V64: Jänkarlöftet tar första årssegern » 12 feb. | Martin Engström -…

V64: Jänkarlöftet tar första årssegern

Det är från Östersund som vi inleder helgen med V64-spel! I inledande V64-1 startar jänkarfödde Coucher du Soleil som ska ha god chans att ta årets första seger!

Spela på V64 med oss här!

V64-1

Peter Eriksson vänder till Östersund med sitt löfte 3 Coucher du Soleil som så sent som förra onsdagen startade på V86 på Solvalla. Han inledde där med kort galopp i inledningen vilket troligen även förstörde segerchanserna.
Fyraåringens främsta konkurrent i loppet är han själv och att han ska sköta sig - men gör han bara det tror jag det här är en rejäl toppchans från spår 3 över korta distansen.

Valacken har visat upp ett rejält register under de få starterna han gjort och jag ser inga i det här fältet som ska kunna mäta sig med det.

  V64-2

  Jag tycker det äntligen ser lite intressant ut för 6 Åsasindy som i årsdebuten näst senast galopperade bort sig i loppet. I senaste starten 4 februari var det ett stort steg framåt för stoet och visade framförallt att formen är på väg uppåt. Bra läge här i volten över kort distans och Mats E Djuse borde kunna ta sig mot ledningen och är sedan ekipaget att slå.

  Främsta konkurrenten är given och det är 3 Höstboballerina. Stoet avslutade fjolåret med att ta sina två hitintills enda segrar i karriären. Att avsluta fjolåret med två raka segrar är givetvis en fin avslutning och det är inte helt omöjligt att Tomas Pettersson kan snuva Åsasindy på ledningen då Höstboballerina är snabb iväg. 

  Peter Eriksson har god chans till seger i V64-1 och här sitter han upp bakom ett kallblod som verkligen är värd detta; 10 Napoleon. Sexåringen är ännu segerlös efter hela 33 starter men jag tyckte verkligen valacken var urtapper senast. 

    V64-3

    Daniel Wäjersten har fantastiskt fin utveckling på stallet och en som anslöt under vintern från stall Joakim Lövgren var 3 Xanthis de Roi. Tillsammans med Wäjersten själv kunde sexåringen lätt ta sig till ledningen senast och ta en mycket fin seger där han knappt såg ut att behöva ta i.
    Det ska bli högintressant att se hur han presterar den här gången efter hur fin han såg ut i regidebuten!

    Främsta motbudet i fältet känns som 1 Axl Brown som dock gör första starten på nästan två månader och körs av sin tränare Stefan Arvidsson. Jag tror inte valacken utmanar Xanthis de Roi direkt.

     V64-4

     Mats E Djuse får åter förtroendet bakom 15 Tekno Viking och efter fyra månaders frånvaro har femåringen nu inlett året med två väldigt fina insatser. Det där med att tuffa på ute i spåren hanterar hingsten och felfritt kommer han bli tung att stå emot.

     Robert Skoglund har fått riktigt bra fart på 9 Sundbo Komet som segrar i tre av sina fem senaste starter. Vid senaste starten gjorde han ett av sina starkaste insatser och formen är verkligen på topp!
     Jimmy H Andersson styr årsdebuterande 8 Troll Prinsen som har viss galopprisk i sig, men håller han bara rätt på steget så kommer han svara för en stark insats direkt.

     Missa inte jätteskrällen 11 Bara Snygg som sällan sätter nosen först men bjöd på en rejäl "nästagångare" senast och är värd en seger!

      V64-5

      • Mats E Djuse kör en del betrodda i omgången och här kör han ytterligare en sådan i form av miljonären 11 Donners Am. 

      Normalt sätt så har åttaåringen en ganska bra chans här då han är den klart starkaste i fältet, men det där med dubbla tillägg är inte helt enkelt att hämta in och från startvolten startar 1 Jockes Abbot som i sina ljusa stunder är riktigt stark.
      Jockes Abbot verkade verkligen behöva loppet senast och är mer i ordning nu.

      Från samma volt som Donners Am hittar vi annan miljonär i form av 8 Vic de Luxe som är klart bättre än vad raden antyder. Annan man ska ha respekt för i fältet är 7 Andre Agassi med sin tränade Jimmy H Andersson som faktiskt står rätt bra inne i loppet härifrån.

      V64-6

      Jag litade fullt ut på 4 G.G.Ojjdo förra veckan och tyvärr levererade han inte fullt så bra som jag hoppades på. Den här gången tror jag Tomas Pettersson kommer vara lite mer offensiv i sin styrning och framförallt så ser det ut som att sjuåringen kommer sitta bra till där framme. Borde göra upp om det nu!

      1 Orvar Mollyn har jag stor respekt för och som borde kunna försvara sitt innerspår och därifrån kommer valacken inte bli lätt att handskas med.
      9 Vestpol Gladiator
      har imponerat under vintern, bland annat på V75, och är väl den som känns mest aktuell av de från tillägget.

      Dela inlägg

      Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst på fasta odds
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

      Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

      Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

      Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

      Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

      Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips