V64: Hemmastjärnan åter svårslagen? » 15 okt. | Martin Engström -…

V64: Hemmastjärnan åter svårslagen?

Umåker håller i festligheterna på fredagen och framförallt är det Umåkermästaren som står som höjdpunkt i avslutande V64-6. Här ser det åter väldigt bra ut för hemmastjärnan!

V64-1

Nicklas Westerholm reser till Umeå med sin 7 Xanthis Brazil som normalt sätt är segraren av det här loppet. Hästen är av lite högre kapacitet än konkurrenterna här, men bekymret är att han är enormt osäker och inget att lita på.

6 Mellby Fog är intressant motbud och som verkas trivas gott med Magnus A Djuse i sulkyn. Hanna Olofsson har med två hästar och kör själv 4 Master Sånna som vann direkt i comebacken senas trots 3,5 månaders frånvaro. Spännande här med det loppet i kroppen.

     V64-2

     7 Assault är den självklara ettan i ett mycket kul montélöp som gör upp. Hästen har verkligen utvecklats rejält inom disciplinen och blivit en av de bättre inom montén.
     Nathalie Edlund testar fram direkt när bilen släpper fältet och Assault kan leda det här runt om. Spik!

     6 Going For Gold Zaz är en härdad hjälte som nu varit med oss i över tio år i sin tävlingskarriär. Här gör han första starten inom montén och med sin hårdhet kan han duga långt direkt. 

      V64-3

      • Oscar Berglunds framtidsstjärna vinner

      7 No Business verkar vara något extra och inlett karriären med fem segrar på nio starter. Spår 7 är väl inget vidare, men med tanke på hur stoet sett ut lär knappast hon, kusken Mafgnus A Djuse eller tränare Oscar Berglund vara särskilt oroliga. 
      No Business är av en annan klass än konkurrenterna här och går mot seger nummer sex!

      Ska man leta motbud och framförallt reserv ifall No Business inte kommer till start så är det givet. 1 Alcala visade under sina två raka segrar vad han kan uträtta. Något ojämn av sig dock och framförallt galopp-glad.

      V64-4

      8 Hercules Star verkar vara en riktigt stark femåring och verkligen visat finsk sisu under säsongen.

      • Jag tycker fjärde avdelningen känns ruggigt öppen och helgarderar!

      3 Albert Zonett gör comeback efter varit ifrån sedan i juni. Jag tror säkert Robert Dunder har förhoppningar om segerstrid direkt i och med att Albert ändå visade god kapacitet under framförallt våren!

          V64-5

          • Fin klass på kallblodsloppet där några höjer sig.

          Från bakersta volten ser vi 14 Hvalstad Odin som näst senast segrade i sin monté-debut och svarade sedan upp det med att med knappa marginalen besegra Månlykke A.M.. 
          Sjuåringen har formen på topp och kommer garanterat åter flyga fram över upploppet.

          6 Orvar Mollyn är tillbaka efter tre månaders paus och gör därtill regidebut för Nicklas Westerholm. det är ingen häst som gör några raketstarter, men av de från start är Orvar Mollyn hetaste motbudet till Hvalstad Odin.
          10 Gott Klirr visade toppform under våren men var sedan sämre under sommaren. Efter två månaders uppehåll fick han ett välbehövligt lopp i kroppen senast och skulle han vara tillbaka i liknande form som i våras så gör han upp om det!

          13 Norrlands Scott gör comeback igen. Hästen visade framförallt i somras vad han kan uträtta och nådde bland annat stark tredjeplats på V75. Nu körs kallblodet åter barfota runt om och med Ingvar Nyberg kan det bli omgångens skrällseger!

             V64-6

             • Ja, 15 Selmer I.H. är väl normalt i en klass för sig men jag lockas av procenten på vissa av konkurrenterna. Det är ingen straffspark!

             Snacka om att 15 Selmer I.H. kommit tillbaka med rejält besked. Han känns väldigt svårslagen för dagen!
             Ingemar Hultqvist-stjärnan verkade inte alls något vidare under sommaren, men har nu på hösten kommit på rätt köl igen i karriären.  Segrarna i två senaste starterna har varit av bästa sorten.Visst känns han väldigt svårslagen just nu, men med dubbelt tillägg över grunddistansen 2 140 meter är det knappast en straffspark.

             20 meter framför Selmer I.H. startar 8 S.G.Charpentier som testas med lite intressanta utrustningsändringar och ska vara givne utmanaren.
             Jag tycker även 10 Amour Amour känns intressant - ett sto som stall Pihlström hade höga tankar om vid karriärens start. Hon är bättre än vad raden visar och kommer åter få spurta vasst sista biten. 

             Dela inlägg

             Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

             Bästa spelbolaget för travodds

             Bet365

             Bäst på fasta odds
             • Världens största spelsajt
             • Egna fasta travodds
             • Bra välkomsterbjudande
             • Inget poolspel
             Välkomstbonus
             1250 SEK i spelkrediter
             Hämta bonus Besök hemsidan

             Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

             Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
             Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

             Sammanfattning

             Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

             Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

             Läs hela recensionen

             Fler aktuella travtips

             V86 från Solvalla och Åby, förra onsdagen slutade samtliga system på sju rätt trots fina spikar som Wild Love och Espirit Sisu.  Ikväll tycker ... Läs travtips

             Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Helgen som var gick helt okej för egen del då det blev några ... Läs travtips

             Förra veckans V86 avslutades snöpligt. Längs vägen satt bland annat lågprocentaren Kryptonite Hanover som härlig spik. Omtag på Solvalla och Åby ... Läs travtips

             V86 13 Jaxon V.S såg fin ut senast efter startgalopp. Nu laddar man mot ledningen, en position han hittills är obesegrad från i ... Läs travtips

             Lite sämre utdelning igen på helgens två V75 vilket gav hela 36 miljoner vidare till lördagens jackpot, men först skall vi knipa åtta på V86. Fin ... Läs travtips

             Avdelning 13 Jaxon V.S kommer med kanonfin form. Han är riktigt bra för klassen och har dessutom fått ett riktigt fint utgångsläge. Ska ses med ... Läs travtips

             Solvalla och Åby tar hand om oktobers sista V86. Det börjar gå mot vintern och mörkret infinner sig och då behöver man det positiva från härliga ... Läs travtips