V64: Fin klass på Valla » 11 juni | Martin - Travstugan.se

V64: Fin klass på Valla

Klassen är mycket god från Solvalla ikväll där vi hämtar V64-tävlingarna.

V64-1

1 Ultimaluna Grif har inlett Sverige-visiten med två raka segrar men här får stoet verkligen bekänna färg. 9 Uppohoppa med lopp i kroppen förväntar jag mig se i segerstriden och trots tuffa utgångsläget ska 8 Esprit Sisu räknas.
5 Fighting Bax trivs i ledningen och Carl Johan Jepson lär göra ett försök att ta sig dit när bilen släpper fältet.

7 Urban Kronos gör normalt upp om det, men ser ut att behöva några lopp till i sig innan han är något att räkna med.

V64-2

7 Order To Fly minns jag än när han debuterade i montén. Intrycket var av bästa sort och nu startar nioåringen åter i monté efter att ha fått årsdebuten överstökad i sulkylopp. Jenni H Åsberg trivs uppe på hingsten och tillsammans blir de loppets givna segerkandidat.

Bakom tycker jag främst 3 Ladyofthelake blir att räkna med som ser ut att vara i riktigt fin författning för dagen.

V64-3

Hemma på Solvalla är Jorma Kontio segersäker med Timo Nurmos-tränade 4 Joyeuxanniversaire

Stoet såg riktigt fin ut senast i lill-comeback och här tror jag Kontio laddar sig framåt tidigt. Loppets givna segerbud. 

3 Hersey Boko försöker strida emot och liksom förstahästen är detta en häst som trivs i ledning. Tar dock ställning...!

V64-4

4 Mr Deauville svarade för riktigt fin insats i sin första årsseger senast med tränare Mattias Djuse. Tillsammans med Marcus Lilius den här gången ska ekipaget räknas främst från perfekt utgångsläge.
1 Carisma Sisu
med duktige Magnus A Djuse är främsta utmanaren och 11 Joe Martini med lopp i kroppen efter lång frånvaro blir spännande att se!

10 Lexington Hall har nu två lopp innanför västen och borde kunna utmana om det här liksom Kevin Svedlund bakom 6 Scarpia.

Jag står över 7 Rigel Face som inte visat något på länge och även 12 Zaragoza som väl inte heller varit lysande på slutet och här har tufft läge att ta sig iväg från. Kapabla båda två, men för dagen inget jag betalar för.

V64-5

Liksom sina stallkamrater såg inte 4 Vivacious Allie ut att trivas under Elitloppshelgen där hon föll i galopp. Näst senast däremot var hon riktigt fin och här tror jag hon är tillbaka i liknande författning igen.
Är fyraåringen i ordning igen tror jag hon slutar väldigt långt framme.

1 Indiana Boko gör efterlängtad comeback. Under debutåret svarade hon för fyra segrar på nio starter. Visst är dagsformen inte på topp här, men läget perfekt för att få smörresa hela vägen. Ska inte vara avsågad!
10 Fanny Chenal
gick bra som trea senast. Åter jobbigt utgångsläge som då, men hon verkar vara i bra form för dagen! Med två lopp i kroppen kan vi även förvänta oss en lite vassare 6 Flash Am den här gången.

V64-6

Pasi Aikio-tränade 9 Alone hade uppvisning senast och det är högst troligt att Örjan Kihlström har show återigen med fyraåringen. Såvida fyraåringen inte råkat ut för rejäl formdipp hemma på gården så blir han åter mycket svårstoppad.

4 Zenone R.L. tycker jag är en spännande sort som ännu är lite ojämn av sig. Läget här går det inte att klaga på och jag tycker det är intressant utmanare vid gardering! 12 Ribaude låter det lite smyguppåt på. Tufft att begära seger härifrån normalt, men vid gardering är det självklart streck.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips