V64-Express: Fredagsparty!

Det är rena rama fredagspartyt när V64 Express ska avgöras från Halmstad/Romme.
På båda banorna är det liveframträdande, bland annat Tusse på Romme!

🔨 SPIKARNA

V64-4

Favoritskapet vilar tungt men det gör likaså vinstchansen.

Erik Lindegren reser till Romme med fyraåringsstjärna 2 Ruger och hingsten har verkligen varit strålande bra under större delen av säsongen.

Den här gången är det högintressant uppgift när fyraåringen ska testas barfota runt om. Nästa stora uppgift är derbykvalen på Jägersro och till det ska han testas utan skorna på. Jag tror han blir mycket svårslagen och förväntar mig även att han släpps till ledningen.

V64-5

Ny uppgift och mot ny seger!

7 Orkan von Haithabu har jag under majoriteten av hans sju starter singelstreckat och av de sju starterna har han vunnit fyra och slutat tvåa i tre av dem. 
Sexåringen står visserligen halvbyngligt till härifrån men motståndet är inte av samma hårdhet som han är van vid. 6 Frodo Cash är möjligen en jag har respekt för liksom härdade 11 Namanga Bo, men Orkanen är av lite högre klass i mina ögon. Jag blir förvånad om han inte löser den här uppgiften!

👌 DESSA MISSAS INTE - "Underspelad i V64-1!"

V64-1

Dwight Pieters får mycket intressant uppsittning i form av 6 Boston Trio som blir hästen att slå i inledande snabbloppet. Femåringen får dels springa barfota runt om efter fyra raka sko-starter. Hamnade pyrt till senast så den starten är att glömma. Finns läge att leda runt om här.

1 Conrads Massiv kommer däremot ladda emot och lyckas valacken få bättre start kan han bli tung att stå emot här. Untersteiner-hästarna, 4 Roller Coaster Ås och 7 Kick The Dust Ås är båda bra nog att strida om det och jag förväntar mig att framförallt sistnämnde rycker upp sig. 

12 Broadway Sun har stentufft läge men möter samtidigt lite enklare nu än tidigare. Jag blir inte förvånad om han gör en toppen-prestation. Blir alldeles för underspelad!

V64-2

Den här spårtrappan kommer bli mycket sevärd och kräver streck!

9 Infinity Sisu är givetvis intressant då hon stolterar med två raka segrar. Däremot var detta 2,5 månad sedan så hon har varit ifrån lite.
Jörgen Westholm drar på jänkarvagnen på 4 Vinci Love som kommer försöka rygga startbilen och leda så länge som möjligt.

6 Happy Go Pepper är jag övertygad om är bättre än raden och stentuffa 8 Huile d'Olive kommer kämpa ner majoriteten här. 2 Sassy Since Birth kommer garanterat "ramla mellan stolarna" för de flesta. Se upp!

V64-3

3 Con Crowe har normalt stark segerchans och felfritt kan det mycket väl bli en uppvisning av fyraåringen. Så pass bra är han.

Motståndet? Ja, det är inte mycket sämre vilket gör att jag måste gardera trots allt.
Untersteiner-firman har 5 Sobel Caviar men framförallt 9 Fango Jett som kommer gå vasst sista biten.

2 Gabriels Love har det verkligen lossnat för på slutet med två raka segrar.

V64-6

1 Billy Idol är lika bra som han är ojämn av sig och det är även anledningen till att han "bara" sprungit in 248 900 kronor. När han fungerar är han riktigt vass, men det var dessvärre ett tag sedan.
Åter innerspåret här och jag tror åter han testas för ledningen. Vid bra dag kan han leda det här runt om utan bekymmer

Troels Andersen är den som sätter färg på loppet med sin 4 Eldorado som knappast kommer låta Billy Idol sitta i fred och jag tycker rent av att Eldorado är förstahästen i loppet.
8 Golden Boy Sisu
har inget vidare läge men inställningen är stark! Han har svarat för två toppinsatser på slutet och trots läget är han tidig! 

Reserverna är; 11 Fade To Black Ås kommer gå sylvasst ute i spåren och jätteöverraskningen är 3 Abbe av Sveden.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips