V64: Profilerna är nyckeln

En torsdagkväll på Åby är det som gäller och omgångens två nycklar är två profiler som med framgång presterat på V75!

V64-1

Jag tycker ändå att 10 Bitcoin var klart förbättrad senast när hon då liksom nu startade på Åby. Stoet är klart bättre än vad resultatraden blivit den här säsongen och jag tror hon är igång igen!

8 Hazyshadeofwinter är van vid stentufft motstånd och tycker man kan förvänta sig att även hon strider om det här. 
1 Stens Surprise
är givetvis intressant på startvolten och frånsett galopp näst senast har 5 La Sassicaia haft toppform den här hösten.

  V64-2

  • Jag spikade emot 1 Ture L.A. senast på V75 och satt sedan med skägget i brevlådan och skammen upp över öronen. 

  Johan Untersteiner lät oerhört nöjd med sin fyraåring inför men det till trots valde jag motbudet Kilmister Boko. Väl i loppet var det en riktigt läcker Ture L.A. som åter visade sitt rätta jag. Då liksom nu är det kort distans som gäller och spår 1 är alldeles perfekt! Jag tror Ture L.A. blir mycket svårslagen.

  7 Processo är så klart intressant bakom med jänkarvagnen och bakom denne är det 4 Mister K.O.Z.!

      V64-3

      • Liksom Ture L.A. i föregående loppet är det V75-profil som är vinnaren här!

      Kristian Malmin reser över till Åby med 9 Oracle Tile. Stoet har bland annat just på Åby imponerat den här säsongen med stark V75-seger och visar stoet något så när sin rätta kapacitet så tycker jag hon ska vinna det här.

      Visst, det finns ett par bra emot, men knappast några segerstaplare och Oracle Tile står inför en vettig uppgift!

      V64-4

      Stall André Eklundh har riktigt bra form på stallet och i detta treåringsloppet fastnar jag främst för hans 5 Kövras Joker. Valacken har inte startat på lite mer än två månader vilket väl är främsta anledningen till att jag inte vågar spika honom. Dagsformen är frågetecken!
      I övrigt tycker jag han gjort det väldigt bra under sommaren och ska nu testas barfota fram!

      1 Lozano Boko gick bra i Sverige-debuten från spår 10 senast. Nu är det spetsläge som gäller och där har treåringen varit svårslagen förr. 6 Global Commission visade prov på mycket god inställning senast och överraskningen i loppet? Ja, det är 2 Legend V.S.

           V64-5

           2 Kattis J.Boko gjorde det strålande bra senast och är ruggigt startsnabb bakom bilen. Nu är det spår 2 som gäller vilket är perfekt och åter sitter tränare Conrad Luguaer i sulkyn. Stoet möter nu ett tufft motstånd, men lita på att hon kommer bita ifrån sig bra om hon når ledningen.

           5 Unacerveza Broline har varit bra hela hösten tycker jag. Han kom inte in i matchen riktigt på V75 senast men innan det imponerade i två raka segrar! 9 B.G.Pastor Jonte har det så klart svårt med bakspår över kort, men femåringen har varit lite av en snackis sedan han inledde karriären hos Flemming Jensen. 

             V64-6

             3 Lucifer Boko är dessvärre ytterst opålitlig och galopprisken hänger över honom. Jag hoppas verkligen Kevin Oscarsson får iväg honom felfritt, för då tror jag han kan vara riktigt vass den här gången. 

             4 Lexington Zon kommer Peter Untersteiner vara offensiv med direkt och femåringen selas ut med toppform just nu efter två raka toppinsatser! 9 Imperias Juliette testas med Johnny Takter den här gången. Femåringen blev betrodd på V75 senast och gjorde det godkänt. Jag tycker väl ändå att hon är den som sticker ut lite i loppet om jag hade varit tvungen välja EN - således given på kupongen.

             Värdet ska givetvis helst höjas en aning i slutet och den som många riskerar glömma bort är 11 T.Wall's Karma. Perfekt...!

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst på fasta odds
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

             Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

             Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

             DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

             Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

             Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips