V64: Perfekt uppgift för spiken!

Det är från Axevalla vi hämtar tisdagens kvällstävlingar med V64. I inledningen ska hemmahäst till slut ha god segerchans och i V64-5 är uppgiften perfekt för spiken!

🔨 SPIKARNA

V64-1

11 Dats So Cool är van vid tuffast möjliga motstånd i V75-sammanhang. Något sådant stöter han knappast på den här gången och även fast han står med dubbla tillägget till startvolten så tycker jag ändå han är huvudet högre.
Utan några större bekymmer längs vägen tror jag han rundar det här och det är givetvis så att det långa upploppet är till hans fördel.

7 La Plus Belle är för övrigt ett sto jag verkligen väntar på att det ska lossna för igen. Det kommer sannolikt inte ske den här gången, men nog kan hon bättre än vad hon visat!
4 Hilltop Hawk är värst emot Dats So Cool följt av 1 Lincoln Abe Boko.

V64-5

2 Cabasse tycker jag verkligen har utvecklats otroligt bra den här säsongen. Han var inte mycket att hänga i julgranen ifjol som treåring, men fyraåringssäsongen tycker jag varit mycket bra!
Han har varit ute i mycket tuffa sammanhang och gjort klart väl ifrån sig. Den här gången tycker jag han hittat sig en perfekt uppgift och jag blir faktiskt förvånad om han inte löser det här.

Senaste prestationen var svag på V75, men tränare Maria Törnqvist har meddelat varför så var fallet och jag tror framskor nu är klart gynnsamt för Cabasse. När värsta motbuden fick sämsta utgångslägena tycker jag Cabasse har stark segerchans.

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-2

Ett lite småtrevligt treåringslopp där 1 Kendall Jackson fångar mitt intresse. Hingsten kan mycket väl ha koll på det här hela vägen runt om då han stormtrivs i spets.

8 Bys Rosy Nunc är ju van vid något tuffare motstånd och baserat på insatsen hon fick i kroppen senast lär hon vara enormt redo för en toppinsats här.
7 Explode
får lite av sitt elddop här. Valacken har tre raka segrar och fyra av sex starter har blivit seger, men det har samtidigt blivit i enklare sammanhang. Nu möter han lite tuffare här, men visst ska han bli väldigt spännande!

3 Judge D. har gjort två väldigt bra lopp på raken och är fjärderankade.

V64-3

Intressant se hur 1 Ted Tonks presterar den här gången från ett innerspår. Fyraåringen är uppfödd av tränare Stefan Pettersson som skickade upp honom till Jörgen Westholm under sommaren. Nu är Ted Tonks tillbaka hos Pettersson igen och från ett perfekt läge!

3 Catania ser jag som förstahästen i fältet då jag tror Paw Mahony har hygglig chans att få perfekt start och sitta i ledning tidigt. Därifrån tog stoet senast även sin första seger i karriären!

En rejäl överraskning i loppet jag hittat mig är 9 Kentastic. Micke J Andersson kör återigen vilket han gjorde en del ifjol. Drog på startgalopp senast men från bakspåret här bör det bli lugn avgång. Jag tror denna kan gå väldigt fort ute i spåren under slutvarvet och är för mig ett fynd!

V64-4

8 Cassandra Ferm är segerrikt sto som löste liknande uppgift mycket enkelt senast. Hon verkar vara något extra med alldeles för lite pengar på kontot och ska trots läget vara den att slå i loppet.
Tyskfödda 7 Silvertail tror jag är på väg in i form och såg ut att gå i mål med allt sparat senast. Jag tror hon är redo för att göra ett topplopp här.

Lita på att Ulf Ohlsson jagar revansch med 4 Aniara Sock som han körde näst senast. Då fick ekipaget ledningen och såg där ut att ha trygg koll på läget - när stoet plötsligt sjabblade bort sig halvvarvet kvar. Senast skötte hon sig perfekt och vann mycket enkelt i enklare sammanhang.
Det kan bli ledning och enkel seger här med - men hon rankas trea hos mig då övriga två är lite bättre...

V64-6

5 Balzano di Quattro galopperade bort sina möjligheter direkt senast och fick efter det bara ett lopp i kroppen. Näst senast tog han en mycket stark triumf på just Axevalla och vid felfritt kommer han bli högintressant här.
1 Jula The Bank
kan knappast klaga på läget härifrån och nog bör fyraåringen kunna styra och ställa det här en bit?

4 Sören Palema brukar vara snabb att komma iväg med så jag skulle inte bli helt förvånad om Hans Crebas prickar starten hyggligt och laddar vad han kan tidigt. 
10 Spectre
är väl den som man i rättvisans tecken hoppas lite på då sjuåringen lyckats med allt utom att få vinna i år... 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips