V64: Kopplar grepp direkt

Eskilstuna/Sundbyholm står för tisdagens V64-omgång och vi inleder med att koppla grepp direkt!

🔨 SPIKEN

V64-1

Markus B Svedberg är givetvis aktuell när det är V64 på hemmabanan och här sitter han själv upp bakom vinnaren 11 M.T.Rick Nash.
Uppgiften ser minst sagt upplagd ut för ekipaget med springspår på tillägg och jag förväntar mig offensiv styrning från kusken direkt när starten går. Det ser oerhört öppet ut bakom och framförallt hade det behövts en hel del streck om man inte tog ställning. M.T.Rick Nash är bästa hästen i fältet och visar det här med när han därtill testas barfota runt om första gången!

V64-3

Flera profiler visar upp sig här och den bästa vinner även direkt i sin årsdebut. 

2 Summit In Sight visade höga toppar under fjolåret och står inför en intressant säsong här. Stall Redéns hästar har varierat i deras årsdebuter den här säsongen så visst är det inte så att man helt givet går på denne, men kapacitetsmässigt är han tveklöst bäst av dessa här. 
Jag har ändå tron i att han ska visa upp en bra prestation direkt och då kan han vinna det här enkelt.

Man ska dock ha respekt för 4 Jaguar Dream. Visst, han går med skor runt om men till skillnad från Summit In Sight har han visat förr att han presterar direkt i årsdebuten - senast förra året. Jag tror definitivt att Claes Sjöström ger favoriten en match men får till slut nöja sig med andraplatsen.

👌 SKRÄLLBUDEN

V64-2

Zeb Jonasson får åter sitta upp bakom 2 Go For Manny och ekipaget tävlar även i jänkarvagnen den här gången. Tycker denne höjer sig tillsammans med 6 Paoloni Stux som även han får på sig jänkarvagnen igen och William Ekberg kommer garanterat ladda iväg direkt när bilden släpper fältet. 
Det kan bli fart på det här något lågklassiga loppet och en lågprocentare jag varnar för är 7 Nanna Tooma som äntligen gjorde bra ifrån sig senast och lita på att formen är på väg uppåt när hon nu fått loppet i kroppen!

V64-4

4 Knifetown Hall har inlett året mycket bra och efter positiv årsdebut för tre starter sedan har hans två senaste varit väldigt bra! Jorma Kontio kör nu som även gjorde det senast där de tidigt tog hand om ledningen och gick där hela vägen. Snöpligt nog dök Örjan Kihlström upp med smygkörd och tog sig förbi innan målgången. Knifetown Hall gjorde en bra insats trots att det inte blev seger och här ser det ut som att ekipaget tidigt tar hand om ledningen igen och blir hästen att slå. Jag tror mycket på honom här så behövs inte dundermycket streck.

1 Comes With Age trivs bra med Kenneth Haugstad och femåringen såg verkligen ut att behöva årsdebuten senast från bakspår över kort. Nu med spår 1 ska han bli att räkna med igen och är den som utmanar. 

12 Illfindmywayhome är självfallet lite utelämnad från det här utgångsläget men lär ju få den där Örjan-styrningen där han får flyga fram sista 3-400 meterna. 6 Ateeco Degli Dei siktas mot V75-start längre fram men i och med framspår på kort så tror jag ändå det kommer satsas mot ledning.

V64-5

9 Önas Power var Claes Sjöström väldigt resolut med senast där han från spår 8 ändå valde att ladda iväg bakom bilen och efter att ha blivit hängande i spåren första halvvarvet lyckades Sjöström avancera sig framåt och övertog ledningen där han sedan ledde hela vägen. Önas Power är i fin form för dagen och hålles som förstahästen i det här loppet över 2 640 meter.

11 Speedy Cash Vicane har varit bra i alla sina fyra starter den här säsongen och är minst lika bra som Önas Power liksom välstammade 5 Courtly Kronos. 7 Solkattens Eros är en evig följetong för mig som jag jobbar in hela det här året. Inte alls haft marginalerna med sig i senaste starterna och smyger nu lite under radarn här i lite enklare motstånd än på slutet. Jag tror han kan överraska och blir spännande med Emilia Leo den här gången!
8 Edwardscissorhands
tror jag går bättre med ryggresa vilket han får här och kommer garanterat bli borttappad av majoriteten.

V64-6

3 Izola Silvåkra är den givna favoriten i avslutningen och som nu fått en välbehövlig genomkörare i kroppen. Är hon närheten av lika bra som hon var under hösten ifjol är där få som kan tampas mot femåringen. Nu fick dessutom hennes värsta motbud enligt mig ett svårt utgångsläge så visst ser det ut som en vettig segerchans för Izola Silvåkra. 
En som är minst lika stark är 12 Island Smart som är i bättre dagsform än främsta konkurrenten och ett sto som verkligen höjt sig senaste månaderna är 5 Esther Cheri. Man vågar sannerligen inte lämna henne utanför på en garderingslapp längre...!

Dagens Dubbel;

  1. 9 Önas Power
  2. 3, 5, 12

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är jackpot på V86 denna onsdag när vi åter besöker Smålandsbanan Vaggeryd! Majoriteten lär luta sig mot Destiny Effe och Cinderella Jet - men ... Läs travtips

Vaggeryds bana tar hand om en helt klart klurig omgång på V86 och vi har även en jackpot. Det finns några riktigt intressanta hästar så det kan bli ... Läs travtips

V86 fortsätter sin sommarturné och denna gång stannar vi till i Småland och närmare bestämt Vaggeryds travet, som får äran att husera dagens omgång. ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips