V64 Express: Spikarna dansar åttor runt motståndet

Helgen är här och med den V64 Express. Det är Gävle och Umåker som delar på kvällen och de två spikarna? De kommer dansa åttor runt motståndet!

🔨 SPIKARNA

V64-2

Sandra Eriksson har kört flera topphästar ur stallet där hon rimligen kör ut med optimism. I V64-2 kör hon ut med 8 Holy Moses Mearas med fokus på segerbuketten.

Hästen har visat finfin form en längre tid, får på sig jänkarvagnen den här gången och kommer laddas så fort bilen släpper fältet. Eriksson är offensiv från start och är Holy Moses Mearas bara något så när i ordning vinner han det här enkelt!

V64-3

8 Ask Viktor testar på det där med täta starter. Senast vi såg honom var i söndags på V75 i betydligt tuffare motstånd. Jag tycker han stod för en bra insats som trea där och formen bör sitta på toppen till den här starten.

Distansen talar mycket för honom och han trivs verkligen över dessa lite längre uppgifterna. 3 Lome Pilen är en stark motståndare, men för mig är Ask Viktor den klara ettan och vinner här!

👌 DESSA MISSAS INTE

V64-1

Jag tycker det är en oviss inledning där min förstarankade återkommer efter uppehåll!

5 Cala Mayor de B. tror jag mycket på i inledningen men jag tycker det krävs gardering, trots allt! Inte minst när stoet inte startat på tre månader.

6 Pappajonnys Ilse känner vi väl till och äntligen gjorde hon en bra insats senast. Står perfekt till den här gången! 2 Ies Juvel har äntligen lite enklare uppgift än vad hon är van vid och kommer ju sitta perfekt till härifrån. Även stallkamraten 3 Super Sarah känns småintressant.

V64-4

Jimmy Jonsson sitter på leken i det här kallblodsloppet och ska försöka leda så länge det går med 2 Tekno Jerva. Visst kan det gå - men det här kallblodsloppet är liksom V64-1 läskigt öppet för mig.

1 Hulte Annika ska främst sköta sig, men väl då kommer Erik Eriksson även testa för ledning.
3 Odexa
bör hamna vettigt till från sitt läge och jag tycker Mats Gällerstedts kallblodshästar går väldigt bra för dagen - kan han äntligen sätta dit en seger med 10 Vännfors Stjärna som får gå barfota fram nu!?

Längst bak har vi 13 Forspärla och 15 Alfie som knappast räds det här motståndet varken någon av dom.

V64-5

Liksom i V64-1 ser vi Per Lennartsson med intressant häst här i form av 8 Corazon de B. som med ett lopp i kroppen nu startar barfota runt om och med jänkarvagn - en kombination som är för allra första gången! 
Faller det väl ut tror jag fyraåringen kan vara bäst här. Sannolikt är det väl en genomkörare inför derbykvalen.

4 Atomic Face siktas mot ledningen och där Oskar Kylin Blom ska sitta där hela vägen in i mål och 11 Jano di Quattro tar omtag. Han startade så sent som förra helgen på V75 och med täta starterna väntar jag mig att han är bättre här.

En rejält bortglömd som över 2640 meter kan bjudas in är 12 Cab Frontline. Jag blir inte alls förvånad om han lyckas överraska här.

V64-6

Vi avslutar med finalen av Umåker Cup och trots ett halvtrassligt läge tror jag ändå att 13 Xanthis Excalibur kan reda ut det här.
Sexåringen har haft en fin sommar och ska bli jättespännande med Mats E Djuse i sulkyn för första gången.

Robert Dunder är främsta motståndet i loppet med egentränade 7 Oryx Håleryd som är betydligt bättre än raden - sköt dig bara!
Näst på tur är 5 Emperor som ska bli spännande att kolla in nu med två genomkörare efter sin långa frånvaro. 
Är sexåringen närheten av lika bra som ifjol kan han göra ett topplopp här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips