V64: Magnifik spik att luta mot » 8 feb. | Martin Engström -…

V64: Magnifik spik att luta mot

Hela vägen upp till Boden följer vi måndagens V64-tävlingar. I V64-5 startar Magnifik Brodde som åter ser ut att ha en god chans att vinna! Även hemmatränaren Hanna Olofsson blir att räkna med!

ANDEL I SYSTEMET - KLICKA HÄR! (55:-)

V64-1

  • Hanna Olofsson är verkligen påställd inför kvällen på hemmabanan och här selar stallet ut två hästar som båda har segerchans.

Hanna själv kör 3 Shawn Leejs och lånar ur 2 Kaelan F.Boko till Mats E Djuse. Jag tycker det är viss fördel den sistnämnde som borde kunna ta hand om ledningen härifrån och över korta distansen kan det räcka hela vägen runt om. 

Vad som livar upp spänningen i loppet mot Olofssons hästar är att 5 Cardigan W.F. håller absolut toppform och kommer köras därefter. Även fast det rör sig om årsdebut här så visade hästen i fjolårets två sista starter att den korta distansen är favoriten.
1 High Hope Laday
får förhoppningsvis resa med i rygg på ledaren och har fått två lopp i kroppen efter varit ifrån sedan augusti. 

V64-2

8 Queen of Knights kör Roger Nilsson offensivt med direkt när bilen släpper fältet och konkurrenterna intill henne från framspåret kommer säkerligen inte vilja tampas emot. Sätter sig Roger Nilsson i ledningen med Queen of Knights kan de helt klart leda runt om. 

Magnus A Djuse får för första gången sitta upp bakom tuffingen 14 Kryptonite Zon som haft en stark vinter och visade vid senaste besöket på Boden att han hanterar vinterbana på ett bra sätt. Annan tuffing där bakifrån som kommer bli tung i avancemanget är 13 Boogiewoogie Laday som reser över till Sverige med en genomkörare i kroppen.
Annan finsk gäst med lopp i kroppen är 7 M.T.Keepontrotting som framförallt i somras hade en lysande form. Ska bli spännande se hur statusen är på honom den här gången med loppet i kroppen.

V64-3

1 Rappodina gjorde det riktigt bra senast och kommer här leda fältet väldigt länge. Sexåringen har visat så pass mycket att jag tror hon mycket väl kan stå emot tilläggshästarna hela vägen in i mål.
Som vanligt sitter Stefan Johansson upp bakom egentränade 2 Guli Anna som nu selas ut med ett lopp i kroppen. Stoet inledde karriären mycket positivt för ett år sedan men har sedan under hösten in mot vintern haft det lite tyngre. Hon kan bättre än vad hon visat på slutet och förväntar mig att hon är bättre här.

Roger Nilsson visar upp sin 10 Björlifant som årsdebuterar och är den kapacitetsmässigt klart bästa hästen i fältet. 

V64-4

  • Åtta segrar i karriärens 25 starter - men framförallt två raka segrar inför det här. 

10 Gladys Knight har inlett året på bästa sätt med två övertygande segrar. Den här gången är uppgiften något svårare så klart med bakspår på tillägg. Till stoets fördel är det dock ett klart överkomligt motstånd och Hanna Olofsson är säkerligen väl medveten om att hennes femåring är bäst i fältet.
Jayna Leejs kommer försöka hålla emot så länge det går från ledningen, men att någon i det här sällskapet ska kunna stå emot Gladys Knight har jag faktiskt svårt att se...!

V64-5

Utgångsläget är perfekt, senaste insatsen var perfekt och motståndet ser perfekt ut att kunna besegra!
Ja, jag tycker det ser ut som en klart vettig uppgift för 5 Magnifik Brodde som övertygade senast och Samu Sundqvists främste konkurrent i fältet har kluriga spår 8 (Callela Leonard). Det här blir en magnifik spik att luta mot.

V64-6

  • Även i avslutningen tycker jag det ser överkomligt ut för 5 NoLimmitJimmit

Sjuåringen står verkligen ut i det här loppet och har nästan sprungit in 200 000 kronor mer än den som tjänat näst mest i loppet. Distansen hade förvisso gärna fått vara av den korta distansen, men Micael Melander borde tidigt kunna sitta i ledningen härifrån och styra loppet i ett lagom bra tempo. 
Motbuden är båda från bakspåret i form av Hanna Olofsson-tränade 12 Atlas Eagra och även starke 10 Bottnas Easy Cash som testas med Petteri Joki för första gången istället för tränaren Jaakko Alamäki.

Även fast 9 Silent Hill årsdebuterar och inte startat sedan 22 december så tror jag han kan få en fin smörresa den här gången och överraska. Hästen har tidigare gått bra över 2 640 meter och den här gången sitter Magnus A Djuse upp för första gången!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips