

    Med lopp i kroppen ska 7 Love of Mine bli intressant att kolla in i det här snabbloppet. Nu blev spåret desto sämre men jag tror definitivt det är bästa hästen i fältet. Stoet planeras tävla barfota runt om för första gången - återstår att se om det fortsatt blir så under torsdagen när nu utgångsläget blev som det blev.
    Sexåringen gör sin första start på fem månader men noterbart är att hon i alla sina tio starter blivit hårt betrodd vilket givetvis säger en del om hur tankarna går kring henne. Gjuten etta i loppet.

    Krister Söderholm är den emot med 4 Pearl Lini som senast från bakspår fick en kanonstart och satt i ledning redan in mot första sväng. Det var visserligen svagt emot då, hon såg faktiskt riktigt bra ut. 
    2 Chi Å
    får med Ove A Lindqvist bra fart direkt. Den som är spetsfavoriten till en början och intressant är att även hon får tävla barfota runt om. Det skulle i så fall bli andra gången i hennes 40:e start!

    Det verkar bli fart på loppet och det är vad som behövs för 9 Carmela Frontline från det här läget. Förmodligen den i fältet med bäst dagsform för dagen och kommer gå starkt ute i spåren

                  V64-3

                  Ulf Ohlsson tar det lugnt och försiktigt i startögonblicket men väl när 4 Frivoll Galilei tar sig iväg tror jag ekipafget sitter i ledning i tidigt skede. Från startvolten hittar vi inga tuffa motbud precis så spetspositionen borde vara upplagd till fyraåringshingsten. 

                  Konkurrenterna bakom är 7 Guli Vinn och 12 Storspjuver men de kommer båda behöva stå för topptider för att hinna fram till Frivoll Galilei. Jag tror Ulf Ohlsson reder ut uppgiften och leder runt om!

                                V64-4

                                • Sverige-debutanten vinner direkt?

                                4 Harley K. har anlänt från stall Åke Svanstedt i USA och gör nu första starten i Sverige. Daniel Wäjersten har förberett honom lagom för debuten och nu är det dags. Det är inget spetsbud i loppet men han känns verkligen högintressant direkt och framförallt så har Wäjerstens hästar presterat direkt den här säsongen.
                                11 Walther På G
                                är i toppform för dagen vilket vi framförallt såg senast när han från bakspåret rundade allt över korta distansen och vann lätt! Återigen blev det från bakifrån den här gången, men han är given med tanke på hur grym han var senast.

                                               V64-5

                                               • En felfri drottning kommer bli tung att stå emot

                                               Jag fastnade tidigt för 11 Queen of Knights i det här startfältet och skulle hon bara fungera så tror jag hon blir svår att stå emot. Bakspåret härifrån borde ändå garantera att hon sköter sig vilket varit akilleshälen för henne. Fartmässigt står hon ut i loppet men trafikproblemet gör att jag ändå vill ha med några ytterligare.

                                               2 Honky Tonk Angel har haft en bra start på säsongen i sina tre starter och har förutsättningarna för ledningen tidigt här. Kommer få mothugg av 6 Nememiah och det är väl dessa två som främst strider emot Queen of Knights.

                                                   V64-6

                                                   6 Regent Zet har hittat sig en lämplig uppgift och det mest troliga är att Micael Melander skickar iväg tolvåringen och sitter i ledningen direkt. Jag ser åtminstone ingen invändigt som är lika rapp iväg bakom bilen. Valacken har varit ute i tuff omgivning på slutet, J.H.Mannerheim och Selmer I.H. senast och Hail Mary näst senast och man kan sannerligen säga att det är lite lämpligare emot här. 
                                                   Detta leder han runt om.

                                                   Dela inlägg

                                                   Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

                                                   Bästa spelbolaget för travodds

                                                   Bet365

                                                   Bäst på fasta odds
                                                   • Världens största spelsajt
                                                   • Egna fasta travodds
                                                   • Bra välkomsterbjudande
                                                   • Inget poolspel
                                                   Välkomstbonus
                                                   1250 SEK i spelkrediter
                                                   Hämta bonus Besök hemsidan

                                                   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                                                   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                                                   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                                                   Sammanfattning

                                                   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                                                   Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

                                                   Läs hela recensionen

                                                   Fler aktuella travtips

                                                   Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

                                                   Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

                                                   Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips