V64: Go West!?

Det är som att man bränner av den gamla låten "Go West" när vi har V64 ikväll. Jörgen Westholm har nämligen två starka segerkandidater.

🔨 SPIKARNA

V64-2

Jörgen Westholm kommer tidigt ha hand om V64-2 med sin 2 Haxo d'Avignere som senast på Solvalla såg oerhört stark och fin ut. Härifrån bör ekipaget tidigt ha hand om ledningen och den som främst utmanar har ett betydligt byngligare läge med trafikproblem.

Jag tycker att en felfri femåring har en mycket stark segerchans här och nu siktas det åter på jänkarvagn som han tidigare i somras briljerade i.

V64-6

Vi avslutar med Ulf Ohlsson som sitter upp bakom Fredrik B Larsson-tränade 6 Icouldbetheone.
Om än att ekipaget har främsta konkurrenterna invändigt om sig så tror jag ändå den här fyraåringen är rejält startsnabb och så pass snabb att han kan sitta i spets direkt.

Når Ohlsson ledningen med denne valacken ser jag detta som en toppchans att ha koll på det här runt om utan bekymmer. Tryggt och säkert!

  👌 DESSA MISSAS INTE

  V64-1

  Många spännande bud i inledningen som jag tycker man ska ha koll på!

  Mats E Djuse känns intressant med 7 Hermione som nu fått genomkörare i kroppen och ska vara mer att räkna med här. Brorsan Magnus kör 5 Closetoamillion och det vore inte helt otänkbart att stoet laddas iväg och sitter i ledningen.
  Annan där framme är 3 Triple Cherry som blir lite bortglömd som får rycka skorna nu efter tre raka sko-starter. Även hon är rapp iväg bakom bilen...!

  8 Laureen Boko är kapacitetsmässigt den som höjer sig och med bättre spår än det här hade hon haft en fin chans. Nu måste det lösa sig en hel del härifrån... 10 Molly Avant blev liten snackis senast och ikväll har spelarna glömt fort. 11 Amoura Girl tog en stark seger uppe på Umåker senast och ikväll sitter Robert Bergh upp som kört stoet tidigare.

  V64-3

  Det kan bli mycket svårt att nå fram till 3 Roll Control. Jörgen Westholm kommer garanterat ta hand om ledningen med fyraåringen även fast 4 Again Kronos vill bråka lite. Jag tycker Roll Control står inför en mycket fin uppgift här men blir samtidigt oerhört hårt betrodd. 

  • Det är knappast några duvungar bakom och jag hoppas dessa visar styrkan som kommer krävas för att kunna utmana...

  Visst brukar jag ofta ha koll på 10 Kalashnikov när han startar vilket han gör i detta fältet. Han är ju van vid tuffa startfält och står även bra till på tilläggsvolten här. Jag tycker han ska räknas tidigt här! 9 Mustang Racer börjar äntligen trumma igång maskineriet igen och tog efterlängtad seger senast. 
  Jätteoutsiders är både 6 Massive Speed som testas barfota bak nu, och 11 Young King!

  V64-4

  Väldigt kul kallblodslopp här och som vanligt sitter Torbjörn Jansson bakom 13 Soldhöjdens Drake. Man har ju ofta koll på detta ekipaget och femåringen gör ständigt väl ifrån sig - men vinner samtidigt sällan.
  Nu är det allt annat än ett tacksamt utgångsläge härifrån och det ser ut som en tuff uppgift. Ska garderas!

  Nathalie Blom slog till under tisdagen med Guli Frodo under lunchen och här har hon med 10 Kong Henry som dessvärre sjabblade bort sig direkt senast. Näst senast däremot var han strålande fin och denne ojämna elvaåringen är värd att ha koll på! 

  Magnus A Djuse får åter köra 14 Arragon vilket känns jättespännande. Han körde tolvåringen senast på V75 där ekipaget blev fast med allt i trafikbekymmer. Lita på att tolvåringen är riktigt i ordning inför ikväll och kan ta efterlängtad seger!

  V64-5

  11 Xanthis Delicious är den mest intressanta som är van vid ett betydligt tuffare motstånd än de hon ställs mot här. Hon är ofta ute och fajtas i yppersta stoeliten, så att hon är segerlös i år tar jag inte hårt på. Fartmässigt den som står ut här och trots dubbla tillägget är hon min klara etta.
  8 Staro Onyourmarks ä
  r av de som inte är Wallin-tränat den som ska utmana denna duon och dessa tre står ut i loppet för mig.

  3 Tinto Three är spännande från start och gick otroligt bra senast. En jätte-outsider så klart men baserat på förra insatsen en som är värd att se upp med!

  Bästa spelbolaget för travodds

  LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i LeoVegas recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

  April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

  Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips