V64: Löftet mot tredje raka

V64-veckan sätter fart från Mantorpstravet och från fredagens omgång har vi även med oss fem miljoner kronor i jackpot hit! Stall Nurmos reser till Mantorp med Maharajah-löfte som tar sin tredje raka seger!

🔨 SPIKEN

V64-2

5 Innersniffen har ett av travsportens mest charmiga namn och han har framförallt även visat vilket löfte han är. Maharajah-sonen har i sina två starter vunnit barnsligt enkelt och även fast 1 More Than Strong kan tänkas tävla emot länge från innerspåret, så är Innersniffen så mycket bättre än dessa. Jag tror löftet går mot tredje raka segern och har svårt att se annat än övertygande seger.

V64-3

Det är en snarlik uppgift för 8 Lancaster som han hade senast på Åby och efter senaste prestationen tror jag han är i toppform för dagen. Adrian Kolgjini kommer knappat vila bak i fältet utan köra framåt tidigast möjligt. Lancaster kan mycket väl vinna det här från utvändigt ledaren och är en stark spik!

🔒 LÅSET

V64-5

Det surrades en del om 6 Cassius Ima på Solvalla senast som gjorde en klart godkänd insats där. Nu är motståndet något enklare tycker jag och utan större bekymmer längs vägen är han väldigt svår att stå emot till slut.
Den jag varnar för bakom är 8 Akela Play som underpresterade senast och kan bättre än så! 

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-1

1 It Ain't Me siktar Mikael J Andersson på att leda med länge men med 5 Affinity Face och framförallt 6 Emmanuele P.Hill på startvolten kommer stoet knappast få sitta ifred där framme. Jag tycker inledningen känns lite lurig och det kräver sina streck.
En 10 You Could Be Mine med två lopp i kroppen kan vara överraskningen.

V64-4

Jimmi Ehlers besöker åter Mantorp med sin 2 Ceboruco som förmodligen stod för karriärens bästa insats senast just på Mantorp. Då stred ekipaget till sig ledningne och kunde sedan vinna i mycket fin stil. Åter läge för ledning här och givetvis den att slå.
6 La Suora M.L.
startgalopperade senast och den starten är bara att glömma. Riktigt läcker näst senast och felfritt tror jag hon kan ta revansch på sig själv här. 7 What A Winner avslutade fjolåret med att ta sina två första segrar. Inget enkelt läge här så klart men kommer få den perfekta smygresan härifrån. 

V64-6

Flera välkända i avslutningen och mest spännande blir det att se 1 Sato med Carl Johan Jepson i jollen för första gången! 8 Mr Crazed var en besvikelse senast och kan bättre än så. 10 Riptide R.D. är möjligen van vid tuffare konkurrens än det här och även fast han gör comeback här och helst tävlar utan skor så har han visat förr att han kan prestera direkt efter vila.

Erica Sjöström har kört lysande med 3 Image Rapida och visst kan ekipaget slå till återigen!

Dagens Dubbel-förslag:

  1. 6, 8
  2. 1, 8, 10

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips